Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 17, 15:01)
Sveikos  smile.gif
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Man tas pats buvo. Su vaiko slauga prabuvau ilgai biuletenyje, np-sd pateikiau jau ir taip gerokai paveluotai, nors biutetenis dar buvo nesibaiges. Paskambino sodra irgi dave velniu, kodel biuletenio metu teikiu. Sakau tai ka man daryt, nepateiksiu bus blogai, pateiksiu vel bus blogai. Tai jinai sako zinokit puikiai as viska suprantu, kad sergat, kad negalit dirikui pateikt savo el. paraso prisijungimo, bet nuo sausio nauja tvarka ir sodra gaudo visus pazeidejus, kad galetu pasalpas nubraukt, tai tokiu atveju arba geriau dirikas nesa rankiniu budu uzpildytas pazymas arba teikiat paveluotai. Parasysit pasiaiskinima,bet nenubrauks pasalpos.
Tai va musu debiliskoj saly tokia tvarka ir nieko nepadarysi doh.gif
Atsakyti
Na taip... su direktore kalbejom, sako sakyk kad pati pateikei, kad nebutu priekabiu, nes atskleidi duomenis tretiems asmenims... jauciu uz ta diena nubrauks ir man pasalpa. bet toks absurdas - as esu vienintelis zmogus kuris gali pateikti vadinasi niekada negaliu sirgti.... idiotizmas.. eisiu pas gydytoja siandien dar pranesti naujienyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 18, 07:20)
Na taip... su direktore kalbejom, sako sakyk kad pati pateikei, kad nebutu priekabiu, nes atskleidi duomenis tretiems asmenims... jauciu uz ta diena nubrauks ir man pasalpa. bet toks absurdas - as esu vienintelis zmogus kuris gali pateikti vadinasi niekada negaliu sirgti.... idiotizmas.. eisiu pas gydytoja siandien dar pranesti naujienyte smile.gif

Pas mane tik direktorė gali pateikt, o pas ją mažas vaikas, kuris irgi dažnai serga, dar išsiviniojam, bet nežinau kas būtų jei prasirgtų pirmą mėnesio pusę doh.gif
Atsakyti
Pas jumi su Sodra viskas gerai? Man nuo vakar dar tebeapdoroja pranešimą, šiandieninių irgi nepatvirtina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 18, 09:17)
Pas jumi su Sodra viskas gerai? Man nuo vakar dar tebeapdoroja pranešimą, šiandieninių irgi nepatvirtina...  unsure.gif

Matyt tavo inpektorė serga ir nenori ligos metu prisiimti, kad pašalpos nenubrauktų lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, tai man viskas gerai ir vakar teikiau ir šiandien, viską priėmė, patvirtino ir pranešimą el. paštu gavau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip darote su PPK, pas mane yra 4 atskaitingi, vazineja po Lietuva, gauna is klientu pinigus, tad numeruoti is eiles viena numeracija PPK neimanoma, tad naudojam pirktinius PPK blankus, ar nieko tokio, kad kiekvieno atskaitingo asmens numeravimas bus is eiles, bet bendru PPK ne, ir be to nepripirksiu as jiems tu PPK metam i prieki, pasibaigus vieno asmens blankam, teks jam pirkti naujus vel su nauju numeriu. As rasau isakymus, kad ivedamas naujas PPK numeravimas ir kas uz juos atsakingas, ar to pakanka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 04 18, 10:02)
Kaip darote su PPK, pas mane yra 4 atskaitingi, vazineja po Lietuva, gauna is klientu pinigus, tad numeruoti is eiles viena numeracija PPK neimanoma, tad naudojam pirktinius PPK blankus, ar nieko tokio, kad kiekvieno atskaitingo asmens numeravimas bus is eiles, bet bendru PPK ne, ir be to nepripirksiu as jiems tu PPK metam i prieki, pasibaigus vieno asmens blankam, teks jam pirkti naujus vel su nauju numeriu. As rasau isakymus, kad ivedamas naujas PPK numeravimas ir kas uz juos atsakingas, ar to pakanka?  g.gif

Pas mane irgi yra vadybininkų surenkančių pinigus pagal PPrKv. Naudojame pirktinius, sunumeruotus. Tiesiog kiekvienam išduodu po pakelį tų kvitų, viską pažymiu žurnale specialiame ir viskas. Ir tada jau žiūriu, ar visus pridavė, kai pasako, kad jau pasibaigė.
O numeracijos bendros tikrai neseku ir manau, kad tai yra nereikalinga. Įsakymo dėl įvedimo naujos numeracijos irgi nerašau. Tam pačiam žurnale pažymiu, kad yra gauta tiek ir tiek su tokiais numeriais. Ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 04 18, 10:49)
Pas mane irgi yra vadybininkų surenkančių pinigus pagal PPrKv. Naudojame pirktinius, sunumeruotus. Tiesiog kiekvienam išduodu po pakelį tų kvitų, viską pažymiu žurnale specialiame ir viskas. Ir tada jau žiūriu, ar visus pridavė, kai pasako, kad jau pasibaigė.
O numeracijos bendros tikrai neseku ir manau, kad tai yra nereikalinga. Įsakymo dėl įvedimo naujos numeracijos irgi nerašau. Tam pačiam žurnale pažymiu, kad yra gauta tiek ir tiek su tokiais numeriais. Ir viskas...

O kaip cia tas zurnalas atrodo, exseliuke padarytas savadarbis? naudojat jy tik PPK blankam, ar visiem dok. isdudamiems/gaunamiem MAA ?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 04 18, 11:03)
O kaip cia tas zurnalas atrodo, exseliuke padarytas savadarbis? naudojat jy tik PPK blankam, ar visiem dok. isdudamiems/gaunamiem MAA ?

na pas mane, tai tokia pagaminta knyga "pinigų priėmimo ir/ ar išmokėjimo kvitų blankų apskaitos knyga"
user posted image
Atsakyti
[quote=sunflow,2013 04 18, 11:35]
na pas mane, tai tokia pagaminta knyga "pinigų priėmimo ir/ ar išmokėjimo kvitų blankų apskaitos knyga"

aisku, reiks pasidomėt ta knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 16, 15:43)
Pastebėjimas, atradimas ir nusivylimas dar labiau Agnum programa - šiandien skaičiuojuos sau PVM (šiandien, ba po poros dienų varau atostogaut) ir nein PVM su pardavimais. Aš ir taip ir anaip. Ne šiaip nein, o didoka suma keli gabalėliai. Tikrinu grąžinimus ir... tai kas turėtų eit į 5009 ein į 4484, kas turi eit į 4484 ein į 5009. Atsidarius perkeltą dokumentą, viskas stovi gerai, o va į DK suvaikšto blogai. Pieva kažkokia.

o tai čia vienam dokumente blogai suvaikščiojo ar keliuose? Kaip taisėt, jei pačiam dokumente gerai?

Mane kartais Agnumas irgi į pasiutimą varo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 balandžio 2013 - 16:59
labutis

gal kuri susidurusi esta

dėl PNPD ar priklauso ji taikyti jeigu vaikas yra globojamas? g.gif
Atsakyti