QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 17, 15:01)
Sveikos
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu
Man tas pats buvo. Su vaiko slauga prabuvau ilgai biuletenyje, np-sd pateikiau jau ir taip gerokai paveluotai, nors biutetenis dar buvo nesibaiges. Paskambino sodra irgi dave velniu, kodel biuletenio metu teikiu. Sakau tai ka man daryt, nepateiksiu bus blogai, pateiksiu vel bus blogai. Tai jinai sako zinokit puikiai as viska suprantu, kad sergat, kad negalit dirikui pateikt savo el. paraso prisijungimo, bet nuo sausio nauja tvarka ir sodra gaudo visus pazeidejus, kad galetu pasalpas nubraukt, tai tokiu atveju arba geriau dirikas nesa rankiniu budu uzpildytas pazymas arba teikiat paveluotai. Parasysit pasiaiskinima,bet nenubrauks pasalpos.
Tai va musu debiliskoj saly tokia tvarka ir nieko nepadarysi