Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(salutvera @ 2013 03 21, 20:14)
Helau.

Kas tvarko transporto įmonių apskaitą? Tiksliau turiu klausimą dėl komandiruočių  ax.gif

Aš gal kuo padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 03 21, 20:14)
Helau.

Kas tvarko transporto įmonių apskaitą? Tiksliau turiu klausimą dėl komandiruočių  ax.gif

Klausk, jei galesiu tai padesiu smile.gif
Atsakyti
Gal ir aš kai kuom pasireikšt galėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos panikes smile.gif
as siemet pradingele forume kazkokia.... gal kuri esate susidurusi su tokia situacija - pirkom prekes is danijos, bet tiekejas su savo transportu atveze dali prekiu mums i sandelius o dali tiesiai veze i estija. mes estukams israsem pardavimo pvm su 0 pvm.. man kazkur kazkas prasilenkia, sakykit kaip sutvarkyti tai? cmr prasyti is tiekejo kad tiesiai estu klientui veze??? g.gif g.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot kur būtų galima įsigyti "šaibų" skaitytuvą?
Atsakyti
Labas,

kuri dirbat su Rivile, gal zinot kaip ir per kur man ivest kliento atstova, kad mano pardavimo saskaitoje matytusi jo vardas pavarde ? Nes ju centrine bustine sugalvojo taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 03 22, 10:57)

Kaip tik vakar pasiulyma is sitos firmos gavom UAB AMANDA
Gedimino pr. 2/1-24
Vilnius LT01103
Tel.: +3705 212 77 90
Faks.: +3705 212 75 20
M. tel.: +370 685 82542
gintas@amanda.lt
www.amanda.lt
Atsakyti
Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia kreipiuosi, gal jūs man galit padėti su atostoginių apskaičiavimu.
Atostogų eisiu nuo birželio 25 d. Tai kaip suprantu atostoginius skaičiuos iš Gegužės, balandžio, kovo mėnesių. Bėda ta kad balandį turėsiu operaciją ir nedarbingumą apie 2-3 savaites. Ar labai nukentės atostoginiai?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2013 03 22, 19:40)
Nežinau ar čia kreipiuosi, gal jūs man galit padėti su atostoginių apskaičiavimu.
Atostogų eisiu nuo birželio 25 d. Tai kaip suprantu atostoginius skaičiuos iš Gegužės, balandžio, kovo mėnesių. Bėda ta kad balandį turėsiu operaciją ir nedarbingumą apie 2-3 savaites. Ar labai nukentės atostoginiai?

Ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 03 22, 11:57)

Labai tūpa pasirodysiu, bet kas tos "šaibos" ? Pastoviai tą žodį girdžiu, bet reikšmės iki galo taip ir neperprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 03 22, 22:34)
Labai tūpa pasirodysiu, bet kas tos "šaibos" ? Pastoviai tą žodį girdžiu, bet reikšmės iki galo taip ir neperprantu  blush2.gif

Šaibom čia mes nuo vairuotojų pasigavę vadinam. O jei jau taip oficialiai - tachografo kortelės. Jose yra fiksuojama darbo laikas, nuvažiuotas atstumas, vilkiko greitis. Jos būna tokios paprastos popierinės (apskritimai), ant jų tachografas braižo panašiai kaip kardiogramą. Kituose vilkikuose jau yra kaip ir elektroninės, jos reisui pasibaigus išmuša tokius kaip iiiilgus maximos kvitus.
Atsakyti