Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Nu bandysiu pirmadienį teikt, ba šia ir ryt jau nespėsiu. Liko dar balansus kelis suvest į Registrų centrą. Žo šiemet pasilikau darbelio paskutinei dienai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Baigiu akis išvarvinti nerasdama atsakymo internete ir tax.lt užklausiau, bet niekas iki šiol neatsakė verysad.gif Noriu su excel programa užsivesti atsargų gavimo ir pardavimo žurnalą, kad bet kada atsidarius matyčiau kiek sandėlyje yra prekių likutis. Mums patarė vestis atsargų kortelę, kur kiekvienai prekei duodamas kodas, aprašomas jį, įrašoma kada gauta, kiek gauta, kada parduota, koks likutis ir pan. Bet čia kaip aš suprantu tai kiekvieną prekę vis naują tokį failą susikuri. O jas kaip po to reiktų surasti pagal tam tikrą prekės kodą? Ar išvis įmanoma taip su excel programa?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 30, 18:38)
Sveikutės. Baigiu akis išvarvinti nerasdama atsakymo internete ir tax.lt užklausiau, bet niekas iki šiol neatsakė verysad.gif  Noriu su excel programa užsivesti atsargų gavimo ir pardavimo žurnalą, kad bet kada atsidarius matyčiau kiek sandėlyje yra prekių likutis. Mums patarė vestis atsargų kortelę, kur kiekvienai prekei duodamas kodas, aprašomas jį, įrašoma kada gauta, kiek gauta, kada parduota, koks likutis ir pan. Bet čia kaip aš suprantu tai kiekvieną prekę vis naują tokį failą susikuri. O jas kaip po to reiktų surasti pagal tam tikrą prekės kodą? Ar išvis įmanoma taip su excel programa?

pabandyk atsakymo paieskoti cia
http://www.anthony-v...a/vbabasic1.htm
gal pavyks rasti smile.gif bet turetu pavykti rasti pagal koda per paieska tai tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2013 05 30, 19:06)
pabandyk atsakymo paieskoti cia
http://www.anthony-v...a/vbabasic1.htm
gal pavyks rasti smile.gif bet turetu pavykti rasti pagal koda per paieska tai tikrai  g.gif

Nesuprantu apie ką čia įdėta jūsų nuoroda doh.gif Gal nemoku aš paaiškinti. Man tiesiog reikia, kad susivedus likučius aš galėčiau juos pagal paiešką (ar kažkaip kaip galima surasti). Nes jei aš dabar prisisaugau kaip atskirus failus kiekvienos prekės kortelę, kaip man tada jas surast? Ar kiekvieną ieškoti tarkim ant desktop'o ir taip atsidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 30, 21:12)
Nesuprantu apie ką čia įdėta jūsų nuoroda doh.gif  Gal nemoku aš paaiškinti. Man tiesiog reikia, kad susivedus likučius aš galėčiau juos pagal paiešką (ar kažkaip kaip galima surasti). Nes jei aš dabar prisisaugau kaip atskirus failus kiekvienos prekės kortelę, kaip man tada jas surast? Ar kiekvieną ieškoti tarkim ant desktop'o ir taip atsidaryti?

tai darykit tam paciam exelio faile,tik skirtinguose sheet'uose?
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2013 05 31, 08:00)
tai darykit tam paciam exelio faile,tik skirtinguose sheet'uose?

O jei prekių keli šimtai bus, kaip tada man atrasti reikiamos prekės sheet'ą?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 31, 15:10)
O jei prekių keli šimtai bus, kaip tada man atrasti reikiamos prekės sheet'ą?

Siūlyčiau nueiti į excelio kursus - nustebsit, kiek visko galima su juo padaryti mirksiukas.gif aš jo nemoku gerai, bet žinau, ką jis gali, tikiuosi su laiku turėsiu galimybę išmokt ir prisitaikyt.
Arba surasti, kad pamokys susikurti tokią mini programėlę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 31 gegužės 2013 - 14:19
QUOTE(aggree @ 2013 05 31, 15:19)
Siūlyčiau nueiti į excelio kursus - nustebsit, kiek visko galima su juo padaryti  mirksiukas.gif aš jo nemoku gerai, bet žinau, ką jis gali, tikiuosi su laiku turėsiu galimybę išmokt ir prisitaikyt.
Arba surasti, kad pamokys susikurti tokią mini programėlę.

O čia skaitosi sunku dirbt taip su excel? Gal yra koks paprastenis būdas kaip susivedynėti prekes? Gal kas turi pavyzdį? Aš randu kur tik viena prekė yra įkelta, o kaip atrodo kai prekių daug - nėra tokio pavyzduko.
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 31, 15:52)
O čia skaitosi sunku dirbt taip su excel? Gal yra koks paprastenis būdas kaip susivedynėti prekes? Gal kas turi pavyzdį? Aš randu kur tik viena prekė yra įkelta, o kaip atrodo kai prekių daug - nėra tokio pavyzduko.

Tiems, kas moka tikrai nėra sunku. Aš dalyvavau atrankoj, kur būtent ir reikėjo padaryti tokias lenteles, deja, pati to nemokėjau... Bet mačiau kaip atrodo veikianti, norėčiau išmokt ir be abejo kur nors turėt prisitaikyt.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 05 31, 16:55)
Tiems, kas moka tikrai nėra sunku. Aš dalyvavau atrankoj, kur būtent ir reikėjo padaryti tokias lenteles, deja, pati to nemokėjau... Bet mačiau kaip atrodo veikianti, norėčiau išmokt ir be abejo kur nors turėt prisitaikyt.

o kur tokie mokymai vyksta? ir atrankos? galima gal bent kokia nuoroda?
o exelis tikrai daug gali smile.gif mokemes paskaitose,bet primirsau viska smile.gif
Atsakyti

čia excel kursai yra:
http://www.countline...amp;agenda=2566

Papildyta:

ir šitą pasiūlymą dar buvau neseniai gavusi, šiandien baigia galioti nuolaida:
http://paciolis.lt/l...cts_item_id=162

Atsakyti
Ačiū Rudaake2 4u.gif

QUOTE(renateliaaa @ 2013 05 31, 17:01)
o kur tokie mokymai vyksta? ir atrankos? galima gal bent kokia nuoroda?
o exelis tikrai daug gali smile.gif mokemes paskaitose,bet primirsau viska smile.gif

Aš privačiai ruošiuos eit, kad greičiau išmokčiau - pažįstamas veda kursus.
O atranką tokią turėjau dėl darbo į super duper įmonę smile.gif tik akim pamirksėjau, kai gavau užduotį ir palikau nieko nepadarius blush2.gif
Atsakyti