Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(MeSsS @ 2013 04 03, 12:26)
o įspėja?  rolleyes.gif aš tai bijočiau  lotuliukas.gif

QUOTE(Tajka @ 2013 04 03, 12:57)
P.S. A nuo kada operatyvininkai įspėja?  g.gif Maž pažįstamų turit? unsure.gif

Pažįstamų neturim, paskambino ir pranešė. Bet dabar dar kartą paskambino, nukelia laiką į rytdieną. Blyn dar parą nervuotis. O man ryt pokalbis dėl kito darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 03, 14:01)
Pažįstamų neturim, paskambino ir pranešė. Bet dabar dar kartą paskambino, nukelia laiką į rytdieną. Blyn dar parą nervuotis. O man ryt pokalbis dėl kito darbo doh.gif

Jie paskambina ir praneša, kad ateina, jeigu popierių žiūrėt. O jeigu kokį pirkimą kontrolinį darys ar pan., tada netikėtai užsuka blink.gif
Mums kartą paskambino, sako "operatyvus patikrinimas, bet kadangi iki Jūsų visuomeniniu transportu nuvažiuot sunku, kada galit atnešti reikiamus dokumentus į VMI?" blink.gif
Susitarėm, kad atnešim po savaitės... lotuliukas.gif Vat ir operatyvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 04 03, 13:07)
Jie paskambina ir praneša, kad ateina, jeigu popierių žiūrėt. O jeigu kokį pirkimą kontrolinį darys ar pan., tada netikėtai užsuka  blink.gif
Mums kartą paskambino, sako "operatyvus patikrinimas, bet kadangi iki Jūsų visuomeniniu transportu nuvažiuot sunku, kada galit atnešti reikiamus dokumentus į VMI?"  blink.gif
Susitarėm, kad atnešim po savaitės...  lotuliukas.gif  Vat ir operatyvus  lotuliukas.gif

Tai gal čia tas pats variantas biggrin.gif
Nepasakė, ką tikrins (ne aš kalbėjau) stebina tai, kad visai neseniai šią įmonę tikrino.
Atsakyti
Dabar jau ir apie operatyvų patikrinimą turi pranešti, čia iš mokesčių žinių:

Nuo 2013 02 10 įsigaliojo Taisyklių naujos nuostatos (6 ir 6–1 punktai) dėl mokesčių mokėtojo informavimo apie numatomą atlikti operatyvų patikrinimą bei numatytos išimtys, kada jis iš anksto neturėtų būti informuojamas.

Taigi, prieš pradedant tikrinti mokesčių mokėtoją, bus išrašomas pavedimas – tik vienas jo egzempliorius, kuris tikrinamam mokesčių mokėtojui nebus paliekamas. Išrašius pavedimą, kaip ir apie planuojamus atlikti mokestinius tyrimus, taip ir apie numatomus atlikti operatyvius patikrinimus mokesčių administratorius praneš iš anksto – ne vėliau kaip prieš 5 kalendorines dienas iki patikrinimo pradžios.

Mokesčių mokėtojo prašymu (sutikimu), kuris gali būti išreikštas raštu, elektroninio ryšio priemonėmis arba apie tai pažymint pavedime, operatyvus patikrinimas gali būti pradedamas ir anksčiau.

Taisyklėse numatyti keli rizikingesni atvejai, kada mokesčių mokėtojas iš anksto nebus informuojamas apie numatomą atlikti operatyvų patikrinimą. Taigi, mokesčių mokėtojas apie operatyvų patikrinimą iš anksto neinformuojamas, kai:

numatoma atlikti kontrolinius prekių (paslaugų) pirkimus;
yra rizika, kad mokesčių mokėtojas paslėps ar sunaikins operatyviam patikrinimui atlikti reikiamus dokumentus, arba atsiras kitų aplinkybių, dėl kurių operatyvus patikrinimas taptų neįmanomas arba jo atlikimas ypač pasunkėtų;
turima informacijos apie daromus teisės aktų pažeidimus;
pavedimas išrašomas tam tikrai teritorijai ir konkretus mokesčių mokėtojas iš anksto nėra žinomas;
operatyvus patikrinimas yra susijęs su mokesčio permokos (skirtumo) grąžinimu.
Atsakyti
Tai mes matyt ir buvom gavę paštu anksčiau, bet adresuota ne man, o dirikas gi atostogavo.
Atsakyti
Galite priminti, kokia dokumentacijos ir veiksmų eiga norint išleisti darbuotoją į vaiko priežiūros atostogas? Kol kas ji nėštumo ir gimdymo atostogose.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 04 03, 19:27)
Galite priminti, kokia dokumentacijos ir veiksmų eiga norint išleisti darbuotoją į vaiko priežiūros atostogas? Kol kas ji nėštumo ir gimdymo atostogose.

taigi aš jums paaiškinau doh.gif
Atsakyti
Patikrinimas vyksta. Pipec kokia žertva... Papasakosiu vėliau...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 04, 10:21)
Patikrinimas vyksta. Pipec kokia žertva... Papasakosiu vėliau...

laikykis, viskas bus gerai smile.gif
Lauksim pasakojimo...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 04 04, 09:26)
laikykis, viskas bus gerai smile.gif
Lauksim pasakojimo...

Pirmas įspūdis, kad bloga, iš tikrųjų žmogus, kaip žmogus. Kiekvienas dirba savo darbą. Susikalbam jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 04 03, 21:40)
taigi aš jums paaiškinau  doh.gif

Nedaužykit sau galvos biggrin.gif
Žinau, kad kažkuri rašė į AŽ, bet, velnias, valiausi AŽ ir ištryniau beveik visas žinutes. Tada dar nebuvo labai aktuali info, o dabar, kai reikia ir nėra, kur pažiūrėti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 04, 11:10)
Pirmas įspūdis, kad bloga, iš tikrųjų žmogus, kaip žmogus. Kiekvienas dirba savo darbą. Susikalbam jau smile.gif

sekmes Jums 4u.gif

Pas mane irgi karta buvo, seniau jau. Is anksto nepranese, tai manes nerado, tik paklausinejo darbuotoju apie darbo uzmokesti ir paliko pranesima, kad pristatyciau dokumentus, susijusius su DU, kita diena nurodytu adresu. Labai drebejau, bet viskas gerai buvo, pavarte ir atsisveikino.
Atsakyti