aciu, mergaites!
akyse prasviesejo... as turbut per giliai kapsciau
ypac patiko K611 / D4431 per debitorines.
dar Buh.paz. pasirasau su doku kopijom ir rezultate gaunasi puikiai
ar ne?....
QUOTE(saintlina @ 2013 04 11, 13:22)
mergikės, noriu pasitarti..
Direktorius (akcininkas) pastaruoju metu vis įneša pinigų į įmonės sąskaitą, nes neužtenka lėšų firmos pragyvenimui. Sumos 1000-3000 lt. Pradžioj kabinau jas kaip atskaitingam asmeniui, dabar galvoju - turbūt negerai Gal reik visgi kaip paskolą firmai rodyt? Nors sutarties jokios nėra.. Kaip geriausia šiuo atveju daryt?
Direktorius (akcininkas) pastaruoju metu vis įneša pinigų į įmonės sąskaitą, nes neužtenka lėšų firmos pragyvenimui. Sumos 1000-3000 lt. Pradžioj kabinau jas kaip atskaitingam asmeniui, dabar galvoju - turbūt negerai Gal reik visgi kaip paskolą firmai rodyt? Nors sutarties jokios nėra.. Kaip geriausia šiuo atveju daryt?
As tokius inesinejimus kai jau atskaitinguose minusas, rodau kaip akcininku paskolas, esu parasiusi sutarti, suruosus akcininku susirinkimo protokola suo klausimu, kad gali inesineti trukstant imonei apyvartiniu lesu akcininkai beprocente paskolas i kasa ar imones banka. Tik tuos inesinetojus gerai butu informuoti, kad VMI pasimatys ju suteikta paskola, kad paskui nebutu kas cia kaip cia )
QUOTE(Melajja @ 2013 04 12, 11:41)
As tokius inesinejimus kai jau atskaitinguose minusas, rodau kaip akcininku paskolas, esu parasiusi sutarti, suruosus akcininku susirinkimo protokola suo klausimu, kad gali inesineti trukstant imonei apyvartiniu lesu akcininkai beprocente paskolas i kasa ar imones banka. Tik tuos inesinetojus gerai butu informuoti, kad VMI pasimatys ju suteikta paskola, kad paskui nebutu kas cia kaip cia )
o kaip kariaut su isiminetojais? Juk tokiu irgi buna per zinias tik ir girdi kaip koks direktorius turi issiemes piginu is imones saskaitos.
QUOTE(aggree @ 2013 04 12, 11:24)
o kaip kariaut su isiminetojais? Juk tokiu irgi buna per zinias tik ir girdi kaip koks direktorius turi issiemes piginu is imones saskaitos.
na va man irgi įdomu, kaip su tokiu kariaut Aš nesugebu. Anikaip. Vienu momentu buvo pasibaigus čekių knygelė, tai pasakiau, kad dabar tik aš galėsiu nuimti mokėjimo nurodymo pagalba. Kurį laiką buvo ramu, kol jam kažkokia paslaugi dūšia banke davė kitą generatorių
Dabar jau susikūrė anas kitą įmonę, čia ramu paliko, tik skola vis dar kabo.. ne tokia didelė, kaip per tv girdim, ale vistiek skola.
Mergaitės, kas su Agnum dirbat?
Buvau užpajamavus sąskaitą, pirktos dvi detalės. Vieną parduot leido, kitos nemato, nors ką nori daryk. Svarbiausia, kad kai atsidarau sandėlio judėjimą, rodo, kad ji ten yra. Bet kai noriu formint pardavimą, sandėly jos nėra Nebeįsivaizuoju, kame reikalas.
QUOTE(Joll@ @ 2013 04 09, 11:55)
O DU ir atostoginiu skaičiavimas lieka toks pats ar tai 5 d.d. sav ar 6 d.d. sav?
Sorry, bet nesu susidurusi su tokiu atveju, tai pasiklausiu...
