Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Pavasarinukai

QUOTE(bova @ 2013 03 26, 10:06)
sveikutes. kaip ramu cia.
mes katik prasirgom vienas plauciu uzdegimu, kitas ausu, bet mazajam vel kosulys prasidejo ir dantys. dygsta ir dar istine kiti...
tai vargstam...

Sveikatytes jums 4u.gif
Pas mus zinok viskas ramu yra, va supratau ko vaikas mano toks oziukas buvo blush2.gif pasirodo cia ne vaike kalte buvo, o manyje, tiesiog kokios dvi savaites buvau labai pervargusi ir pati sudirgusi, o kai pasikalbejau su drauge jai pasiguodziau, kad nebesusisneku su vaiko sako gal tu pati jautri esi db ir del to vaikas jautrus ir kai apmasciau nu tikrai galvoju pervargusi jau esu ir irzli, tai stengiausi, nusiraminti ir ka jus manot jau savaite, kaip su vaiku susisneketi galima wub.gif bet va kaip persiduoda vaikui viskas nuo mamos... Na as apie tai zinojau, bet kai is sono kas pasako tai super nes smegenine kartais nebeveikia doh.gif

Mes jau planus huliganus kuriam kaip leksim i Palanga, nu mums ten patinka labai labai cool.gif noriu VASAROS wub.gif
Atsakyti
labas smile.gif

bova uz ligeles 4u.gif

nu mes jau sveikos ryt pa sgydytoja reiktu l eiti bet paskambinsiu pasakysiu kad nebeisim ..
bet pardoksas kai pradejo viduriuoti pamaniau kad nuo visus tu sirupu viduriuoja tai nutraukiau ir kosulys baigesi...

l jau i darzeli nuo vakar eina smile.gif

kita savaite pranasauja atsilima thumbup.gif

kur velykas planuojat sutikti?
mes tai jauciu vaziuosim pas uosvius ...
Atsakyti
Mes tai lyg ir kaima zadam lekt smile.gif nes mesyte reiks sutvarkyt tikiuosi greit gausim jau rukyta mesyte wub.gif babule mano isrukys, juk sakiau, kad kiaule pirkom su tevais per puse ir va db lasinuku ir kumpiukai pas teta sudosi db tik reiks sudet i kalgotkes lotuliukas.gif niam niam bus, tai vat ten ir sutiksime velykas visi smile.gif

Jau Liepa i darziuka eina blink.gif jatau, kaip greit laikas eina taigi ka tik gime ka tik 1 aji gimtadieni atsventet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 03 26, 12:40)
Mes tai lyg ir kaima zadam lekt  smile.gif  nes mesyte reiks sutvarkyt tikiuosi greit gausim jau rukyta mesyte  wub.gif  babule mano isrukys, juk sakiau, kad kiaule pirkom su tevais per puse ir va db lasinuku ir kumpiukai pas teta sudosi db tik reiks sudet i kalgotkes  lotuliukas.gif  niam niam bus, tai vat ten ir sutiksime velykas visi  smile.gif

Jau Liepa i darziuka eina  blink.gif  jatau, kaip greit laikas eina taigi ka tik gime ka tik 1 aji gimtadieni atsventet  doh.gif

neinam inusiuk sumaisiau su vilte smile.gif
planuojam nuo rugsejo keliauti smile.gif
Atsakyti
mes tai esam uzkviesti pas mb broli.
kaip as nenoriu, bus sunki ir ilga diena.. po to dar pas mano tevus. tik dar nenusprendem ar ta pacia diena ar sekancia.
tik kas man nepatinka, kad pas broli mb reiks buti tuo metu kai mazasis eina miegelio....
o dar nuolatinis brolienes issikalineti... doh.gif na reiks valerijono prigerti ir dzin veida ijungti...
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 03 26, 13:03)
neinam inusiuk sumaisiau su vilte smile.gif
planuojam nuo rugsejo keliauti smile.gif

nu va mane isgazdinai lotuliukas.gif

oj bova gal paskolinti fanieros akims lotuliukas.gif as bent uzsifaneruoju ir darykit jus ka norit man dzin lotuliukas.gif

Na va pietukai seimynai i darba jau paruosti db galiu ramei kazka nuveikt kitko ax.gif

Kaip jus namus puosiates velykoms?
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 03 26, 13:23)
nu va mane isgazdinai  lotuliukas.gif

oj bova gal paskolinti fanieros akims  lotuliukas.gif  as bent uzsifaneruoju ir darykit jus ka norit man dzin  lotuliukas.gif

Na va pietukai seimynai i darba jau paruosti db galiu ramei kazka nuveikt kitko  ax.gif

Kaip jus namus puosiates velykoms?

as nepuosiu blush2.gif

is lauko gryzom neblogas oriukas
Atsakyti
as bandysiu kazkaip puostis, bet kad uz mazo nelabai gausis, nes visur lipa, lupa, tai gali buti kad pastangos suniui ant uodegos nueis
Atsakyti
labas

uzsukau palinketi jaukiu graziu svenciu, skaniu marguciu smile.gif
mes isvaziuojam pa smb tevus , iki smile.gif
Atsakyti
Linksmu ir jaukiu sv Velyku!!! Stipriu ir skaniu marguciu wink.gif
Kristi gerai praleiskit laika wink.gif
Atsakyti
mergaites su kaledom- velykom. dar niekada nebuvo tokiu veliu.. net keista
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 03 31, 20:56)
mergaites su kaledom- velykom. dar niekada nebuvo tokiu veliu.. net keista