Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 08, 19:52)
visad gerai pradėt nuo savęs, permečiau kad šioj temoj bent 5 nuotraukos o komentaro tavo nei vieno blush2.gif

siandien nekoklia diena komentuoti. o atviruku nemoku komentuoti,bet gal kas pamokyyys smile.gif
Atsakyti
Kad tie atvirukai man visi tokie grazus, kad net nezinau ka daugiau pasakyt nei grazu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 01:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

Gerulis biggrin.gif panašų per fiziologijos laboratorinius darėm. Šitam 42 surinkau.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 08, 20:52)
visad gerai pradėt nuo savęs, permečiau kad šioj temoj bent 5 nuotraukos o komentaro tavo nei vieno blush2.gif

4u.gif kaip faina, kad kas kitas taip parašo. Nereik man visada ragana būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 20:32)
4u.gif  kaip faina, kad kas kitas taip parašo. Nereik man visada ragana būti  smile.gif

Yvette, niekas taves ragana nelaiko smile.gif pasidalinom nuomonem ir tiek.o del atviruku komentavimo as cia rimtai, nemoku. Kaip supratau esi paskyrus atviruku ND, todel butu idomu suzinoti nuo ko pradeti komentuojant.i ka atkreipti demesi ir pan.
Atsakyti

o aš nuoširdžiai nesuprantu kuo netinka komentarai gražu negražu. Taip, interpretacijas galit pridėti. Jei matot kad kažką keisti, pagerinti galima, kažką kitaip darytumėt irgi brūkštelkit. Bet na jei patinka viskas, tai kam dar iš tuščio į kiaurią pilstyti.
O jei šiaip nuotraukas norit komentuoti, tai atkreipkit dėmesį į šviesą, kompoziciją, idėją, emocijas, toliau spalvas, kontrastus, linijas ir t.t.

Čia pavadinot atvirukais, na gal ir galėtų būti atvirukai. o šiaip tiesiog geras pratimukas kompozicijos, estetikos pajautimui, fantazijos lavinimui.
Ir pabrėžimui, kad mažiau yra daugiau. Nes dauguma pradžiamokslių perkrauna nuotraukas, n detalių prideda, kurios nedera tarpusavyje. Tai vat, atlikit užduotį, padarykit kelis variantus, pamatysit, kad tai nėra lengva, kaip ir nėra lengva vėliau kitom temom fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 20:32)
4u.gif  kaip faina, kad kas kitas taip parašo. Nereik man visada ragana būti  smile.gif

smile.gif atostogų ir tau reikia nuo tokio etato, nors į raganas aš netinku, bet ko tik nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 kovo 2013 - 21:32
Fly little bird

(nesamonyte)
smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aha, tikras iššūkis parinkti konkrečias detales, neperkrauti, tinkamai sudėlioti, retušuoti ir dar su mintim. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 08, 22:33)
Aha, tikras iššūkis parinkti konkrečias detales, neperkrauti, tinkamai sudėlioti, retušuoti ir dar su mintim.  smile.gif  smile.gif

pamiršau dar vieną iššūkį, nufotografuoti taip, kad nereiktų karpyti biggrin.gif nebent kvadrato reikia.

Alabama, tikiuosi būsi susitikime balandžio mėn. Tau reik visus nepasitikėjimus savim lauk išvyti.
Patarimas, nerašyk prie savo darbų nesamonytė (jei čia foto pavadinimas tai atsiprašau). Bet jei tai tiesiog tavo nepasitikėjimas kalba, na mesk tokius žodžius lauk.
Ir visos kitos. Kaip savo darbą pateiksit, taip mes jį priimsim. Gerbkit savo darbus, mylėkit juos.
Va pasakei nesamokytė ir gal kai kam nebesižiūrės, atrodys tik nesamonytė ir nieko rimto.
Arba dar savo tokią nuostabią foto buitiaku buvai pavadinus. Na visai jau.
Čia tau užduotis ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 kovo 2013 - 21:42
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 21:39)
pamiršau dar vieną iššūkį, nufotografuoti taip, kad nereiktų karpyti  biggrin.gif  nebent kvadrato reikia.

Che, che.. Bandžiau savo darbus taip fotografuoti, kad nereikėtų karpymo. Atsidarydavau kompiuteryje ir iš karto ranka tiesdavosi kirpti kvadratu. biggrin.gif Turbūt aš taip matau ir nieko negaliu su savim padaryti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 kovo 2013 - 21:47
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 21:39)
pamiršau dar vieną iššūkį, nufotografuoti taip, kad nereiktų karpyti  biggrin.gif  nebent kvadrato reikia.
Alabama, tikiuosi būsi susitikime balandžio mėn. Tau reik visus nepasitikėjimus savim lauk išvyti.
Patarimas, nerašyk prie savo darbų nesamonytė (jei čia foto pavadinimas tai atsiprašau). Bet jei tai tiesiog tavo nepasitikėjimas kalba, na mesk tokius žodžius lauk.
Ir visos kitos. Kaip savo darbą pateiksit, taip mes jį priimsim. Gerbkit savo darbus, mylėkit juos.
Va pasakei nesamokytė ir gal kai kam nebesižiūrės, atrodys tik nesamonytė ir nieko rimto.
Arba dar savo tokią nuostabią foto buitiaku buvai pavadinus. Na visai jau.
Čia tau užduotis ateičiai  biggrin.gif

Yvette, cia todel parasiau, kad uzkulisiai buvo labai juokingi.Prisijuokem su Anna, gavo ji pauksteli dovanu o as nuotrauka i savo 52 projekta.Toks momentinis lengvas darbukas, gimes ekspromtu.O siaip mano mylimiausia leidykla vadinasi "Nieko rimto" tongue.gif

O siaip jo, rimta problema.Jau kiek jus baretes, bet vistiek ta baime tuno ir nors tu ka.O balandi atvaryciau, bet mane Say suvalgys, ji su manim nedraugauja.
Atsakyti