Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Blykstė @ 2013 05 02, 10:43)
Jei pirkėjas už prekes atsiskaito grynais, išrašyti pinigų priėmimo kvitą ar KPO? 4u.gif

Jei įnešat tiesiai į kasą, rašykit KPO.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 02, 11:30)
Jei įnešat tiesiai į kasą, rašykit KPO.

drinks_cheers.gif

Kaip gyvuojate visos, atsilo orai tai visai nesinori dirbt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 05 02, 14:20)
Kaip gyvuojate visos, atsilo orai tai visai nesinori dirbt  blush2.gif

Aš tai tik miegot noriu biggrin.gif man kažkaip labai gerai miegas saulutei šviečiant biggrin.gif ypač kaime ant gulto prieš saulutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 04 30, 18:30)
Sveikos zuikos puikos  biggrin.gif
zinokit susidurinau.. neriu sau ramei ir ka jus manot.. galvoju kaip reikejo perskaiciuoti litrus i tonas pildant tarsos is mobiliu saltiniu deklaracija? gal kuri turit nuoroda kokia ar info?  biggrin.gif

Gal tiks tokia nuoroda smile.gif
http://www.buhalteris.lt/lt/?cid=716
Atsakyti
sveikos panos,

ar buvo kuriai situacija, kad įmonei žalą atlygintų darbuotojas? niekaip nesugalvoju į kokias sąskaitas sudėlioti tokį atvejį g.gif

Atsakyti
Atsiskaitymai su materialiai atsakingais asmenimis:
- Inventorizacijos metu rastas atsargų trūkumas registruojamas kaip materialiai atsakingo asmens skola
D 2434
K 201
- Nustačius pinigų trūkumą kasoje dėl materialiai atsakingo asmens kaltės
D 2434
K 272
- Materialiai atsakingas asmuo sumokėjo skolą į kasą ar atsiskaitomąją sąskaitą
D 272, 271
K2434
- Išskaičius skolą iš materialiai atsakingo asmens darbo užmokesčio
D4461
K2434
Atsakyti
Dėkui Tepaluota 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Einu tiesiai prie reikalo blush2.gif
Nuomojames patalpas is uzsieniecio. Kokiu koduku reik moket pajamu mokesti? Ir siaip gal dar kokiu niuansu yra? Kuo daugiau skaitau tuo painiau viskas atrodo doh.gif
Atsakyti
Jeigu DS atlyginimas nustatytas didesnis nei MMA, ar reikia skaičiuojant ligos pašalpą "datraukti" iki einamojo mėnesio vidurkio?
Atsakyti
Prašau padėkit, dėvėti rūbai, perka kg, parduoda aišku vnt. Nusipirko dabar 875 kg drabužių už 5500 Lt, vnt tikrai niekas neskaičiuos, kaip teisingai pajamuot ir parduot man juos :/ Sakykim parduos per mėnesį 500 vnt uz imkim 6000 lt, tai koks likutis gale mėnesio? Parduotuvė tikrai didelė niekas nesvers gale mėnesio, ar tuo labiau neskaičiuos..
Atsakyti
mielosios, gal kas galit parasyti, kaip atrodo sudeliotos saskaitos, kai priskaitom darbuotojui pajamas natura.
t.y. turim sveikatos draudima asmeniui. as manau:
1. D 291 - busimu laikotarpiu san.
K 45001 - tiekejai

2. priskaiciuoju prie DU pajamas natura darbuotojui visa dr. suma ir atskaitau "suma po mokesciu" is darbuotojo DU.

man kazkas nesueina....
Atsakyti
Laba diena buhalterės smile.gif
Gal galite padėti? darbuotoja išėjo atostogų 04.15-04.19 programa paskaičiavo atostoginius 244.55 tai kaip suprantu jai npd mokesčio nera? jai turėtų persvesti tik atskaičius sodra tai ji į rankas gautų 222.54?
Ačiū labai
Atsakyti