Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 03 07, 20:14)
Suprem, o tu nenori paorganizuoti susitikimą?  bigsmile.gif Vietą galiu pasiūlyti. Knygynas "Sielai". Ten ir kavinė kartu yra.  smile.gif

Bandysiu nepamiršti doh.gif smile.gif

Faini atvirukai, faina savaitgalio tema smile.gif
Atsakyti
Tai tas planavimas labai paprastai... viena, kuri geresnę atmintį turi šaukia, kad nori tiktis, o kitos jungiasi biggrin.gif o į sielą aš senai noriu nueiti...ten būna visokių vakarų įdomių...galima pabandyti taikyti į kokį įdomų mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 08, 01:09)
įdomiai smile.gif) mano rez 8 smile.gif

mano 12 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 08, 11:55)

O as gavau 0 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 01:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

Čia monitoriui patikrint...kaip gerai rodo atspalvius lotuliukas.gif Mano 60 bigsmile.gif lotuliukas.gif Reikės su naminiu pasibandyti... Tai ar teisingai suprantu, kuo mažesnis skaičius, tuo geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 08 kovo 2013 - 11:33
Sveikos 4u.gif

Šiuo metu su laiku striuka, tai vis paskaitinėju, bet nieko neparašau sad.gif. Gaila, negalėjau sudalyvauti autoportretuose... sad.gif patiko labai vienintelės, gizzy(su nuostabia švelnia šviesa), alabamos kadrai. 4u.gif Spindulėlės dukružės fs - thumbup.gif
Iš praėjusios temos įsiminė Ka bei gotte augaliukai. 4u.gif

Gal kas dar nematė ir gal kils daugiau minčių savaitgaliui. Maniškis atvirukas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 08 kovo 2013 - 11:32
merginos/moterys kaip fainai kuriat atvirukus thumbup.gif
aš niekad nepasižymėjau iškalba tai tiesiog smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 kovo 2013 - 12:14
Tikrai labai faini atvirukai visu bigsmile.gif Bandysiu gal ir as ka nors savaitgali sugalvot, nors kol kas minciu nelabai turiu blush2.gif
Atsakyti
Su Kovo 8 Jus visas!!!

user posted image

Inza, oho, kaip tu thumbup.gif

Šaunuolės, kas darėt atvirukus, labai visi gražūs wub.gif

vienintelė, labai mėgstu tokią minkšą šviesą, gal trupučiuką apačios norėtųsi, bet šiaip gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva Zi: 08 kovo 2013 - 14:03
Nu tikrai faini atvirukai!! bigsmile.gif man sios temos labiausiai Spinduleles pipirai ir Vilnis kava. Liuks ideja, reiks ir man namus pakuisti biggrin.gif
Atsakyti
As ir bandysiu atviruka smile.gif reiks ieskoti, ka gero turiu namie smile.gif Grazus visu thumbup.gif
Atsakyti
Mano atvirukas.
Pavasariais... ♥
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 kovo 2013 - 14:58