kukuskos kur dingusios
mes tai vakar sveciu turejom pusbrolis su dukra atvaziavo pagaliau susipazinau su jo dukra jei 6 metai ... geda nors ir pats noro nerode didelio bendrauti dabar biski bedeliu turi tai gimine prisimine
man jau pravaziavimai i pabaiga bet dar reiks papildomu pamoku zodziu judu polengva kazkaip atrode lengviau bus persilauzti
oras saltas lauke 17 kiek kazkaip atveso gerokai nepatinka man
mano liepai dabar niezti rankos nuo visur lipdukus nuplesineja jau ir kambary tapetus apdraske
nzn gal rasiau planuojam zirgyne atsvesti gimtadieni
kristi jau pasakojai, kad zirgune svesit matos lb lauki
o as neturiu ka pasakoti
nuvarytas kaip arklys nuo koju zodziu beliko, kad kas nusautu mane ir viskas bus nebezinau kelinta sestadieni dirbu, o dar is popietines i rytine reikejo keltis tai isvis baisu nei baisu darbu pilna atostogu valdzia neisleidzia nieko neleidzia bet tikiuosi kad su vaiku iseis nulekt iki juros
o as neturiu ka pasakoti
nuvarytas kaip arklys nuo koju zodziu beliko, kad kas nusautu mane ir viskas bus nebezinau kelinta sestadieni dirbu, o dar is popietines i rytine reikejo keltis tai isvis baisu nei baisu darbu pilna atostogu valdzia neisleidzia nieko neleidzia bet tikiuosi kad su vaiku iseis nulekt iki juros
Sveikutes. Aš su mažuoju lig buvau. Tvarkem apačią jo. Tai dabar šoku kadrili. Vos tik sysiu ar kaku, taip rėkia, kad siaubas. Labai jam skauda. Dar reiks tepti du kartus paroje. Tai nežinau kaip čia gausis, nes nesiduoda, rėkia. Na kaip nors
QUOTE(bova @ 2013 07 20, 14:14)
Sveikutes. Aš su mažuoju lig buvau. Tvarkem apačią jo. Tai dabar šoku kadrili. Vos tik sysiu ar kaku, taip rėkia, kad siaubas. Labai jam skauda. Dar reiks tepti du kartus paroje. Tai nežinau kaip čia gausis, nes nesiduoda, rėkia. Na kaip nors
Apipjaustet?
buvo kokiu bedu ar siaip?
Labas, ilendu bet neparasau...
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 07 20, 15:03)
kristi jau pasakojai, kad zirgune svesit matos lb lauki
o as neturiu ka pasakoti
o as neturiu ka pasakoti
ai pamirsau gal
atostogu neturi vasaros?
QUOTE(bova @ 2013 07 20, 16:14)
kas per bedeles?
mes is filmo gryzom sveciu turejom tai su vaikais nulekem paslaptinga karalyste fainas toks
mano liepai 4 dantys parkeliavo 3 iltiniai vienas priekinis tau bus like 5 dantys
kristi kolkas nenusimato atostogu labai daug darbu yra, bet bandysiu kita menesi imti atostogas, nes tikrai noriu ir su vaiku savaitele pabuti normaliai nes jau bando skaityti mazius mano raideles mokinasi pats vis klausineja kokia cia kokia cia o as va laiko neturiu per visus darbus.... Bet vis bandom
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 07 21, 16:53)
kristi kolkas nenusimato atostogu labai daug darbu yra, bet bandysiu kita menesi imti atostogas, nes tikrai noriu ir su vaiku savaitele pabuti normaliai nes jau bando skaityti mazius mano raideles mokinasi pats vis klausineja kokia cia kokia cia o as va laiko neturiu per visus darbus.... Bet vis bandom
nu mataikoks saunuolis
bedos. nuolat raudonas galas. blogai sysius isbega.
apziurejo urologai ir nutare, kad nera ko laukti. isvale susikaupusius nesvarumus, praplete angele ir saaugas nukarpe, tai trecia diena sysuijam su skausmu. antra naktis nemiegota
apziurejo urologai ir nutare, kad nera ko laukti. isvale susikaupusius nesvarumus, praplete angele ir saaugas nukarpe, tai trecia diena sysuijam su skausmu. antra naktis nemiegota
QUOTE(bova @ 2013 07 21, 20:42)
bedos. nuolat raudonas galas. blogai sysius isbega.
vargsiukas svekit greiciau
mes jau isimaudem , viltes klausiu nori i darzeli sako nenori nes miegoti ten reikia dabar tai miega tai ne , kaip kiti vaikuciai kai neina i darza miega kasdien? nu rojus tai nemiega kiek zinau
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 07 21, 19:14)
vargsiukas svekit greiciau
mes jau isimaudem , viltes klausiu nori i darzeli sako nenori nes miegoti ten reikia dabar tai miega tai ne , kaip kiti vaikuciai kai neina i darza miega kasdien? nu rojus tai nemiega kiek zinau
Taip, R jau seniai pietu nemiega, beveik 2 metus jau dazniausiai jeigu diena uzmiega, zinau,kad blogai jauciasiir liga kimba... nes iprastai jam pietu miego nereikia, energijos ir taip perteklius...
Bova, gaila maziuko maniskiui cia va pries kelias dienas pirma karta su pimpaliuku buvo bedeliu, na tiksliau paraudimas didelis ir nieztejo truputi, bet ploviau pakaitomis tai rmaunelemis, tai permanganatu ir praejo. tikiuos, daugiau neasikartos...
del rubuku. sudejau cia mamoms is mano miesto skelbimus, kad siust nereiktu. jei kas atliks, pranesiu.
Inusiuk, saunuolis Trojus
maniskis paskutiniu metu pasineses ant geografijos, na pasaulio saliu dauguma pats ismokes jau, zemelapyje lengvai parodo ir dar papasakot ka nors gali apie kai kurias salis bet cia jau gimtadienio dovanos o ne mano nuopelnas - minejau kazkada kad zemelapi su tuo kalbanciu piestuku gavo, tai kartu ir anglu kalba tobulina, ir geografija mokosi, zaidimai ten visokies. zodziu, smagumelis
dabar du kartus i para reikai tepti, kad nesulitu vel atgal viskas, tai patikekit, koks skandalas namie
o pasiusioti lipam i vonia, dedu puoduka ir vandeni paleidziu, bent ant peduciu, kad jis atsipalaiduotu ir jau galetu pasiusioti..
na tikiuosiu ta baime jam siusioti praeis greitai
o pasiusioti lipam i vonia, dedu puoduka ir vandeni paleidziu, bent ant peduciu, kad jis atsipalaiduotu ir jau galetu pasiusioti..
na tikiuosiu ta baime jam siusioti praeis greitai
labas
mes tusinames fdrauge p;arleke tik spek susitikineti
vakar vilte pasveriau akropoli kur tie pastatomi aparatai yra tai nzn rodo 1kg (14.400) daugiau sveria negu svere poliklinikoj tai susimaisiau kiek ji dabar sveria is tikro
ugis 104 nu panasiai ir yra gal 103 tiksliau
mes tusinames fdrauge p;arleke tik spek susitikineti
vakar vilte pasveriau akropoli kur tie pastatomi aparatai yra tai nzn rodo 1kg (14.400) daugiau sveria negu svere poliklinikoj tai susimaisiau kiek ji dabar sveria is tikro
ugis 104 nu panasiai ir yra gal 103 tiksliau