labas vakarelis
vakar atsventem min imaliai mb gimtadien i su nakvyne palapinei
dar su bla buvom susitikusios vaikai pazaide pasisupo..
isimaudziau panas v nusikalus pavargus , l siandiena neblogai su manim numigo dabar neaisku kada eis miegoti..
as ir tokia pavargis jauciuosi ... eisiu nusiprausti ir i lovike
sveikutes.. oi kaip seniai buvau cia...
kas ta podagra? kas tie purinai? skaiciau skaiciau neikirtau...
As Emilija jau nuo birzelio 1 atostogauti pasemiau... tai vajeee.. namai kiekveina diena kaip po karo... o kiek noruuuu.... aisku po truputuka tie norai mazeja... gal ir vasara praeis be dideliu oziuku.. vakar atsigulu ssalia manes sako ji man.. mama gal nupjauk man tuos ragus.. nes buvau supykusi .. ir sakau kur ragiukai isdygo... ar netrugdo vaikscioti...
na linksminuos uztikrintai..
darbu bandau dairytis... tai gaunu tokius pasiulymsu kad nusisauk na bet nors kazkokius gaunu... turiu is ko rinktis
jau noriu pradet dirbti.. bet tai kaip kaime cia nervuoja..
kas ta podagra? kas tie purinai? skaiciau skaiciau neikirtau...
As Emilija jau nuo birzelio 1 atostogauti pasemiau... tai vajeee.. namai kiekveina diena kaip po karo... o kiek noruuuu.... aisku po truputuka tie norai mazeja... gal ir vasara praeis be dideliu oziuku.. vakar atsigulu ssalia manes sako ji man.. mama gal nupjauk man tuos ragus.. nes buvau supykusi .. ir sakau kur ragiukai isdygo... ar netrugdo vaikscioti...
na linksminuos uztikrintai..
darbu bandau dairytis... tai gaunu tokius pasiulymsu kad nusisauk na bet nors kazkokius gaunu... turiu is ko rinktis
jau noriu pradet dirbti.. bet tai kaip kaime cia nervuoja..
Filka, podagra tai tokia sanariu liga o purinai tai medziagos kurios nuseda ant sanariu ir jei ju per daug buna ivyksta priepuolis sanariu, jis istinsta, karsciuoja ir nieko paveikt doro negali
As po darbo, vel sestadieni dirbsime trecias sestadienis is eiles jus galit isivaizduoti uz 2 menesiu bus lygiai metai kaip dirbu
Pasveikino mane bendradarbes, gavau karuna ir orchideja grazia
As po darbo, vel sestadieni dirbsime trecias sestadienis is eiles jus galit isivaizduoti uz 2 menesiu bus lygiai metai kaip dirbu
Pasveikino mane bendradarbes, gavau karuna ir orchideja grazia
labas
prisedau pietus darau kol l miega
bla kaip atostogaujat kaip laika leidziat?
saunuole inusiuk darbas zmogu puosia ... ir as buvau jau nulekus iki darbovietes tai turiu 22 neisnaudotas atostogas pries gryztat pasimsiu atostogu dar menesiuka ir po to planuoju gryzti aiksu jie kas mane dar priims
siandiena 3 val dar pravaziavimas.. bliamba kad nesiseka kazkaip praleidziant kita smasinas kai reikia pradeti vaziuoti neisvaziuoju uzgestu nervai nelaiko
prisedau pietus darau kol l miega
bla kaip atostogaujat kaip laika leidziat?
saunuole inusiuk darbas zmogu puosia ... ir as buvau jau nulekus iki darbovietes tai turiu 22 neisnaudotas atostogas pries gryztat pasimsiu atostogu dar menesiuka ir po to planuoju gryzti aiksu jie kas mane dar priims
siandiena 3 val dar pravaziavimas.. bliamba kad nesiseka kazkaip praleidziant kita smasinas kai reikia pradeti vaziuoti neisvaziuoju uzgestu nervai nelaiko
labas,
kaip savaitgali leidziat?
Bova, gal gali man i az savo emeila parasyti, as tau rubeliu foto atsiusciau. siandien biskiuka kraustau, tai kai ka radau
kaip savaitgali leidziat?
Bova, gal gali man i az savo emeila parasyti, as tau rubeliu foto atsiusciau. siandien biskiuka kraustau, tai kai ka radau
Bla gavai atsakyma?
labas rytas
vakar liepa kai blogai miegojo 23.30 pabudo pamiega ir spiegia net neleidzia prisiliesti... zodziu tai kokia 1val taip su tarpais blaskesi visas namas skambejo isivaizduoju
kai jos abi namkie tai kosmaras musasi nepasidalina viena apgnaibo kita atgal duoda kolonele l numete gerai kad neuzismete sau ant koju...
laukaim tetes siandiena gryzta tikiuosi iki 13val grys reikia tempti v i lauka...
l tempa ryte 37 nesuprantu vakare pakyla ryte vel nukrenta taip jau nuo penktadienio jei iltiniai kalasi vienas nirsuj kitas apacioj
vakar liepa kai blogai miegojo 23.30 pabudo pamiega ir spiegia net neleidzia prisiliesti... zodziu tai kokia 1val taip su tarpais blaskesi visas namas skambejo isivaizduoju
kai jos abi namkie tai kosmaras musasi nepasidalina viena apgnaibo kita atgal duoda kolonele l numete gerai kad neuzismete sau ant koju...
laukaim tetes siandiena gryzta tikiuosi iki 13val grys reikia tempti v i lauka...
l tempa ryte 37 nesuprantu vakare pakyla ryte vel nukrenta taip jau nuo penktadienio jei iltiniai kalasi vienas nirsuj kitas apacioj
ku ku merginos kaip jus?
mes po truputi, judam krutam po truputi
mes po truputi, judam krutam po truputi
QUOTE(bova @ 2013 07 08, 21:36)
labas
as tai kasdien uzsuku i sm
bandom anginas gydytis , dar l geria antibiotikus dar + fantys kalasi prasikale 12(2iltinis) dar 3 pakeliui itariu susilpnejo imunitetas ir angina prikibo nu nieko isikals dantis bus ir naktys ir siiap palengvejima svaikui
planuojam liepos gimtadieni zirgyne daryti , jau skambinausi uzsirasiau diena tikiuosi pavyks susiplanuoti gamtoj
ryt i baliu isvarom bet jei toks oras tai nlb kas nu bet svarbu nelytu ...
ryt einu i kirpykla dazyti kirpti
labas,
mes irgi atostogaujam pilnu tempu
atrodo beveik baigiasi vizitai pas gydytojus
prisikeliau n knygu i kindle, tai nuo skaitymo akis jau skauda
kur kitos dingusios?
kur kitos dingusios?
QUOTE(bim-bam @ 2013 07 11, 12:49)
labas,
kur kitos dingusios?
kur kitos dingusios?
kada iskrendat?
bla atsiusk man daiktelius, kuriuos dovanoji, nes kitu kainytes taip ir neparasei