Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Melajja @ 2013 06 14, 09:30)
O gal yra kur pasitikritni per EDS  gal netycia registruotas tas musu buveines adresas (nors labai tuo abejociau)

per mano VMI gali pasižiūrėti visas veiklos vykdymo vietas (kurias įmonė pateikusi).
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 06 14, 09:27)
O jei aš dirbu namie, ir visi dokumentai pas mane namie, manau jei patikrinimas tai viską atveštum kur reikia ir tiek

Taip ir buvo vienoj imonej, kad vezem ir kas svarbiausia VMI nusprende atvykti be isankstinio ispejimo (nors privalo pries 5 d pranest ar kiek ten) pranese , kad atvyksta po 1 val ir tiek, patikekit taip stresas, "reikaliuku" marios ir dar tuos dokumentus pergabent reikia doh.gif

o del darbo inspekcijos kaip ? Jei i nuomojamas patalpas uzsuka ar jiem ne bus idomu ka jie cia veikia , ar jiem svarbu, kad idarbinti bile butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 06 14, 09:32)
per mano VMI gali pasižiūrėti visas veiklos vykdymo vietas (kurias įmonė pateikusi).

4u.gif
Kaip nekeista viskas tvarkoje, radau mano VMI ->padaliniai biuras nurodytas ten kur jis ir yra, tik man uztrigo , kad padalinyje jis nurodytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 birželio 2013 - 09:14
QUOTE(Melajja @ 2013 06 14, 10:08)
nusprende atvykti be isankstinio ispejimo (nors privalo pries 5 d pranest ar kiek ten) pranese , kad atvyksta po 1 val ir tiek, patikekit taip stresas, "reikaliuku" marios ir dar tuos dokumentus pergabent  reikia  doh.gif

Turite teisę pasakyti, kad jų priimti negalite. Nebent operatyvus.
QUOTE(Melajja @ 2013 06 14, 10:08)
o del darbo inspekcijos kaip ?

Jie jau ateina iš Sodros išsitraukę duomenis, kas įdarbinti. Gali nebent darbuotojų pažymėjimų paprašyti. O visa kita - paaiškinama, jei dokumentai tvarkingi ir tereikia atvežti, manau, jiems nebus problema palaukti pusvalandį.
Pas mus yra 3 padaliniai, kažkada tikrino vieną, o su dokumentacija susipažinti atvyko patys į įmonės buveinę.

Mergos, šeštadienį atvežam ant Vilno ir Kowno medaus, maž kas norit pasmaližiauti? Jei taip - į AŽ, kad nepaverst temos turgumi ax.gif
Atsakyti
[quote=Tepaluota,2013 06 14, 10:23]
Turite teisę pasakyti, kad jų priimti negalite. Nebent operatyvus.

Bet ar paskui jie neprades rodyt savo "teisiu", po tokiu pasisakymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 06 14, 10:34)
Bet ar paskui jie neprades rodyt savo "teisiu", po tokiu pasisakymu  biggrin.gif

Kokių? Visas "teises" apibrėžia įstatymai. Jei viskas tvarkingai, nėra ko bijoti.
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Labai reikia nuomonės kiek prašyt už UAB : 4 darbuotojai, ne mažiau 100 sąskaitų (pardav.+pirkim.) per mėn., bankas 6-7 lap.+valiutinė sąsk ir kortelė ir visa kita standartiškai ? 4u.gif
Darbas papildomas:pasiimu, sutvarkau, atiduodu)
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 06 17, 00:11)
Sveikos mergaitės smile.gif

Labai reikia nuomonės kiek prašyt už UAB : 4 darbuotojai, ne mažiau 100 sąskaitų (pardav.+pirkim.) per mėn., bankas 6-7 lap.+valiutinė sąsk ir kortelė ir visa kita standartiškai ?  4u.gif
Darbas papildomas:pasiimu, sutvarkau, atiduodu)

500 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2013 06 17, 10:32)

Manau daugiau reiktų prašyti, 500 tikrai per mažai už tiek sąskaitų ir operacijų per mėnesį.
Atsakyti
Labai ačiū atsakiusioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 17 birželio 2013 - 12:47
Laba diena 4u.gif isibrausiu trumpam i jusu tema, gal kuri gali pasakyti kiek mazdaug uzdirba vyresnioji buhaltere 4u.gif
Atsakyti
1. Yra vyriausioji, o ne vyresnioji buhalterė.
2. Manau, kad nuo 100Lt/mėn iki ... (skaičiuoti dešimtimis tūkstančių).
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 17, 16:09)
1. Yra vyriausioji, o ne vyresnioji buhalterė.
2. Manau, kad nuo 100Lt/mėn iki ... (skaičiuoti dešimtimis tūkstančių).

Nea, butent kad vyresnioji unsure.gif
Atsakyti