Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Vilnies ir Ka atvirukai pakerėjo wub.gif

į atvirukų temą: čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 08 kovo 2013 - 16:54
QUOTE(Amade @ 2013 03 07, 22:48)
Va, dar pavakary mintis šovė, padariau, tik nepatinka šešėlis, ryt gal reiks iš naujo pabandyt...  g.gif  kaip jums tokia mintis?...  unsure.gif  Pavasariniai žiedai  4u.gif

fainai 4u.gif

Parodau ir aš savo atvirutę, merginos įžiūrėjo net moteriškas formas, tai tinka šiai dienai smile.gif
"Letters from the past"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 kovo 2013 - 16:57
Rittule, fainai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios fainos atvirutes jūsų, gražu žiūrėti:)
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 01:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

Ačiū smile.gif dar priklauso nuo kompo - darbe 22 proc., namie - You have perfect color vision! biggrin.gif che che smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Kodel taip pasyviai komentuojat foto biggrin.gif

Kritikai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 03 08, 17:56)
fainai  4u.gif

Parodau ir aš savo atvirutę, merginos įžiūrėjo net moteriškas formas, tai tinka šiai dienai smile.gif
"Letters from the past"

Kaip fainiai moters figūra wub.gif tik tie siūlai kuria netvarkingumo įspūdį, juos išimčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2013 03 08, 19:11)
Sveikos

Kodel taip pasyviai komentuojat foto  biggrin.gif

Kritikai

primena korupcijos prevenciją - "nevok" smile.gif kelia neigamas emocijas. Nežinau, ar to norėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 08 kovo 2013 - 18:16
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 08, 18:17)
primena korupcijos prevenciją - "nevok"  smile.gif kelia neigamas emocijas. Nežinau, ar to norėta.

palieku vieta interpretacijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 03 08, 19:11)
Sveikos

Kodel taip pasyviai komentuojat foto  biggrin.gif

o kodėl tu taip pasyviai komentuoji?
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 03 08, 14:56)
"Letters from the past"

Įžiūrėjo, sakai? Tai kad ta moters forma iškart krenta į akis gi biggrin.gif Nuostabus atvirukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 19:26)
o kodėl tu taip pasyviai komentuoji?

komentuoju. bet pasigendu daugiau detalesniu komentaru,ne vien tik grazu, negrazu.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 03 08, 19:37)
komentuoju. bet pasigendu daugiau detalesniu komentaru,ne vien tik grazu, negrazu.

visad gerai pradėt nuo savęs, permečiau kad šioj temoj bent 5 nuotraukos o komentaro tavo nei vieno blush2.gif
Atsakyti