Sorry, bet nesu susidurusi su tokiu atveju, tai pasiklausiu...
Skaiciavimas toks pats. O del priedu tai reiktu sutartyje parasyti, kad plius priedai, o jau kokia priedo suma tai pagal isakyma.
QUOTE(dzyy @ 2013 04 12, 10:31)
aciu, mergaites!
ar ne?....
ar ne?....
As irgi taip pat darau
QUOTE(aggree @ 2013 04 12, 12:24)
Buvusioje imoneje buvo "isiminetojas", bet toks isiminetojas, kad ojojoj, net nesmagu tokioj dirbt buvo, kai bardakai darosi, bet as kazkaip isivaizduoju, jei tai akcininkai, tai cia ju bedos, jie turi zinot ka daro, o jei nezino tai tokie jie ir verslininkai, anksciau veliau iklius kam nereik , mano reikalas sutvarkyti dokumentus, kurios man pateikia, ne man reikia galvoti kaip tvarkytis su imones pinigais, kad viskas ok butu. Aisku juos informuot reikia, bet jei pasakai, kad taip negerai, o jie apsisuke vel ta pati daro, tai lai daro.
Sveiki.
Sakykite prašau, kaip daryti nes pirmi metai lizingo...
2011-12 mėn. paimtas lizingas ir Iškelti 2012 m. lizingo mokėjimai
D4011 - 11300,00
K4411 - 11300,00
2012-12 mėn. galui gaunasi, kad per metus buvo priskaityta 11300 lt, o sumokėta 11500 lt.
Kaip elgtis?
Koresponduoti:
D4011 - 200,00
K4411 - 200,00
Ar tą sumą pridėti prie 2013 metu iškeliamų sumų?
Ar dvi atskiras korespondecijas rašyti?
O gal visai ne taip reikia daryt...
Būsiu dėkinga, jei paprotinsit
Ačiū
2011-12 mėn. paimtas lizingas ir Iškelti 2012 m. lizingo mokėjimai
D4011 - 11300,00
K4411 - 11300,00
2012-12 mėn. galui gaunasi, kad per metus buvo priskaityta 11300 lt, o sumokėta 11500 lt.
Kaip elgtis?
Koresponduoti:
D4011 - 200,00
K4411 - 200,00
Ar tą sumą pridėti prie 2013 metu iškeliamų sumų?
Ar dvi atskiras korespondecijas rašyti?
O gal visai ne taip reikia daryt...
Būsiu dėkinga, jei paprotinsit
Ačiū
QUOTE(Joll@ @ 2013 04 15, 10:54)
Sveiki.
Aš paprasčiausiai perkelčiau su 2013 metais mokėtinom sumom tuos 200
O akcininkas ir dirba įmonėje? Jei taip - keliate į avansinę.
Hilou
Pastebėjimas, atradimas ir nusivylimas dar labiau Agnum programa - šiandien skaičiuojuos sau PVM (šiandien, ba po poros dienų varau atostogaut) ir nein PVM su pardavimais. Aš ir taip ir anaip. Ne šiaip nein, o didoka suma keli gabalėliai. Tikrinu grąžinimus ir... tai kas turėtų eit į 5009 ein į 4484, kas turi eit į 4484 ein į 5009. Atsidarius perkeltą dokumentą, viskas stovi gerai, o va į DK suvaikšto blogai. Pieva kažkokia.
Pastebėjimas, atradimas ir nusivylimas dar labiau Agnum programa - šiandien skaičiuojuos sau PVM (šiandien, ba po poros dienų varau atostogaut) ir nein PVM su pardavimais. Aš ir taip ir anaip. Ne šiaip nein, o didoka suma keli gabalėliai. Tikrinu grąžinimus ir... tai kas turėtų eit į 5009 ein į 4484, kas turi eit į 4484 ein į 5009. Atsidarius perkeltą dokumentą, viskas stovi gerai, o va į DK suvaikšto blogai. Pieva kažkokia.