Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Aira* @ 2013 04 09, 13:36)
o sakykit, kad puse etato dirba, tas įtakos neturi? vis viem MMA imam kaip 1000 lt?

manau, kad vistiek reikia lyginti su MMA, taip ir parasyta...
Atsakyti
Puse etato puse MMA mirksiukas.gif
Papildyta:
A kiba visos dirbt nuėjot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 09, 14:25)
Puse etato puse MMA  mirksiukas.gif

net nežinojau, kad taip... galvojau vistiek reikia lyginti su MMA, o ne su puse MMA (jeigu dirba puse etato)..
Tikrai taip?
Atsakyti
Nejau nesusišnekam? Puse etato, dirba pusę darbo valandų, gauna 500 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 09 balandžio 2013 - 14:06
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 09, 15:05)
Nejau nesusišnekam? Puse etato, dirba pusę darbo valandų, gauna 500 Lt

ir jeigu atlyginimas 800 lt (nesiekia dabartinio MMA), vistiek nuo dalies skaičiuojama 20 proc, o nuo puse MMA viršijančios dalies - 70 proc.?
Neturėjau toko atvejo, bet kažkaip galvojau, kad lyginama su MMA, nesvarbu, kad dirbama puse etato...
Pasirodo, aš klystu smile.gif
Atsakyti
Pfu kad mane, girdėjau kad varpai skambėjo, o kurioj pusėj nea. Taip Rudaake tu teisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsiprašau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
labas, kaip aš nebespėju, vis rytoj rytoj, einu blynus iškepsiu ir jei "viršininkai" leis kibsiu dirbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 04 09, 15:11)
Pasirodo, aš klystu smile.gif

Rudaake2, aš būčiau linkusi į tai, kad nieko tu neklysti. Juk niekur nėra pasakyta, kad jei dirba puse etato, tai nuo pusės MMA viršijančios dalies - 70% unsure.gif Aš tik nuo >1000Lt rėžčiau 70% g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 04 09, 08:25)
Labas rytas blush2.gif

Kas dieną vis naujiena doh.gif  Ar girdėjote jau apie deklaravimą sodrai? g.gif

Gal prieš porą`sav per TV kalbėjo
Rajono valdžia pagaliau susimylėjo ir programas nupirko, tai šiandien dirbt mokėmės smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 09, 15:19)
Pfu kad mane, girdėjau kad varpai skambėjo, o kurioj pusėj nea. Taip Rudaake tu teisi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Atsiprašau  blush2.gif  ax.gif

neatsiprašinėk smile.gif viskas gerai smile.gif mes čia tam ir esam, kad išsiaiškintumėm smile.gif
QUOTE(MeSsS @ 2013 04 09, 16:13)
biggrin.gif
labas, kaip aš nebespėju, vis rytoj rytoj, einu blynus iškepsiu ir jei "viršininkai" leis kibsiu dirbt  doh.gif

aš irgi nespėju... ateina tas rytojus ir praeina labai greitai...

QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 09, 16:17)
Rudaake2, aš būčiau linkusi į tai, kad nieko tu neklysti. Juk niekur nėra pasakyta, kad jei dirba puse etato, tai nuo pusės MMA viršijančios dalies - 70% unsure.gif Aš tik nuo >1000Lt rėžčiau 70% g.gif

ačiū, kad patvirtinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 09, 12:28)
Pagal viską, reiktų, nes verčiasi IŽŪV.

Čia tas pats kas ūkininkas ar kažkas čia kitaip doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 04 10, 08:10)
Čia tas pats kas ūkininkas ar kažkas čia kitaip  doh.gif ?

Visi ūkininkai verčiasi individualia žemės ūkio veikla mirksiukas.gif
Atsakyti