Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Pavasarinukai

nu va jau gavom dovanele katik atnese tai bus laimes kai grys is darzelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 04 08, 10:45)
nu va jau gavom dovanele katik atnese  tai bus laimes kai grys is darzelio smile.gif

kaip smagu thumbup.gif

namie darysit baliuka, ar kazkur?
as tai galvoju gal kambari koki issinuomoti, kur butu galima savo maista atsinesti, tik jei darysim savaidgali, tai jauciu teks i kaima vaziuoti doh.gif sumaistis vel
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 04 08, 12:35)
kaip smagu thumbup.gif

namie darysit baliuka, ar kazkur?
as tai galvoju gal kambari koki issinuomoti, kur butu galima savo maista atsinesti, tik jei darysim savaidgali, tai jauciu teks i kaima vaziuoti doh.gif  sumaistis vel

vaiku kambary sestadieni darysim ryt drauge ateis su vaiku biski pasedesim paminesim tik smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi nieko ypatingo nedarysiu gimtadieniui smile.gif drauges ateis musu, dar kriksto mama, pasedesim pabusim torto pavalgysim galvoju kokius pietukus padarysiu ir viskas rolleyes.gif sestadieni mazius eis su seneliais dvirati rinktis, juk zadeta ant gimtadienio buvo lotuliukas.gif o is manes kompo reikalauja doh.gif esu viena nebloga uzmacius, ale nesiuncia i pnv unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 04 09, 23:02)
Sveikos, as irgi nieko ypatingo nedarysiu gimtadieniui  smile.gif  drauges ateis musu, dar kriksto mama, pasedesim pabusim torto pavalgysim galvoju kokius pietukus padarysiu ir viskas  rolleyes.gif  sestadieni mazius eis su seneliais dvirati rinktis, juk zadeta ant gimtadienio buvo  lotuliukas.gif  o is manes kompo reikalauja  doh.gif  esu viena nebloga uzmacius, ale nesiuncia i pnv  unsure.gif

mano v ir norejo to flacetinio mb jau buvo susigundes pirkti , bet po to sakiau nejuokauka tikrai nepirksim uztrenka namie 2 dar + mano telefonas per akis , jei jau tokias dovanas pradesim dovanoti ka stoliau bus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 04 10, 06:51)
mano v ir norejo to flacetinio mb jau buvo susigundes pirkti , bet po to  sakiau nejuokauka tikrai nepirksim  uztrenka namie 2 dar + mano telefonas per akis , jei jau tokias dovanas pradesim dovanoti ka stoliau bus  biggrin.gif  doh.gif

plansetini, tipo ta normalu suaugusiuju? bigsmile.gif ar ir vaikams buna tokie?

oj, mano galva iki plansetinio normalaus dar toli grazu lotuliukas.gif

as apie vaikiska pagalvojau.

musu vaikiskas jau seniai nebereikalingas, nes per lengvos uzduoteles ten vaikui, raideles visas seniai pazista, skaiciuos irgi, suskaiciuot ten iki 10 jam juokai vieni, tai ir kompas vaikiskas nebereikalingas, nes ner ka veikt su juom. o man tai tik geriau, nes ir taip man visokios technikos vaikams nepatinka, na bet dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif))

labas.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 04 10, 09:03)
plansetini, tipo ta normalu suaugusiuju? bigsmile.gif  ar ir vaikams buna tokie?

oj, mano galva iki plansetinio normalaus dar toli grazu  lotuliukas.gif

as apie vaikiska pagalvojau.

musu vaikiskas jau seniai nebereikalingas, nes per lengvos uzduoteles ten vaikui, raideles visas seniai pazista, skaiciuos irgi, suskaiciuot ten iki 10 jam juokai vieni, tai ir kompas vaikiskas nebereikalingas, nes ner ka veikt su juom. o man tai tik geriau, nes ir taip man visokios technikos vaikams nepatinka, na bet dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif))

labas.

ne vaikiska normalu kompa smile.gif
mano v vienintele darzeli is vaiku pagal raides pazymeta spalva nuspalvina paveiksleli v skiaciuoja virs 20 moka kelis praleidzia skaicius ... ji lenkia visus vaikus sako galetu net su didesniais eiti nes pagal programa tuos uzduoteles jie per lengvos jau ..
smagu kai tavo vaikas vienas is stropesniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 04 10, 07:15)

mano v vienintele darzeli is vaiku pagal raides pazymeta spalva nuspalvina paveiksleli v skiaciuoja virs 20 moka  kelis praleidzia  skaicius ... ji lenkia visus vaikus  sako galetu net su didesniais eiti nes pagal programa tuos uzduoteles jie per lengvos jau ..
smagu kai tavo vaikas  vienas is  stropesniu  wub.gif

aha, smagu bigsmile.gif thumbup.gif

svarbu ir tevams laiku pastebet ta zingeiduma, na kas idomu vaikui, ka nori ismokt, kuo uzsiema, kaip padet ir pan. thumbup.gif

mano vaikui jau tas raidziu ir skaiciu etapas praejes beveik, na visas raides ir skaicius jau seniai moka, tai apmazeje jau su tuom uzsiemimu, bet buna kartais paskaiciuoja ka nors, bet su didesniais skaiciais dar painiojasi, virs 100 buna skaiciai maisosi, matyt dar ne visada iseina suprast, kiek tas 100 daug ir pan. nors ten kokias paprastas uzduociu knygutes dar kartais daro, jei randu kokia nematyta pirkt smile.gif

dabar vis praso anglu mokytis biggrin.gif bet irgi turbut tik toks etapas, pats nori jaustis geriau, kai daugiau moka.nes buna ir cia jei su kuo angliskai kalba, tai nervinasi, nes ne viska iseina pasakyt, zodynas dar ne platus, o kalbet nori.

