Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 05 25, 17:43)
Dirbant pagal dvi sutartis laisvai galima pagal vieną dirbt, o pagal kitą atostogaut.

Tai kaip suprantu, dabar imsiu dvi savaites atostogų kaip administracijos darbuotoja, liepą grįšiu į darbą ir dirbsiu toliau, o nuo liepos tarkim apsiforminsiu, kad man skaičiuotų atostogas beveik iki rugsėjo kaip mokytojai tik?

O jei aš išvis neimu atostogų kaip pedagogė, tai man vasaros laiku mokamas bus atlyginimas? Nedidelis ten išeina, nes 1 savaitinė pamoka, bet vis tiek nesinori prarasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 27, 10:09)
Tai kaip suprantu, dabar imsiu dvi savaites atostogų kaip administracijos darbuotoja, liepą grįšiu į darbą ir dirbsiu toliau, o nuo liepos tarkim apsiforminsiu, kad man skaičiuotų atostogas beveik iki rugsėjo kaip mokytojai tik?

O jei aš išvis neimu atostogų kaip pedagogė, tai man vasaros laiku mokamas bus atlyginimas? Nedidelis ten išeina, nes 1 savaitinė pamoka, bet vis tiek nesinori prarasti  smile.gif

Jei imsi tik kaip administracijos darbuotoja, tai kaip pedagogė turėsi eiti į darbą ir atvirkščiai.
Atsakyti
Va ir va - nejaugi kažkas mąstyt pradėjo? smile.gif
Atsakyti
Dėl manęs, tai galėjo ir palikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 27, 14:03)
Va ir va - nejaugi kažkas mąstyt pradėjo?  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kad tik mūsų "proto bokštams" Gedimino pr. pabaigoje užtektų to "proto"...
Atsakyti
protingosios buhalterės, ar galit padėti?
Įmonė pirko keletą naudotų automobilių (skolon, apmokės, kai kada nors parduos), sumokėjo importo PVM. Kur man tą PVM padėti? Įmonė ne PVM mokėtoja. Ar galiu dėt į būsimų laikotarpių sąnaudas ir atėjus laikui traukt į savikainą? Ar čia visai nusišnekėjau?
Suma nemaža, į neatskaitomo pvm sąnaudas nenoriu traukt, nes pardavimų nėra ir neaišku kada bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 gegužės 2013 - 07:03
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 27, 14:03)
Va ir va - nejaugi kažkas mąstyt pradėjo?  smile.gif

Laikom kumščius, kad tik neapsigalvotu

QUOTE(liepsnelee @ 2013 05 27, 14:24)
Dėl manęs, tai galėjo ir palikt  biggrin.gif

Labai norėjai egzaminą laikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 28, 07:00)
protingosios buhalterės, ar galit padėti?
Įmonė pirko keletą naudotų automobilių (skolon, apmokės, kai kada nors parduos), sumokėjo importo PVM. Kur man tą PVM padėti? Įmonė ne PVM mokėtoja. Ar galiu dėt į būsimų laikotarpių sąnaudas ir atėjus laikui traukt į savikainą? Ar čia visai nusišnekėjau?
Suma nemaža, į neatskaitomo pvm sąnaudas nenoriu traukt, nes pardavimų nėra ir neaišku kada bus.

kiek knisau, supratau, kad į savikainą traukt negalėsiu.
Bet ar galiu kol kas dėt į būsimų laikotarpių išlaidas, o į sąnaudas perkelt tik tada, kai bus uždirbtos pajamos, t.y. parduotas auto?
Atsakyti
Gal kuri patartu mokslo srity:
1. Tarkime ,X firma sumoka 50000 eurų už prekes,kurias nupirko is Y (Rusija) firmos. Firmos turi sąskaitas savo šalies komerciniuose bankuose tik vidaus valiuta

Busiu be galo dekinga jei kas trumpai parasys vykdomas tarptautinis atsiskaitymas panaudojant vekselį ir parodyti, kaip mokėjimas bus pervestas per korespondentinius bankus – Nostro ir Loro sąskaitas, bei kaip tai bus atspindėta eksportuotojo ir importuotojo sąskaitose, kurios laikomos bankuose. blush2.gif
Niekur nerandu info, gal kas is patirtimi pasidalins g.gif
Atsakyti
doh.gif ne tik statistika, bet ir statistikos internetinis puslapis tikriausiai dirba iki 17.00
Atsakyti
biggrin.gif nu matau ne aš viena vargstu su statistika
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 05 30, 15:31)
biggrin.gif nu matau ne aš viena vargstu su statistika

A kaip aš vargau praeitą savaitę... Formos atsisiųsti neina, prisijungi neina... Vienžo, supykau, paskambinau inspektorei. Sakau: "nieko su Jūsų sistema daryti negaliu, niekas nedirba, tai nieko ir neteiksiu lotuliukas.gif Viso gero lotuliukas.gif "
Pirmadienį paskambino pati, atsiprašė, sakė, kad jau viskas veikia, pateikite ataskaitas lotuliukas.gif
Na va vakar pateikiau lotuliukas.gif
Atsakyti