QUOTE(gnute @ 2013 04 05, 13:16)
Sveikos, mamytės, ir aš su klausimu.
į NGA išėjau kovo 13d., vadinasi man NGA skaičiavo pgl sausio, gruodžio ir lapkričio algas? ar aš teisingai pasiskaičiavau (pati) kiek turėčiau gauti: išvedžiau į rankas gaunamą dienos uždarbį (sudėjau tų 3 mėn algas ir padalinau iš darbo dienų skaičiaus) ir padauginau iš būsimų dekreto metu darbo dienų skaičiaus, ir turėjau gauti sumą, kuri man priklauso už dekretą..?
bet Sodra man pervedė sumą, kurį yra geru 1000lt mažesnė nei mano pasiskaičiuota
ar aš kažką ne taip paskaičiavau, ar kas čia nutiko..? gal kuri nors man galėsite paaiškinti
Sveikos mamytes, man ta pati problema bet su vaiko prieziuros atostogu pasalpa - i PV isejau 2013 03. Emiau pajamas nuo 2012 02 01 iki 2013 01 31 issivedziau dienos vidurki ir padauginau is darbo dienu skaiciaus (vidutinis gaunasi 20,9 d.).
Bet gavau paskaiciavimus kad dienos kompensuojamasis uzdarbis yra 34 Lt mazesnis nei pagal mano banko israsus - tai reiskia, kad Sodra kazkodel skaiciuoja 8500 Lt maziau negu buvo padaryta pavedimu (DU) i mano banko saskaita, atitinkamai 400 Lt kas menesi mazesne pasalpa i rankas nei buvo pasiskaiciavusi. Gal kazkaip kitaip skaiciuojama? Gal neisiskaiciuoja gimdymo ismoka? visos pajamos yra draudziamosios tuo laikotarpiu (tik ankstesniais buvo individualios veiklos ismoka + autoriniai atlyginimai). Gal galite patarti kaip apskaiciuoti tiksliai?