Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 13, 14:29)
Failą atidaro ir spausdina labai gražiai, išsisaugoti neleidžia. O jei nebūtų tinkamas PDF spausdintuvas, tai, mano supratimu, neleistų išsaugot ir kitų PDF failų  unsure.gif

Tu pabandyk kaip pagrindinį spausdintuvą pačiame kompe nustatyti pdf (Pas mus Primo PDF vadinas, bet tikriausiai yra ir kitokių).
Atsakyti
Sveikos, buhalteres wink.gif
Ar reikia mazajai bendrijai pildyti nuosavo kapitalo pokycio ataskaita ar ne? g.gif

Ir dar klausimelis iskylo, vmi sako vienaip, o auditore kiaip smile.gif tai pasimeciau truputi,pagalvojau superbuhalteres zinos smile.gif
mazojoj bendrijoj ismokant dividendus, gpm 20proc sumoka imone ir FR0572 uzdeklrauoja ar susimoka pats fizinis asmuo (pateikus GPM308) o imone FR0471 pateikia, kaip butu teisingai?

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baunte: 13 gegužės 2013 - 19:57
QUOTE(baunte @ 2013 05 13, 20:53)
Sveikos, buhalteres wink.gif
Ar reikia mazajai bendrijai pildyti nuosavo kapitalo pokycio ataskaita ar ne?  g.gif

Ir dar klausimelis iskylo, vmi sako vienaip, o auditore kiaip smile.gif tai pasimeciau truputi,pagalvojau superbuhalteres zinos smile.gif
mazojoj bendrijoj ismokant  dividendus, gpm 20proc sumoka imone ir FR0572 uzdeklrauoja ar susimoka pats fizinis asmuo (pateikus GPM308) o imone FR0471 pateikia, kaip butu teisingai?

ax.gif

Raštu užklausčiau VMI ir daryčiau kaip jie liepia, o auditorei parodyčiau VMI paaiškinimą
Atsakyti
Labas, kolegės

Reikia patarimo ir pagalbos ax.gif Norim įsigyti "RIVILĖ" buhalterinę programą. Ką galėtumėte patarti? g.gif
Atsakyti
Sveikos panos,

ar pas kurią įmonėje yra atvejis, kad avanso apyskaitą pildytų atskaitingas asmuo? aš kai susivedu visus atneštus dokumentus atisipauzdinu ataskaitą iš programos ir susirenku parašus. niekada tame nemačiau problemos, tačiau vyriausybės nutarime 179 gana aiškiai parašyta, jog avanso apyskaitą pildo atskaitingas ir nerečiau kaip kartą per mėnesį ją pateikia buhalteriui. ar yra kokių išlygų, kurių aš nežinau? svarstau ar šiek tiek atidalinti atsakomybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2013 05 15, 19:29)
Sveikos panos,

ar pas kurią įmonėje yra atvejis, kad avanso apyskaitą pildytų atskaitingas asmuo?  aš kai susivedu visus atneštus dokumentus atisipauzdinu ataskaitą iš programos ir susirenku parašus. niekada tame nemačiau problemos, tačiau vyriausybės nutarime 179 gana aiškiai parašyta, jog avanso apyskaitą pildo atskaitingas ir nerečiau kaip kartą per mėnesį ją pateikia buhalteriui. ar yra kokių išlygų, kurių aš nežinau?  svarstau ar šiek tiek atidalinti atsakomybes smile.gif

Tai bet avanso apyskaitos formoje yra tokia vieta, kur pasiraso buhalteris... Tai is esmes, reiskia, kad buhalteris prieme tokia apyskaita. O toliau juk pasiraso atsakingas asmuo. Niekur nesimato kas uzpilde ta apyskaita ir atspausdino smile.gif
Juk neprades kiekvienas ataskaitingas asmuo suvedinet savo saskaitu, orderiu ir t.t., tokiu atveju turesit milijona papildomo darbo ir kruva taisymu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jei darbuotojas imoneje isdirbo virs 9 menesiu
Kiek jam priklauso atostogu? Ar tik dalis ju, ne neisdirbti pilni metai, ar gali imti visas priklausancias atostogas i kurias jau nori iseiti birzelio ar liepos menesi.
kaip jis jas gali pasiimti ar dvi savaites iskarto, ar galima dalimis? Aciu
Atsakyti
Imat matematinę proporciją, jei už 12 men - 28 k.d., tai už 9mėn. - 21 k.d.

Viena dalis atostogų už metus negali būt trumpesnė nei 14 k.d.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2013 05 15, 19:29)
svarstau ar šiek tiek atidalinti atsakomybes smile.gif

Išties avansinę užpidyti turi ne buhalteris, o pats atskaitingas, tačiau visi žinom, kodėl nepildo cool.gif Tad verta rimtai pagalvoti- ar tikrai atsakomybės sumažės pildant ne pačiai? Man atrodo, paprasčiau pačiai susivesti - nereiks tikrint, pertikrint ir žinosi, kad gerai padarei.
QUOTE(office @ 2013 05 15, 21:28)
Kiek jam priklauso atostogu? Ar tik dalis ju, ne neisdirbti pilni metai, ar gali imti visas priklausancias atostogas i kurias jau nori iseiti birzelio ar liepos menesi.

Jei esate tikri, kad dirbs toliau, galite suteikti ir už metus.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 05 15, 21:35)

Bet išdirbus 6 mėn galima eiti už visus metus (169 str. 2dalis)
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 05 15, 20:35)

tai supratau, kad isdirbus imoneje 9 menesius atostogu priklauso 21 k.d ir viena dalis atostogu ne trumpesne nei 14 k.d. ?
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 15, 20:55)
Išties avansinę užpidyti turi ne buhalteris, o pats atskaitingas, tačiau visi žinom, kodėl nepildo  cool.gif Tad verta rimtai pagalvoti- ar tikrai atsakomybės sumažės pildant ne pačiai? Man atrodo, paprasčiau pačiai susivesti - nereiks tikrint, pertikrint ir žinosi, kad gerai padarei.

Jei esate tikri, kad dirbs toliau, galite suteikti ir už metus.

zada dirbti ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 15, 20:55)
Išties avansinę užpidyti turi ne buhalteris, o pats atskaitingas, tačiau visi žinom, kodėl nepildo  cool.gif Tad verta rimtai pagalvoti- ar tikrai atsakomybės sumažės pildant ne pačiai? Man atrodo, paprasčiau pačiai susivesti - nereiks tikrint, pertikrint ir žinosi, kad gerai padarei.

na gryna tiesa, bet atsirado pas mane personų kurie atvirai aiškina, kad buhalteris tai tik š minko. jei pagązdinsiu, kad reikės patiems avansines pildyti, tai gal supras kad net ik savo bet ir kitų darbus padirbu smile.gif
Atsakyti