Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Tučka @ 2013 04 19, 11:54)
Manau reikia taikyti taip, kaip nurodyta darbuotojos prasyme, cia savavaliskai nieko negali padaryt  g.gif

Na jei taikytum grynai kaip parašyta, tai iki vaikų pensijos tada taikytume, gi kol neparodai su pirštu, tol pats ir nesusipranta parašyt ar pakeist prašymą, o jei blogai atskaičiuosi, tai kaltas liks buhalteris
Atsakyti
Ačiū merginos už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 19, 12:58)
Sunflow, sakote gana kvitukų? Aš visuomet prašau sąskaitos kad būtų......  blush2.gif

Is uzsienio tinka ir kvitukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, siūlo darbą naujai atidaromoje dėvėtų rūbų parduotuvėje, gal kuri panašiai dirbate, kaip ten viskas vyksta? Dirbu su transportu ir su picom, su rūbais dar neteko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį. Iškilo klausimas. Mūsų įmonė yra ne PVM mokėtoja. Išrašome sąskaitą-faktūrą, ar turi būti nurodomas toje sąskaitoje PVM mokestis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 22, 16:07)
Sveikos dar kartelį. Iškilo klausimas. Mūsų įmonė yra ne PVM mokėtoja. Išrašome sąskaitą-faktūrą, ar turi būti nurodomas toje sąskaitoje PVM mokestis? blush2.gif

Jeigu Jūs ne PVM mokėtojai, apie kokį PVM gali būti kalba? blink.gif
Jūs išrašote tiesiog sąskaitą faktūrą ir be jokio PVM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 04 22, 16:09)
Jeigu Jūs ne PVM mokėtojai, apie kokį PVM gali būti kalba?  blink.gif
Jūs išrašote tiesiog sąskaitą faktūrą ir be jokio PVM  4u.gif

Oi aš dar visai žalia tuose reikaluose blush2.gif O jei tie pinigai bus pervesti į banko sąskaitą, nereikia prirašyti jokių kvito nr?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 22, 16:11)
Oi aš dar visai žalia tuose reikaluose blush2.gif O jei tie pinigai bus pervesti į banko sąskaitą, nereikia prirašyti jokių kvito nr?

kokių dar kvitų blink.gif . Parašot paprastą sąskaitą ir laukiat kol pinigėliai į banką įkris. tik banko sąskaitos parašyt neužmirškit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, kad atsakėte 4u.gif
Atsakyti
Man rimtas klausimas iškilo blush2.gif
Rašant kaso pajamų orderyje iš ko gauti pinigai, ar reikia nurodyti įmonės pavadinimą (kai inkasuoji pinigus iš EKA, įneša darbuotojas). Ir Išlaidų orderyje tas pats: jei išduodi įmonės darbuotojui, parašai pagal ką, bet ar reikia nurodyti įmonės pavadinimą, pareigas
pvz.
KIO
Išduoti: vardas pavardė (ar reikia įmonės pavadinimo, pareigų)
Pagrindas: išmoka pagal avansines apyskaitas

Žinau, kad labai "rimtas" klausimas, bet nerandu pildymo taisyklių
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2013 04 22, 16:45)
Man rimtas klausimas iškilo  blush2.gif
Rašant kaso pajamų orderyje iš ko gauti pinigai, ar reikia nurodyti įmonės pavadinimą  (kai inkasuoji pinigus iš EKA, įneša darbuotojas). Ir Išlaidų orderyje tas pats: jei išduodi įmonės darbuotojui, parašai pagal ką, bet ar reikia nurodyti įmonės pavadinimą, pareigas
pvz.
KIO
Išduoti: vardas pavardė (ar reikia įmonės pavadinimo, pareigų)
Pagrindas: išmoka pagal avansines apyskaitas

Žinau, kad labai "rimtas" klausimas, bet nerandu pildymo taisyklių

Aš rašau tik pareigas ir vardą, pavardę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 04 22, 17:48)
Aš rašau tik pareigas ir vardą, pavardę  4u.gif

Aš parašau ir įmones pavadinimą.
Atsakyti