Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Pavasarinukai

QUOTE(bova @ 2013 03 13, 13:22)
nea, o kas nutiko jai?

http://kauno.diena.l...sgyventu-482508
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 03 13, 13:24)

na panasu kad tikrai nieko gero ten nebus
sitos paros pacios svarbiausios, tik nesuprantu kam reikejo tryju op? iskart galejo drenus ideti.. na bet siaip viska padare, o dabar belieka laukti
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 03 13, 13:37)
na panasu kad tikrai nieko gero ten nebus
sitos paros pacios svarbiausios, tik nesuprantu kam reikejo tryju op? iskart galejo drenus ideti.. na bet siaip viska padare, o dabar belieka laukti

jin man tokia ryski asmenybe aplamai tokia gyvibinga energinga zodziu gaila lb verysad.gif
Atsakyti
zinoma kad gaila. tikekimes kad atsigaus... bet bijau kad liks invalide..
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 03 13, 11:48)
isbandyta  doh.gif  nepadeda nei kiek tik pradeda dar labiau nervuotis ir viska is eiles metyti ir rekti kokia as negera, kad manes nebemyli ir iseina i kambari pas save ir dar daugiau zaislu prisinesa pas mane i kambri ir ismeto  doh.gif  zodziu jau jam sakyt pradejau, kad i kaima isvesiu ir i tvarta prirakinsiu pas ozka pas baba  biggrin.gif  tada jau kazkiek suklusta, bet nelabai, nu zodziu isaugsim GAL  lotuliukas.gif 
Siandien piktas i darza isejo, dar pasikalbejom darziuke, kad graziai elgtusis, tai ne iki galo duris uzdariau paziuret, ka jis daro, tai zodziu atsisedo prie kitu vaiku, vienas berniukas jam atsvaista parodyt norejo istiesi ranka ir Trojus tik znai per ta atsvaita ir nuskrido jis toli toli  doh.gif  atrodo tik pakalbejom, kad graziai elgtusis, bet va galvojo nematau darysiu kaip noriu ozius rodysiu  doh.gif

Inusiuk.. tokiu atveju as isnesciau visus zaislu sis kambario, jei ir labai dauzytusi... sudeciau i maisa siuksliu.. pastatyciau prie duru ar zu duru... ir sakyciau nemyli zaislu vadinasi tau ju ir nereik... ir taip kol neismoktu myleti daikto... o kad draskosi lai draskosi..pasidrasko isisrekia paskui ateina silkiniai..juk ir mes kaip buname blogos nuotaikos ar ko nors supykstame norime saukti draskytis metytis daiktais tai juk normalu... bet kaip vaikas nejaucia pagarbos ... tai turi jam ja parodyti...
cia kaip mano E ismete lego. 10 kartu kartojau kartojau... sakiau ismesiu jei nesusirinksi... ji pagalvojo ai vel gazdina.. surinkau ir ismeciau... butum macius reakcija... ir pykti s ir sumaistis.. ir kas cia atsitiko...sauke reke draskesi... galiausiai nuejo paseme.. susirinko visus zaislus atejo manes atsiprase..paprase kad ijungciau filmuka pries miega.. ir susitaike nuejom i lovas miegot...smile.gif ir kaip bebutu ji supykusi ir rektu kad manes nemyli akd nenori... as jai sakau..tai neiko tokio svarbiausia as tave myliu..smile.gif sakau ateik apsikabinam ir pakalbam.. o ji ne saukia nemyliu..smile.gif skaau gerai as tada mylesiu tave ir uz tave mylesiu..smile.gif paskui ji supranta akd uz ja kazkas myles labiau nei ji.. smile.gif taip juk negali buti... ji turi but virsiausia ir pirmiuasia..smile.gif tada ir meile is jos tryksta nes ji myli mane labiausiai labiausiai.. labiau nei as ja..biggrin.gif apsuk savo beibi aplink pirsta( zinoma akntrybes daug tau ..smile.gif biggrin.gif vo tai pavariau..biggrin.gif
Atsakyti
l miega antra karta tempos turi verysad.gif uzmigo be pampio patiesiau palute jei netycia padarytu..

