Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Žiūrau netyčia viena akimi "Moterys meluoja geriau" - Daidutę rodo laugh.gif Kokia panaši ta, kur vaidina Ievą, tik plaukai trumpi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 16, 21:14)
Žiūrau netyčia viena akimi "Moterys meluoja geriau" - Daidutę rodo laugh.gif Kokia panaši ta, kur vaidina Ievą, tik plaukai trumpi  lotuliukas.gif

Nesupratau blink.gif blink.gif

Labas rytas 4u.gif

user posted image, kad visoms užtektu mirksiukas.gif
Atsakyti
NU ko nesupratai? Aktorė panaši į tave. Arba tu į ją.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 17, 08:24)
NU ko nesupratai? Aktorė panaši į tave. Arba tu į ją.

g.gif reiks pasižiūrėti į ką aš čia panaši bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, jamu kavą ir lendu atgal po popieriais....
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 17, 08:42)
Labas rytas, jamu kavą ir lendu atgal po popieriais....

Ir as... bet nuo ryt man atostogos smile.gif isjungsiu telefonus, lai eina visi toli toli cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 17, 09:59)
Ir as... bet nuo ryt man atostogos smile.gif isjungsiu telefonus, lai eina visi toli toli cool.gif

Sulauksiu atostogų tai padarysiu tą patį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 17, 16:01)
Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo...

Nu jei mirtina liga sirgai, rankų, kojų pirštų nejudinai... cool.gif Durniai ir tiek, nebežino kaip išsidirbinėti.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 17, 16:48)
Nu jei mirtina liga sirgai, rankų, kojų pirštų nejudinai...  cool.gif Durniai ir tiek, nebežino kaip išsidirbinėti.

Prisigalvoja visokių nesąmonių, tai ką daryt, jei žmogus kuris pasirašinėja deklaracijas suserga, gi reikia kitam suteikt leidimą pasirašinėt, tai vėl prisiknis, kodėl ligos metu doh.gif o jei laiku nepriduosi vėl blogai doh.gif
Atsakyti
Nebeturi kas veikt, visur aferas mato...
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 17, 22:22)
Nebeturi kas veikt, visur aferas mato...

drinks_cheers.gif
Atsakyti