Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

sveiki,VPA baigiasi balandzio4d. tai i darbo birza man reikia eiti Balandzio 5d, ar galima pvz anskciau keletu dienu registruotis jau?

p.s. i darba kur gristi neturiu.
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 16:49)
sveiki,VPA baigiasi balandzio4d. tai i darbo birza man reikia eiti Balandzio 5d, ar galima pvz anskciau keletu dienu registruotis jau?

p.s. i darba kur gristi neturiu.

lapiuk į darbo biržą gali registruotis bet kada, net dirbanti...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2013 03 29, 17:12)
lapiuk į darbo biržą gali registruotis bet kada, net dirbanti...

g.gif kazin?
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 18:08)

gali gali, nes aš turiu tokią situaciją pat, man net rekomendavo stot į biržą, yra ten dvi eilės keičiančių darbą ir stovinčių eilėje darbą...kalbėjau su pačioj darbo biržoj dirbančia...
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 19:08)

Galima,tik bedarbio pasalpos negausite,jeigu esat dirbanti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 29, 18:25)
Galima,tik bedarbio pasalpos negausite,jeigu esat dirbanti.

birzoj jei uzsiregistruoju balandzio 3d., o VPA baigiasi Balandzio 4d. tai aplamai negauciau tos pasalpos,ar tik uz ta viena diena negausiu kol oficialiai liksiu tik birzoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 18:28)
birzoj jei uzsiregistruoju balandzio 3d., o VPA baigiasi Balandzio 4d. tai aplamai negauciau tos pasalpos,ar tik uz ta viena diena negausiu kol oficialiai liksiu tik birzoje? 4u.gif

už vaiką gausi pašalpą, tik negausi iš darbo biržos, nors jei tavo įstaiga likvidavosi tai man atrodo kad ir mokės iš kart birža...
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 19:28)

Na vistiek Jus kai isiregistruosite birzoje, tik po 8 dienu pradedama skaiciuoti pasalpa ( kad aiskiau butu, pavyzdys - vyras stojo nuo spalio 1d., pasalpa apskaiciavo tik nuo 9 d, nes pirmas astuonias dienas zmogus..nu toks NIEKAS biggrin.gif ). Tai Jus nieko ir neprarasit manau del tos vienos kitos dieneles.

Galbut netgi butu galima tas 8 dieneles taip gudriai sutaupyt, stojant i birza 8 dienos iki VPA pabaigos g.gif bet cia tik retorinis pamastymas, tiksliai tikrai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 29, 19:28)

Mokes iskart,jeigu esat ar busit nedirbanti.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 03 28, 15:25)
Tai gal jusu alga gerokai virsijo lubas.
Nes i GNA ir VPA tikrai isiskaiciuoja ir biletenis o jis yra mazesnis nei alga.

tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 03 30, 08:03)

na tikrai keista g.gif
vis vien yra kazur suo pakastas biggrin.gif
gal premija darbe kokia buvo ismoketa. arba jus isskirtine ir sodra uz nedarbinguma jums ne 80 o 100 proc. mokejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 03 30, 14:09)
na tikrai keista  g.gif
vis vien yra kazur suo pakastas  biggrin.gif
gal premija darbe kokia buvo ismoketa. arba jus isskirtine ir sodra uz nedarbinguma jums ne 80 o 100 proc. mokejo  bigsmile.gif

mokejo normaliai.i rankas gaudavau tiek kiek moteris dirbdamos tam darbe biggrin.gif
Atsakyti