Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Marija1 @ 2013 04 15, 15:24)
Dekui, kad atraset,  4u.gif  bet mums skambina ir skambina is musu poliklinikos ir praso/reikalauja ta vaika atvezti, nes iki metu pagal Lietuvos kazkoki istatyma priklauso 8 kartus ji parodyti vaiku seselei, pasakiau, kad vaikas sveikas nera tikslo ji vezti, tada liepia atvaziuoti pasirasyti kad to/kazko na tu apziuru atsisakom, pasirasyti nenoriu nes nezinau ar tikrai privalau pasirasyti. Zodziu  wub.gif

Spėju, kad prašo pasirašyti skiepų atsisakymą 4u.gif Nes kaip suprantu, jei nevežate vaiko,tai ir neskiepinate. Tokiu atveju nuvažiuokit jūs viena ar vyras ir tiesiog parašysit,jog iki kurio tai laiko ar suvisam,tų skiepų atsisakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 15, 15:51)
Spėju, kad prašo pasirašyti skiepų atsisakymą 4u.gif Nes kaip suprantu, jei nevežate vaiko,tai ir neskiepinate. Tokiu atveju nuvažiuokit jūs viena ar vyras ir tiesiog parašysit,jog iki kurio tai laiko ar suvisam,tų skiepų atsisakot 4u.gif

Skiepu atsisakyma vyras pasirase tik gimus, bet skambina kad atveztume 8 kartus iki metu, nes yra toks istatymas, ir jei nevezam turim pasirasyti, kad atsisakom vezti...
PS. Radau istatyma : trecias priedas.
http://tar.tic.lt/De...9F-DC61D74561C5
Tik tiek, kad sesute turi pirma pusmeti kas menesi ateiti apziureti i namus, o ne reikalauti atvezti.Taip supratau is isakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 15 balandžio 2013 - 15:48
QUOTE(Marija1 @ 2013 04 15, 16:34)
Skiepu atsisakyma vyras pasirase tik gimus, bet skambina kad atveztume 8 kartus iki metu, nes yra toks istatymas, ir jei nevezam turim pasirasyti, kad atsisakom vezti...
PS. Radau istatyma : trecias priedas.
http://tar.tic.lt/De...9F-DC61D74561C5
Tik tiek, kad sesute turi pirma pusmeti kas menesi ateiti apziureti i namus, o ne reikalauti atvezti.Taip supratau is isakymo.

Sesute tik pirma menesi turi atvazineti,o ne iki 6 men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 15, 18:30)
Sesute tik pirma menesi turi atvazineti,o ne iki 6 men.

Kaip ir istatyme parasyta, taip ir sesute patvirtino, kad namuose turi apziureti po viena karta kas menesi iki kol vaikui sukanka puse metuku, tai yra sesis kartus, o paskui dar du kartus per likusius puse metu, i poliklinika tevai veza savo noru, nes tai neprivaloma, kadangi turi sesute ateidineti i namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 04 15, 21:58)
Kaip ir istatyme parasyta, taip ir sesute patvirtino, kad namuose turi apziureti po viena karta kas menesi iki kol vaikui sukanka puse metuku, tai yra sesis kartus, o paskui dar du kartus per likusius puse metu, i poliklinika tevai veza savo noru, nes tai neprivaloma, kadangi turi sesute ateidineti i namus  4u.gif

Vadinasi miesto poliklinikos,bent jau Vilniaus,ne pagal istatyma dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 balandžio 2013 - 21:00
Visi taip iprate kazkodel, ir Kauno nevaiksto i namus, nieko tokio nuvesim patys toms apziuroms... smile.gif
Atsakyti
Gal padesit susigaudyti ax.gif
Siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose(darbe parasiau prasyma isleisti 2 metams). Rugpjuti turiu sugrizti i darba,arba parasyti prasyma 3-tiems metams.
1. Jei iseisiu atostogu tretiems metams,ar mano darbo vieta bus saugoma ta pati,ar man jau gali pasiulyti ir i kita darbo vieta,i kita miesta ir pan.?
2. Jei budama 3 -iu metu vaiko prieziuros atostogose,pradeciau lauktis antro vaikelio,tai pasalpos pinigeliai skaiciuotusi,kaip ir pirmam vaikeliui ,to laikotarpio?
Ir tuomet atostogos nusitrauktu ir prasidetu nestumo ir gymdymo,kai gydytojas israsytu pazyma?
kazkaip man cia painu blush2.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiaAl @ 2013 04 16, 14:28)
Gal padesit susigaudyti ax.gif
Siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose(darbe parasiau prasyma isleisti 2 metams).  Rugpjuti turiu sugrizti i darba,arba parasyti prasyma 3-tiems metams.
1. Jei iseisiu atostogu tretiems metams,ar mano darbo vieta bus saugoma ta pati,ar man jau gali pasiulyti ir i kita darbo vieta,i kita miesta ir pan.?
2. Jei budama 3 -iu metu vaiko prieziuros atostogose,pradeciau lauktis antro vaikelio,tai pasalpos pinigeliai skaiciuotusi,kaip ir pirmam vaikeliui ,to laikotarpio?
Ir tuomet atostogos nusitrauktu ir prasidetu nestumo ir gymdymo,kai gydytojas israsytu pazyma?
kazkaip man cia painu blush2.gif  doh.gif  smile.gif

1. darbo vieta saugoti darbadavys bet kokiu atveju isipareigoja saugoti trejus metus
2. taip, viskas skaiciuotusi kaip ir pirmam vaikeliui, Jusu esamos VPA nenusitrauktu, tiesiog suejus 30 nestumo savaiciu plius dar prisidetu NGA antro vaikucio (na is esmes, tos VPA nusitraukia ar ne, juk nera jokio skirtumo tada jau)
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 16, 14:34)
1. darbo vieta saugoti darbadavys bet kokiu atveju isipareigoja saugoti trejus metus
2. taip, viskas skaiciuotusi kaip ir pirmam vaikeliui, Jusu esamos VPA nenusitrauktu, tiesiog suejus 30 nestumo savaiciu plius dar prisidetu NGA antro vaikucio (na is esmes, tos VPA nusitraukia ar ne, juk nera jokio skirtumo tada jau)

aciu uz atsakyma 4u.gif
dar pasitikslinsiu,
bet budama tuos trecius metus vaiko prieziuros atostogose,as juk darbdaviui turesiu rasyti prasyma,kad jis mano isleistu nestumo ir gimdymo atostogu,tai as busiu kazkuri laiko tarpa dvieju tipu atostogose? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiaAl @ 2013 04 16, 18:06)
aciu uz atsakyma 4u.gif
dar pasitikslinsiu,
bet budama tuos trecius metus vaiko prieziuros atostogose,as juk darbdaviui turesiu rasyti prasyma,kad jis mano isleistu nestumo ir gimdymo atostogu,tai as busiu kazkuri laiko tarpa dvieju tipu atostogose? g.gif  ax.gif

Iseinant i NGA jokiu prasymu darbe rasyti nereikia,nes ne darbdavis jus isleidzia,o gydytoja.Darbdavis jus isleidzia tik i VPA ir tik einant i VPA reikia rasyti prasyma.
Atsakyti
Nuo ko skaiciuojasi VPA,NGA nuo popierinio ar nuo gaunamo jau i rankas?
Atsakyti
Nuo popierinio, tik paskui išskaičiuojamas GPM ir PSD.
Atsakyti