Žiūrau netyčia viena akimi "Moterys meluoja geriau" - Daidutę rodo Kokia panaši ta, kur vaidina Ievą, tik plaukai trumpi
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 16, 21:14)
Žiūrau netyčia viena akimi "Moterys meluoja geriau" - Daidutę rodo Kokia panaši ta, kur vaidina Ievą, tik plaukai trumpi
Nesupratau
Labas rytas
, kad visoms užtektu
NU ko nesupratai? Aktorė panaši į tave. Arba tu į ją.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 17, 08:24)
NU ko nesupratai? Aktorė panaši į tave. Arba tu į ją.
reiks pasižiūrėti į ką aš čia panaši
Labas rytas, jamu kavą ir lendu atgal po popieriais....
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 17, 08:42)
Labas rytas, jamu kavą ir lendu atgal po popieriais....
Ir as... bet nuo ryt man atostogos isjungsiu telefonus, lai eina visi toli toli
QUOTE(aggree @ 2013 04 17, 09:59)
Ir as... bet nuo ryt man atostogos isjungsiu telefonus, lai eina visi toli toli
Sulauksiu atostogų tai padarysiu tą patį.
Sveikos
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu
pasiguosti atvariau. kaip jums sistema pas mus - as kai sirgau i darba paskambino Sodros bobelka kazkokia sako pateikit kuo greiciau np-sd forma, man dir skambina kodel nepateikta.. niu ok as pasakau kaippasijungti, admine pasijunge i rpateike, siandien gaunu pranesima - Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo.... zodziu
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 04 17, 16:01)
Ligos metu pateikėte NP-SD formą-gydyt.tikrins dėl galimo pažeidimo...
Nu jei mirtina liga sirgai, rankų, kojų pirštų nejudinai... Durniai ir tiek, nebežino kaip išsidirbinėti.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 17, 16:48)
Nu jei mirtina liga sirgai, rankų, kojų pirštų nejudinai... Durniai ir tiek, nebežino kaip išsidirbinėti.
Prisigalvoja visokių nesąmonių, tai ką daryt, jei žmogus kuris pasirašinėja deklaracijas suserga, gi reikia kitam suteikt leidimą pasirašinėt, tai vėl prisiknis, kodėl ligos metu o jei laiku nepriduosi vėl blogai
Nebeturi kas veikt, visur aferas mato...