Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 03 10, 21:17)
Man tai vis dar dilema kaip bus su tom atostogom, kurios sutampa man su dekretinem. Buhaltere burba, kad as negaliu ju isnaudot anksciau.

O kas ten pas jus per situacija, kažką praleidau. Ir kodėl negalit išnaudot atostogų anksčiau? g.gif
Atsakyti
Na ji man bando aiskinti, kad as liksiu skolinga mokyklai. Aisku 56 dienos atostogu man priklauso tik isdirbus iki birzelio pabaigos. Bet man va liepos 1 dekretas ir liepos 1 atostogos. Tai as paskaiciavau, kad man geguzes 6 iseina pasiimt atostogas. tada abu gauciau ir atostoginius ir dekretinius
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 03 10, 21:11)
Bandžiau pasigilint, ale ten tų cituojamų straipsnių su numeriais tiek daug, kad visai pasimečiau  doh.gif

O jus skaitykite tik gale kur yra nutartis,bus aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

Noriu pasitikslinti 4u.gif
Gimdymas nusimato rugsėjo pabaigoje - spalio pradžioje. Nėštumo gimdymo atostogų planuoju eiti nuo rugpjūčio 1 d.

Ar teisingai surašiau laikotarpius?
NGA - 2012-07-01 - 2013-06-30.
VPA - 2012-11-01 - 2013-10-31.

Ar į pašalpą įsiskaičiuos vaiko slauga?

Širdingai dėkoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2013 03 12, 09:55)
Sveiki, 4u.gif

Noriu pasitikslinti 4u.gif
Gimdymas nusimato rugsėjo pabaigoje - spalio pradžioje. Nėštumo gimdymo atostogų planuoju eiti nuo rugpjūčio 1 d.

Ar teisingai surašiau laikotarpius?
NGA - 2012-07-01 - 2013-06-30.
VPA - 2012-11-01 - 2013-10-31.

Ar į pašalpą įsiskaičiuos vaiko slauga?

Širdingai dėkoju 4u.gif

Taip,teisingi laikotarpiai,slauga tai turit omeny nedarbinguma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 kovo 2013 - 08:56
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 12, 08:56)
Taip,teisingi laikotarpiai,slauga tai turit omeny nedarbinguma?

Taip, turiu omenyje nedarbingumą, tai buvo ne mano liga, bet vaiko slauga. Išmokas is Sodros gavau.
Atsakyti
QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2013 03 12, 09:59)
Taip, turiu omenyje nedarbingumą, tai buvo ne mano liga, bet vaiko slauga. Išmokas is Sodros gavau.

Ieina.
Atsakyti
Aš su tokiu klausimu blush2.gif
Jeigu esu dar VPA dviejose darbovietėse (antri metai), bet įsidarbinu dabar dar vienoj, o tose lieku pakolkas VPA,ar nebus kokių problemų blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 03 10, 23:39)
Na ji man bando aiskinti, kad as liksiu skolinga mokyklai. Aisku 56 dienos atostogu man priklauso tik isdirbus iki birzelio pabaigos. Bet man va liepos 1 dekretas ir liepos 1 atostogos. Tai as paskaiciavau, kad man geguzes 6 iseina pasiimt atostogas. tada abu gauciau ir atostoginius ir dekretinius

Aš kiek žinau tai mokytojams nėra kažkokio įstatymo, reglamentuojančio imti atostogas būtinai tik tuo metu, kai mokiniai atostogauja g.gif . Aišku valdžia nepatenkinta būna, jei imi mokslo metų laiku, kaip ir jūsų atveju, ypač m.m. gale, nu bet tai ne jūsų rūpestis. Šiaip už dekreto mėnesius galima pasiimti atostogas prieš dekretą, jei darbavys sutinka, o jei nesutinka - imkit gegužės vidury tiek atostogų - kiek ir priklauso, nu bus keliom dienelėm mažiau, o paskui sau ramiai į dekretą išeisit 4u.gif
Aišku visada dar galima į Sodrą pasiskambint pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 12, 13:53)
Aš su tokiu klausimu blush2.gif
Jeigu esu dar VPA dviejose darbovietėse (antri metai), bet įsidarbinu dabar dar vienoj, o tose lieku pakolkas VPA,ar nebus kokių problemų blush2.gif ?

Nebus.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 03 12, 14:04)
Aš kiek žinau tai mokytojams nėra kažkokio įstatymo, reglamentuojančio imti atostogas būtinai tik tuo metu, kai mokiniai atostogauja  g.gif . Aišku valdžia nepatenkinta būna, jei imi mokslo metų laiku, kaip ir jūsų atveju, ypač m.m. gale, nu bet tai ne jūsų rūpestis. Šiaip už dekreto mėnesius galima pasiimti atostogas prieš dekretą, jei darbavys sutinka, o jei nesutinka - imkit gegužės vidury tiek atostogų - kiek ir priklauso, nu bus keliom dienelėm mažiau, o paskui sau ramiai į dekretą išeisit  4u.gif
Aišku visada dar galima į Sodrą pasiskambint pasiklaust.

taip ir planuoju dart, geguzes 6 man kazkur iseina eit atostogu, jei skaiciuos pilnai 56 d tada liepos 1 iskart i dekreta iseinu, jei paskaiciuos maziau dienu, tai savaite iki liepos 1 dar pareisiu. Bet tikiuos ismoka dekretiniu nenukentes, jei imsiu atostogas? Pas mus atostoginius skaiciuoja paskutiniu 3 men vidurki.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 03 12, 15:15)
taip ir planuoju dart, geguzes 6 man kazkur iseina eit atostogu, jei skaiciuos pilnai 56 d tada liepos 1 iskart i dekreta iseinu, jei paskaiciuos maziau dienu, tai savaite iki liepos 1 dar pareisiu. Bet tikiuos ismoka dekretiniu nenukentes, jei imsiu atostogas? Pas mus atostoginius skaiciuoja paskutiniu 3 men vidurki.

Tai jūs paprašykit, kad buhalterė tiksliai suskaičiuotų ir eikit ne nuo gegužės 6 d., o kokios 15 d., tada nereikės tai savaitei sugrįžt, o galėsit iškart į dekretą eiti.
Išmoka tikrai nenukentės, nes atostogos apmokamos 100%, o iš 3 mėn. visiems skaičiuoja, nebent kokiems pareigūnams kažkokios išimtys yra.
Atsakyti