Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(hera Bastet @ 2013 04 18, 21:45)
labutis

gal kuri susidurusi esta

dėl PNPD ar priklauso ji taikyti jeigu vaikas yra globojamas?  g.gif

Pagal įstatymą tai tik tėvai ir įtėviai gauna, apie globėjus neminima, tai manau ir netaikoma
Atsakyti
Globėjams (rūpintojams) už globojamus vaikus papildomi NPD netaikomi.
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
del pnpd - darbuotoja turi du vaikucius, buvo santuokoje, vakar atnese teismo sprendima del skyrybu, vienas vaikutis liko jai, kitas - vyrui. tai man taikyti koki pnpd - vienas vaikas ir augina viena? blush2.gif
hera Bastet - avataras koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 19, 06:15)
Labas rytas,
del pnpd - darbuotoja turi du vaikucius, buvo santuokoje, vakar atnese teismo sprendima del skyrybu, vienas vaikutis liko jai, kitas - vyrui. tai man taikyti koki pnpd - vienas vaikas ir augina viena?  blush2.gif
hera Bastet - avataras koks  biggrin.gif

Manau reikia taikyti taip, kaip nurodyta darbuotojos prasyme, cia savavaliskai nieko negali padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 04 19, 10:54)
Manau reikia taikyti taip, kaip nurodyta darbuotojos prasyme, cia savavaliskai nieko negali padaryt  g.gif

Dažnas darbuotojas net nežino apskritai kas tas NPD
Atsakyti
Na taip, nežino.. reikės man vmi pasikonsultuoti vis tiek, sakau bus ramiau.. ji parasiusi taikyti pnpd bet tada dar buvo 2 vaikai santuokoje, dabar po vieną išsidalino....
Direktorė mano is komandiruotės grįžo, pažiuriu kortelės banko ataskaitą - išlaių daugoka.. Paprašiau dokumentų, tai kvitukus atidavė tik ir viskas, jokių įmonės rekvizitų.. tai negi iš jos 244 išimti ta sumą? Ten maitinimosi kvitukai, su naujais pirkėjais pietavo, bande uzverbuoti biggrin.gif biggrin.gif ka patarsite, kolegės?
Tuckai smagu, jau jau savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 19, 13:13)
Na taip, nežino.. reikės man vmi pasikonsultuoti vis tiek, sakau bus ramiau.. ji parasiusi taikyti pnpd bet tada dar buvo 2 vaikai santuokoje, dabar po vieną išsidalino....
Direktorė mano is komandiruotės grįžo, pažiuriu kortelės banko ataskaitą - išlaių daugoka.. Paprašiau dokumentų, tai kvitukus atidavė tik ir viskas, jokių įmonės rekvizitų.. tai negi iš jos 244 išimti ta sumą? Ten maitinimosi kvitukai, su naujais pirkėjais pietavo, bande uzverbuoti  biggrin.gif  biggrin.gif ka patarsite, kolegės?
Tuckai smagu, jau jau savaitgalis  smile.gif

Aš vieną išsiskyrusį turėjau, tai jam irgi 1 vaikas liko, tai taikiau 100Lt, nes augina vienas
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 19, 13:13)
Direktorė mano is komandiruotės grįžo, pažiuriu kortelės banko ataskaitą - išlaių daugoka.. Paprašiau dokumentų, tai kvitukus atidavė tik ir viskas, jokių įmonės rekvizitų.. tai negi iš jos 244 išimti ta sumą? Ten maitinimosi kvitukai, su naujais pirkėjais pietavo, bande uzverbuoti  biggrin.gif  biggrin.gif ka patarsite, kolegės?
Tuckai smagu, jau jau savaitgalis  smile.gif

Jeigu tai yra čekiukai iš užsienio, tai viskas tvarkoj. O jeigu iš LT, tada reikėtų jau sąskaitų ir rekvizitų...
Atsakyti
Sunflow, sakote gana kvitukų? Aš visuomet prašau sąskaitos kad būtų...... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ieškome buhalterės Kauno mieste arba Prienuose tvarkyti drabužių parduotuvės buhalteriją. Manau, kad darbo nebūtų labai daug, todėl tiktų darbuotoja, kuri norėtų užsidirbti papildomai, prie savo pagrindinio darbo. Mūsų vykdoma veikla IĮ. Visa išsami info asmenine žinute.

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwes: 19 balandžio 2013 - 13:18
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 19, 13:58)
Sunflow, sakote gana kvitukų? Aš visuomet prašau sąskaitos kad būtų......  blush2.gif

Pagal PMĮ 11 straipsnio 4 dalies (2002-12-05 įstatymo Nr. IX-1224 redakcija, Žin., 2002, Nr. 123-5517) nuostatas išlaidos, kurių pagrindu pripažįstamos sąnaudos, gali būti grindžiamos tik juridinę galią turinčiais dokumentais, kurie privalo turėti visus buhalterinę apskaitą reglamentuojančių teisės aktų nustatytus privalomus apskaitos dokumentų rekvizitus. Privalomi apskaitos dokumentų rekvizitai yra nustatyti Buhalterinės apskaitos įstatymo 13 straipsnyje.

Privalomi apskaitos dokumentų rekvizitai:

1) apskaitos dokumento pavadinimas;

2) ūkio subjekto surašiusio apskaitos dokumentą, pavadinimas, kodas;

3) apskaitos dokumento data;

4) ūkinės operacijos arba ūkinio įvykio turinys;

5) ūkinės operacijos arba ūkinio įvykio rezultatas pinigine ir (arba) kiekybine išraiška. Jeigu ūkinės operacijos arba ūkinio įvykio rezultatas nurodomas kiekybine išraiška, turi būti nurodyti mato vienetai;

6) asmens (-ų), kuris (-ie) turi teisę surašyti ir pasirašyti arba tik pasirašyti apskaitos dokumentus, vardas (-ai) arba pirmoji (-osios) vardo (-ų0 raidė (-ės), pavardė (-ės), parašas (-ai) ir pareigos.

Pažymime, kad PMĮ 11 straipsnio 4 ir 5 dalių reikalavimai netaikomi užsienio įmonių ir fizinių asmenų surašytų dokumentų atveju. Sąnaudos pagal užsienio įmonių ir fizinių asmenų surašytus dokumentus pripažįstamos, jei iš šių dokumentų galima nustatyti ūkinės operacijos turinį.

Šaltinis čia VMI
Atsakyti