v spalvina knygutes smile.gif

saule kad uzkepino thumbup.gif karsta
Atsakyti
QUOTE(Filkute @ 2013 03 13, 16:48)
Inusiuk.. tokiu atveju  as isnesciau visus zaislu sis kambario, jei ir labai dauzytusi... sudeciau i maisa siuksliu.. pastatyciau  prie duru ar  zu  duru... ir sakyciau nemyli zaislu  vadinasi tau ju ir nereik... ir taip kol neismoktu  myleti daikto... o kad draskosi lai  draskosi..pasidrasko  isisrekia  paskui ateina silkiniai..juk ir mes kaip buname blogos nuotaikos ar ko nors supykstame norime saukti draskytis metytis daiktais tai  juk normalu... bet  kaip vaikas nejaucia pagarbos ... tai turi  jam  ja parodyti...
cia kaip mano E ismete lego. 10 kartu  kartojau kartojau... sakiau ismesiu  jei nesusirinksi... ji  pagalvojo ai  vel gazdina.. surinkau ir ismeciau...  butum macius reakcija... ir pykti s ir sumaistis.. ir kas cia atsitiko...sauke reke draskesi... galiausiai nuejo paseme.. susirinko visus zaislus atejo manes atsiprase..paprase kad ijungciau  filmuka pries miega.. ir susitaike nuejom  i lovas miegot...smile.gif ir kaip bebutu ji supykusi  ir rektu kad manes nemyli  akd nenori... as jai sakau..tai neiko tokio  svarbiausia as tave myliu..smile.gif sakau ateik apsikabinam ir pakalbam.. o ji ne saukia nemyliu..smile.gif skaau gerai  as tada mylesiu tave  ir uz tave mylesiu..smile.gif paskui ji supranta akd  uz ja kazkas myles labiau nei ji.. smile.gif taip juk negali buti... ji turi but  virsiausia ir pirmiuasia..smile.gif tada ir meile is jos tryksta nes ji myli mane labiausiai labiausiai.. labiau  nei as ja..biggrin.gif apsuk savo beibi  aplink pirsta( zinoma akntrybes daug tau ..smile.gif biggrin.gif vo tai pavariau..biggrin.gif

del zaislu buvau ta pati padarius sdurinkau ir padejau prie duru, kad ismes, mb grizes nunese i rusi ( blush2.gif ) is pradziu verke kiek galejo paskui kelis likusius paeme ir nunese pats i siuksliu deze, vat tai tau ir ismesk ir as mesiu vadinasi man nereikia doh.gif
Jatau kai pagalvoju bandyta viskas yra apie ka rase visi doh.gif bandziau ir su ta meile apeiti, apgudrauti kazkaip, kad as ji myliu nors jis taip ir sneka ir t t doh.gif nu zodziu kaip nors tikrai
Atsakyti
labas,

oj, inusiuk, pazistama viskas hihihi.gif manau, daugumai tokio amziaus vaikiuku tos pacios 'bedos' smile.gif

maniskis dabar nauju zaislu gaves (tiksliau devetu, na bet jam kaip nauji, mat nematyti, atidave seses drauges), tai uzsiemes visa diena hihihi.gif

gyvenam kaip kurorte - pusynas aplinkui, butu gyventojams sporto sale, soliariumas, dziakuzi, sauna nemokamai, na atskiras pastatas visiems gyventojams naudotis (kaip suprantu, cia net ko stebetis, nes daug kur cia taip butu kompleksuose). tai visai faina, biski ispasideginau, nors ne man tie soliariumai, ale truputi galima, ypac kai paskutini karta soliariume buvau pries kokius 8 metus lotuliukas.gif

sikart nezadam daug keliaut, tik tie, kad masina pasiekiama per kelias valandas, na nebent rastume bilietus pigius. kol kas noris tik ilsetis (kazkaip sunkiai sikart prie laiko pokyciu prisitaikyt buvo) ir siaip relaksuot smile.gif
vaikui labai patiko zoologijos sode ir vaiku muziejuje, kur viska vaikai patys gali isbandyt - pabut pardavejais, veterinarais, statybininkais, virejais, dantistais ir pan. na viskas vaikams pritaikyta, vaiku dydzio. o ir siaip visokiu uzsiemimu daug - lipdymas is molio, veiduku dazymas, kaukiu darymas ir t.t. zodziu, veiklos visai dienai smile.gif

tik egzotisku virtuviu maistas mano vaikui nelabai, nes daznai per astrus. vakar pietavom meksikieciu restorane, vakarienei valgem tailandieciu maista. tai nei tas, nei tas vaikui netiko. truputi per astru, priprates matyt prie tradiciniu patiekalu, tik truputi paragavo smile.gif
Atsakyti
labas

mes buvom pa sgydytoja liepai bronchitas , nesenai tiek uziskosejo kad apsiveme, isveme viska doh.gif
v jau geriau i pabaiga pakosti bet jau graziai ir nedaznai rolleyes.gif

o zmoniu kiek doh.gif vienas vaikiuka snet apsiveme kolidoriuj verysad.gif
Atsakyti
labas,

Kristi, tavo ligoniukems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 03 18, 18:30)
labas,

Kristi, tavo ligoniukems  4u.gif

dekui smile.gif

kaip laikotes?

mes po biski v jau sveiksta kaip ir nebeserga, l ir normaliai nebera karkaliu bet dar pakosti ir nevisada atsikoseja bet sako toks kosulys gali uztrukti kol viskas isivalys ... smile.gif

zodziu parduotuve grazino mb marskinelius kur pirkau ... thumbup.gif
dar neblogus batukus v nuroviau is savo ex parduotuves kaina 150 pradine uz 40lt paemiau thumbup.gif aisku jie nebenaujos kolekcijos bet svarbu kad bataii neblogi smile.gif
Atsakyti
sveikutes. kaip ramu cia.
mes katik prasirgom vienas plauciu uzdegimu, kitas ausu, bet mazajam vel kosulys prasidejo ir dantys. dygsta ir dar istine kiti...
tai vargstam...
Atsakyti