Vilnies ir Ka atvirukai pakerėjo
į atvirukų temą: čia
QUOTE(Amade @ 2013 03 07, 22:48)
Va, dar pavakary mintis šovė, padariau, tik nepatinka šešėlis, ryt gal reiks iš naujo pabandyt... kaip jums tokia mintis?... Pavasariniai žiedai
fainai
Parodau ir aš savo atvirutę, merginos įžiūrėjo net moteriškas formas, tai tinka šiai dienai
"Letters from the past"
Rittule, fainai
Kokios fainos atvirutes jūsų, gražu žiūrėti:)
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 01:56)
Ačiū dar priklauso nuo kompo - darbe 22 proc., namie - You have perfect color vision! che che
Sveikos
Kodel taip pasyviai komentuojat foto
Kritikai
Kritikai
QUOTE(Rittule @ 2013 03 08, 17:56)
fainai
Parodau ir aš savo atvirutę, merginos įžiūrėjo net moteriškas formas, tai tinka šiai dienai
"Letters from the past"
"Letters from the past"
Kaip fainiai moters figūra tik tie siūlai kuria netvarkingumo įspūdį, juos išimčiau
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2013 03 08, 19:11)
Sveikos
Kritikai
Kritikai
primena korupcijos prevenciją - "nevok" kelia neigamas emocijas. Nežinau, ar to norėta.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 08, 18:17)
primena korupcijos prevenciją - "nevok" kelia neigamas emocijas. Nežinau, ar to norėta.
palieku vieta interpretacijoms
QUOTE(Rittule @ 2013 03 08, 14:56)
"Letters from the past"
"Letters from the past"
Įžiūrėjo, sakai? Tai kad ta moters forma iškart krenta į akis gi Nuostabus atvirukas
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 19:26)
o kodėl tu taip pasyviai komentuoji?
komentuoju. bet pasigendu daugiau detalesniu komentaru,ne vien tik grazu, negrazu.
QUOTE(lunameja @ 2013 03 08, 19:37)
komentuoju. bet pasigendu daugiau detalesniu komentaru,ne vien tik grazu, negrazu.
visad gerai pradėt nuo savęs, permečiau kad šioj temoj bent 5 nuotraukos o komentaro tavo nei vieno