QUOTE(Airona @ 2013 03 20, 11:51)
Ar NGA (126 k.d.) isikaiciuoja i laikotarpi, uz kuri suteikiamos kasmetines atostogos?
Ar galiu pries iseidama i NGA prasyti, kad avansu man jas suteiktu?
Ar galiu pries iseidama i NGA prasyti, kad avansu man jas suteiktu?
Taip,kaupiasi.
Galit prasyti,bet ne visi darbdaviai duoda avansu.
Papildyta:
QUOTE(SunriseGirl @ 2013 03 20, 12:12)
As irgi dar noreciau paklaust jei vyras vaikui gimus ant saves rasytusi pasalpa tevystes ar galetu kartu ir dirbti ir gauti pinigelius jei jo atlyginimas pastovus ir nesikeite jau kelis metus ir yra 1000lt. nes kai skambinausi i sodra tai man sake kad yra kazkokia skaiciuokle pagal kuria ten viska apskaiciuoja ir jei virsija norma tai negali dirbti ir kartu gauti pinigeliu vyras o jei nevirsija tada viskas tvarkoj. kaip butu galima suzinoti ta skaiciuokle ?
Ir atsiprasau jei jau kartojuos su klausimu bet man viskas kol kas ant karstuju nuo telefono nesitraukiu visur sniukstineju ieskau palankiausio varianto.
Ir atsiprasau jei jau kartojuos su klausimu bet man viskas kol kas ant karstuju nuo telefono nesitraukiu visur sniukstineju ieskau palankiausio varianto.
Jeigu pirmais metais dirbtu,tai gaudinetu skirtuma,jeigu alga butu mazesne nei pasalpa,antrais metais darbui jokiu apribojimu nera ir atlyginimui,vistiek gaudinetu 40% pasalpos,cia jeigu rinktusi 2-ms metams gaudineti pasalpa.