Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Renri3 @ 2013 06 18, 09:50)
Labas labas,

ka kalbet apie svetimu zmoniu nevertinima, jei mano direktorius yra ir mano vyras, bet drebe viena vakara, kad ale as jam versle nieko nepadedu, nieko nedarau. Tai sakau tu kai vaika auginsi tiek, kiek as, padirbsi su ja salia bent savaite, pasuksi galva kaip daryt kad namai butu tvarkingi, valgyt padaryta ir dar dokai sutvarkyti tai tada pakalbesim  tongue.gif Taip pasiutau is tikro, kad maniau atleisiu is vyro pareigu biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
klausimas toks, zmogus dirba pagrindinei darbovietej,dabar nori ateiti dirbti i kita darboviete, kaip papildoma darboviete,kiek etato galima darbinti? 0,5 galima? ir jeigu jis vasara savo pagrindinei darbovietei pasieme nemokamas atostogas,tai idarbinus puse etato (jeigu taip galima) galima rodyti kad dirba 8 val. (nes pagrindinei kaip ir atostogos)?ar kaip daryti? alga kaip skaiciuotusi jei idarbinta puse,o dirba daugiau,kaip priedus? padekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2013 06 18, 12:40)
sveikos,
klausimas toks, zmogus dirba pagrindinei darbovietej,dabar nori ateiti dirbti i kita darboviete, kaip papildoma darboviete,kiek etato galima darbinti? 0,5 galima? ir jeigu jis vasara savo pagrindinei darbovietei pasieme nemokamas atostogas,tai idarbinus puse etato (jeigu taip galima) galima rodyti kad dirba 8 val. (nes pagrindinei kaip ir atostogos)?ar kaip daryti? alga kaip skaiciuotusi jei idarbinta puse,o dirba daugiau,kaip priedus? padekit smile.gif

galima dirbti ne daugiau 1,5 etato (12 val per dieną) per visas darbovietes. Reikia iš pagrindinės darbovietės darbo grafiko, kad galėtumėt suderinti darbo laiką. Alga skaičiuojama įprastai tik NPD nesitaiko
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 06 18, 17:00)
Alga skaičiuojama įprastai tik NPD nesitaiko

Ir pagrindinėje darbovietėje tada geriau nesitaikyti NPD, kad nereiktų paskui primokėt.
Atsakyti
nera pasitaike kuriai, kad norint prisegti faila VMI per EDS , ten kur failas neatsiranda mygtukas "atsiusti faila" (kazkoks toks, nepamenu tiksliai), atsinaujinau Java, bet visvien to mygtko ner, cia per Mozilla, per Explorer viskas veikdavo, bet viena grazia diena t.y. siandien exploreris is vis neatsidaro, darbu kalnas, o cia dar tais kompiuteriniais dalykais rupintis reik gun_bandana.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus merginos smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

iskilo toks kl.vaiko prieziuros atostogos, pagrindinei darbovietei atostogos iki kol vaikui sueis 2 metai, vaikui suejus metams nori darbintis kitoj darbovietei,tai galima pilnu etatu ar ne? poto vaikui suejus 2 metais gryst i buvusia darboviete puse etato? o toj kitoj likt pilnu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 06 19, 13:03)
nera pasitaike kuriai, kad norint prisegti faila VMI per EDS , ten kur failas neatsiranda mygtukas "atsiusti faila" (kazkoks toks, nepamenu tiksliai), atsinaujinau Java, bet visvien to mygtko ner, cia per Mozilla, per Explorer viskas veikdavo, bet viena grazia diena t.y. siandien exploreris is vis neatsidaro, darbu kalnas, o cia dar tais kompiuteriniais dalykais rupintis reik  gun_bandana.gif

pas mane buvo mirksiukas.gif net skambinau į VMI, nepatikėjo, nes pas jas prisijungus mano vardu viskas matėsi g.gif pildžiau deklaraciją online. Paskui susitvarkė savaime.
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2013 06 19, 14:08)
pas mane buvo  mirksiukas.gif  net skambinau į VMI, nepatikėjo, nes pas jas prisijungus mano vardu viskas matėsi  g.gif  pildžiau deklaraciją online. Paskui susitvarkė savaime.

beda, kad man nesusitvarko jau keli menesiai, onile FR0672 visai nenoreciau pildyti biggrin.gif
Tika ismokau el. pastu pateikti, visai patiko man sis budas.
Atsakyti
AR reikia daryti įrašą dėl atleidimo darbo sutartyje ir rašyti prašymą atleisti iš darbo, jei darbo sutartis sudaryta terminuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suknele123: 19 birželio 2013 - 16:00
QUOTE(suknele123 @ 2013 06 19, 16:59)
AR reikia daryti įrašą dėl atleidimo darbo sutartyje ir rašyti prašymą atleisti iš darbo, jei darbo sutartis sudaryta terminuota?

Prašymo nereikia, užtenka įsakymo. Įrašas DS būtinas.
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 06 19, 16:59)

DS įrašą reikia padaryti ir įsakymą reikia paruošti. Prašymo jau kaip ir nereikia.
Atsakyti
Sveikos

Ar galite atsiusti testuka buhalterio žinių patikrinimui.
Dėkoju labai. 4u.gif
Atsakyti