Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Darbe dirbu su Steku, jin man labai patinka, turiu ir Centa, bet jį tai keisiu, nepatinka net labai.
Atsakyti
As su Rivile dirbu ir esu patenkinta smile.gif Na bet kitu nesu ir bandzius, tai negaliu ir lygint.
Atsakyti
As irgi su Rivile. Man patinka, tik kartais nervina, kad daug su pelyte reikia spaudalioti biggrin.gif
Atsakyti
O aš namie dirbu su Rivile, darbe - su Ecount. Tai labiau balsuočiau už Rivile blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 03 12, 21:47)
Darbe dirbu su Steku, jin man labai patinka, turiu ir Centa, bet jį tai keisiu, nepatinka net labai.

O kodėl nepatinka? Aš irgi su Centu dirbu, tai nesiskundžiu...Bet, tiesą pasakius, nesu dirbus su kita programa.
Atsakyti
Labas rytas,

darbuotojas komandiruojamas 2 dienom į vokietiją 2*197, gaunas 394 Lt. Darbuotojas įmonėje dirba 0,5 etato, alga 500 Lt. Tai dienpinigiai apsimokestina ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2013 03 13, 07:24)
O kodėl nepatinka? Aš irgi su Centu dirbu, tai nesiskundžiu...Bet, tiesą pasakius, nesu dirbus su kita programa.

Nepatinka, nes nusimušinėja likučiai, iš oro atsiranda skolos ir etc. smile.gif

Merginos, transporte kas nors dirbat?

Liepos dukra, pagal mane tai jo - apsimokestins
Atsakyti
Labas rytas,

dirbu su Optimum, Rivile, Agnum. Agnum isvis nerekomenduociau niekam. Per 8 metus darbo vistiek jos gerai neivaldziau.

QUOTE(mairux @ 2013 03 13, 07:24)

Nesiskundziat nes neisbandet kitu mirksiukas.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2013 03 13, 09:19)
Liepos dukra, pagal mane tai jo - apsimokestins

Pagal mane irgi.

Kaip butu gerai dar pasnausti valandele, nors puikiai miegojom smile.gif Ech tas medaus menuo wub.gif
Atsakyti
sveikutės, užsikasus aš darbais...
Darbuojuosi su Steko programa, man ji patinka - lengva, suprantama.
Tik darbo užmokestį skaičiuoju excelyje.
Galvoju gal prikti Cento programėlę vien darbo užmokesčio skaičiavimui. Ar verta? Ar joje DU skaičiavimas patogus?
Nes dabar tenka surinkinėti rankiniu būdu ir SAM, ir FR0572, ir FR0573...
Atsakyti
sveikos, jeigu direktorius dviem dienom buvo vln, ar reikia formint kokią nors komandiruotę, nes atnešė apgyvendinimo sąskaitą? rolleyes.gif šiaip tai išvažiavo 1dienį, nespėjo grįšt vakare tai 2dienį tik parsirado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 13, 12:06)
sveikos, jeigu direktorius dviem dienom buvo vln, ar reikia formint kokią nors komandiruotę, nes atnešė apgyvendinimo sąskaitą?  rolleyes.gif šiaip tai išvažiavo 1dienį, nespėjo grįšt vakare tai 2dienį tik parsirado  blink.gif

reikia forminti komandiruotę, nes jei neforminsi - negalėsi traukti apgyvendinimo sąskaitos į komandiruočių sąnaudas.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 13, 12:14)
reikia forminti komandiruotę, nes jei neforminsi - negalėsi traukti apgyvendinimo sąskaitos į komandiruočių sąnaudas.

doh.gif
Atsakyti