Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 03 08, 22:32)
Fly little bird

(nesamonyte)
smile.gif

Na, nesamonytė man patinka, tiksliau, foto. biggrin.gif
Tavo darbai labai man gražūs.

Ka drinks_cheers.gif tikrai nėra paprasta su tais atvirukais.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 08, 22:32)
O balandi atvaryciau, bet mane Say suvalgys, ji su manim nedraugauja.

atvežk Sayonarai atvirukų ir nesuvalgys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai suitikime niekas nieko nesuvalgo, o netgi pamalonina biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 22:09)
atvežk Sayonarai atvirukų ir nesuvalgys  biggrin.gif

Jai netiks mano atvirukai, išspjaus:D

Spindulele, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 21:26)
o aš nuoširdžiai nesuprantu kuo netinka komentarai gražu negražu.

niu pasiilgstu konstruktyviu komentaru, pati gal ir nesu pvz kitoms komentuojancioms nuotraukas, todel noretusi daugiau is komentaru pasimokyti

QUOTE(Ka @ 2013 03 08, 21:47)
Che, che.. Bandžiau savo darbus taip fotografuoti, kad nereikėtų karpymo. Atsidarydavau kompiuteryje ir iš karto ranka tiesdavosi kirpti kvadratu.  biggrin.gif Turbūt aš taip matau ir nieko negaliu su savim padaryti.  biggrin.gif

priklausomybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 08 kovo 2013 - 22:49
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 01:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

mano 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 03 08, 23:56)

na pasitikrinau ir aš. Rodo 3
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 07, 21:33)
čia galit pažiūrėti nemažai darbų.

Dekui 4u.gif Kiek daug graziu atviruku bigsmile.gif Nors cia merginos irgi labai grazius rodo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Labai faini atvirukai thumbup.gif Yvette, sauni ideja bigsmile.gif

Ateinu su Ryto nuotrauka 12 projektui

Ryto sniego raibuliukai:

user posted image
Atsakyti
Klausai, Alabama, jei aš su Tavim "nedraugauju", tai dar nereiškia, kad ketinu "valgyti". Man rodos, dar nė vienos čia nesuėdžiau, nors legendų sklando daug ir įvairių biggrin.gif

Todėl būk gera, mesk iš savo galvos tuos įsivaizdavimus ir nustok kabinėtis. Aš Tavęs nekibinu? Nekibinu. Kai komentavau ir kritikavau, buvau bloga, o dabar tyliu, bet vis tiek negerai? Tai ko Tu nori?

Jei Tu nuspręsi nevažiuoti į susitikimą, tai tik TAVO sprendimas, o aš su juo nieko bendra neturėsiu. Man Tu netrukdai. O jeigu aš Tau trukdau, nu ką padarysi, c'est la vie.

Tavo fotografijų nekomentuoju ne todėl, kad jos blogos ir aš jas "išspjausiu", o todėl, kad, mano nuomone, Tu nemoki priimti kritikos, tad nusprendžiau su Tavimi nekontaktuoti. Bet aš moku būti objektyvi ir įvertinti gerus darbus, net jei juos atliko man nepatinkantis žmogus.

Suvalgys, išspjaus.. doh.gif
Atsakyti
susitikimai turėtų būti kažkas gražaus, o ne valgymai vienas kitų smile.gif

Mes su VIlnim todėl ir paskelbėm viešai, kad nebūtų įsižeidžiančių, jog buvo susitikimas ir nežinojo.
Na o jei tarpusavy kandžiojatės, čia jau mes nieko nebepakeisim smile.gif

Taip, yra mielesnių žmonių, su kuriais asmeniškai susirašau, bet susitikimuose su visais faina pabūti. Tad jei kažkuri nepatinka, atsisėskit toliau ir tiek. Juk žinot patirtį, kad su visais vistiek neišeina normaliai pabendrauti.

O dabar visos eina savaitgalinės temos fotkint biggrin.gif

Pas mus lyja. O planavom lauke ir fotosesiją ir dainelę vieną norėjom įrašyti... Et.

Olala, labai gražiai suburbuliavai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2013 - 09:01
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 08:59)
susitikimai turėtų būti kažkas gražaus, o ne valgymai vienas kitų  smile.gif

Mes su VIlnim todėl ir paskelbėm viešai, kad nebūtų įsižeidžiančių, jog buvo susitikimas ir nežinojo.
Na o jei tarpusavy kandžiojatės, čia jau mes nieko nebepakeisim  smile.gif

Taip, yra mielesnių žmonių, su kuriais asmeniškai susirašau, bet susitikimuose su visais faina pabūti. Tad jei kažkuri nepatinka, atsisėskit toliau ir tiek. Juk žinot patirtį, kad su visais vistiek neišeina normaliai pabendrauti.

būtent, Yvette. Man jokie asmeniškumai, jokios antipatijos ar pan. niekada nesutrukdė atvykti į susitikimą su norimais pamatyti žmonėmis ir nesutrukdys ateityje; atsisėsiu kitoj pusėj, kaip Tu sakai, ir būsiu su visais vienodai mandagi. Net neketinu kandžiotis, ale gal jau pakaks tų užkulisinių kalbų apie valgymus, išspjovimus, ignoravimus, nedraugavimus ir pan.?

Šia tema baigiu. Jei kas norės pratęsti, tai tęskit, bet be manęs smile.gif
Atsakyti