dabar labai laukia gimtadienio, tai paprase kalendoriaus, kad dienas skaiciuot galetu hihihi.gif tik nezinau, kodel to gimtadienio taip laukia...tikisi torto su masinom turbut biggrin.gif
Papildyta:
Kristi, o ka Vilte veiktu su tuo plansetiniu?

yra gal kokios programos vaikams, zaidimai internete tokiems maziems ar kaip?
cia rimtai klausiu, nes pati nei macius, nei girdejus kokiu uzsiemimu maziukams su kompu smile.gif
na maniskis kartais worde parasineja ka nors arba filmuka koki parodau, bet irgi ne kasdien...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 04 10, 09:36)
aha, smagu  bigsmile.gif  thumbup.gif

svarbu ir tevams laiku pastebet ta zingeiduma, na kas idomu vaikui, ka nori ismokt, kuo uzsiema, kaip padet ir pan.  thumbup.gif 

mano vaikui jau tas raidziu ir skaiciu etapas praejes beveik, na visas raides ir skaicius jau seniai moka, tai apmazeje jau su tuom uzsiemimu, bet buna kartais paskaiciuoja ka nors, bet su didesniais skaiciais dar painiojasi, virs 100 buna skaiciai maisosi, matyt dar ne visada iseina suprast, kiek tas 100 daug ir pan.  nors ten kokias paprastas uzduociu knygutes dar kartais daro, jei randu kokia nematyta pirkt smile.gif

dabar vis praso anglu mokytis  biggrin.gif  bet irgi turbut tik toks etapas, pats nori jaustis geriau, kai daugiau moka.nes buna ir cia jei su kuo angliskai kalba, tai nervinasi, nes ne viska iseina pasakyt, zodynas dar ne platus, o kalbet nori.

dabar labai laukia gimtadienio, tai paprase kalendoriaus, kad dienas skaiciuot galetu hihihi.gif tik nezinau, kodel to gimtadienio taip laukia...tikisi torto su masinom turbut  biggrin.gif
Papildyta:
Kristi, o ka Vilte veiktu su tuo plansetiniu?

yra gal kokios programos vaikams, zaidimai internete tokiems maziems ar kaip?
cia rimtai klausiu, nes pati  nei macius, nei girdejus kokiu uzsiemimu maziukams su kompu smile.gif
na maniskis kartais worde parasineja ka nors arba filmuka koki parodau, bet irgi ne kasdien...

drauge turi nupirkus sunui , bet jam reikalingas tam kad jie is norvegijos i lietuva keliauja su masina , tai kad issedetu ramiai ir turetu veiklos ... tai ji yra parsiuntusi visokiu loginiu zaidimu kad skatintu mastytama ir panasiai aisku ir filmukai...
bet as tik pateisinu keliaujant toki dalyka o ne namie kad ibedus akis tik zaistu galima ir kitaip per knygas kokias ta pati daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥ Kristi ♥: 10 balandžio 2013 - 08:59
Viltei 4 gimtadienio proga sveikinimai nuo musu 4u.gif

O as va gundausi del to plancetinio vaikisko, man patinka, kad jis tuscias yra ir galeciau pridet tai ko reikia, kaip pvz raidziu pazinimas, skaiciavimas, gramatika, sudetis atimtis ir t t daug tu programeliu yra. Pas mane matot jis prie technikos yra, jam su tel nebera ka veikt parodyk koki tel lieciama, tai jau moka ir naudotis jis doh.gif nu jam patinka, gal va bus koks isradejas technikos tokios vat nu zodziu jam patinka. Bet tai aisku niekas nekalba, kad jis tik prie jo sedes imerkes akis ir viskas schmoll.gif ne ne ne i diena nebent po pusvalandukas ar valankine ir uzteks tikrai ilgam nereikia manuciau, na as nesakyciau, kad cia jau tokia prasta dovana butu g.gif va toki as nuziurejusi esu

user posted image
Atsakyti
Sveikutes..smile.gif seniai buvau..smile.gif as vel savaite laiko prasirgau... doh.gif lasalines lasinuos.. doh.gif
Emilija tai nemoka skaiciuotui:D bet as visai nep[ergyvenu:D o jei rimtai tai pastebejau kad jai patink rasyti.. raideles mokosi.. ant mintinai eilerascius ismokti labai lengva.. o va skaiciukai... kaip koks stebuklingas dalykas.. nu ne pro kur..biggrin.gif ten kur skaiciai jos nera:D pasakai buto ir namo skaiciuka... susiraukus sedi..sako kaip tu ten sakei:D reik suskaiciuoti iki 10 sako kaip noriu taip skaiciuoju..biggrin.gif eiliskumo beveik nerasta..biggrin.gif bet va raidytes ji domisi kaip rasyti... kaip taresi... mokosi rasyti varda pavarde.. ir pan.. na turbut ji bus ne tiksliuke kaip as..:DDD lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveikinam Vilte su praejusiu gImtadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif
Ir siandien sveikinam TRojuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daug daug dovaneliu jums... 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
prisidedam ir mes prie sveikinimu 4u.gif

Filka, nebesirk 4u.gif
Atsakyti