labas,
oj, inusiuk, pazistama viskas
manau, daugumai tokio amziaus vaikiuku tos pacios 'bedos'
maniskis dabar nauju zaislu gaves (tiksliau devetu, na bet jam kaip nauji, mat nematyti, atidave seses drauges), tai uzsiemes visa diena
gyvenam kaip kurorte - pusynas aplinkui, butu gyventojams sporto sale, soliariumas, dziakuzi, sauna nemokamai, na atskiras pastatas visiems gyventojams naudotis (kaip suprantu, cia net ko stebetis, nes daug kur cia taip butu kompleksuose). tai visai faina, biski ispasideginau, nors ne man tie soliariumai, ale truputi galima, ypac kai paskutini karta soliariume buvau pries kokius 8 metus
sikart nezadam daug keliaut, tik tie, kad masina pasiekiama per kelias valandas, na nebent rastume bilietus pigius. kol kas noris tik ilsetis (kazkaip sunkiai sikart prie laiko pokyciu prisitaikyt buvo) ir siaip relaksuot
vaikui labai patiko zoologijos sode ir vaiku muziejuje, kur viska vaikai patys gali isbandyt - pabut pardavejais, veterinarais, statybininkais, virejais, dantistais ir pan. na viskas vaikams pritaikyta, vaiku dydzio. o ir siaip visokiu uzsiemimu daug - lipdymas is molio, veiduku dazymas, kaukiu darymas ir t.t. zodziu, veiklos visai dienai
tik egzotisku virtuviu maistas mano vaikui nelabai, nes daznai per astrus. vakar pietavom meksikieciu restorane, vakarienei valgem tailandieciu maista. tai nei tas, nei tas vaikui netiko. truputi per astru, priprates matyt prie tradiciniu patiekalu, tik truputi paragavo
~I don't know where I'm going, but I'm on my way~