Mergiukai, pilnatis toli
Netelpu butuose su savo 50 mm, su 18-105 mm tamsu, liudesys
QUOTE(Suprem @ 2013 03 20, 18:41)
Netelpu ir as
Ir ar man vienai, ar ir kitoms, gal pastebejote, daznai kazkaip nusoka fokusas su 50-tuku? Su kitais objektyvais to nepastebejau.
QUOTE(kristalines @ 2013 03 20, 18:21)
Jurzole, iš mano pusės ten buvo sarkazmas su ironijos elementais, arba atvirkščiai
ND užskaitei irgi sarkastiškai?
Aš tai sakyčiau, palikim ramybėj ir mėnulį, ir PMS - tiesiog prisipažinkim, kad ne visad esam baltos ir pūkuotos, ir viskas bus tvarkoj
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 20, 19:20)
ND užskaitei irgi sarkastiškai?
Aš tai sakyčiau, palikim ramybėj ir mėnulį, ir PMS - tiesiog prisipažinkim, kad ne visad esam baltos ir pūkuotos, ir viskas bus tvarkoj
taip, tikrai taip
Aš tai mėnulio ir pms'o nekaltinu Ir tikrai esu normali, nei pūkuota nei sterva kokia
QUOTE(Suprem @ 2013 03 20, 19:41)
Ant FF ar ne?
O blykste ?
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 20, 20:14)
Netelpu ir as
Ir ar man vienai, ar ir kitoms, gal pastebejote, daznai kazkaip nusoka fokusas su 50-tuku? Su kitais objektyvais to nepastebejau.
O pigusis 50 ?
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 20, 20:20)
ai ne, pūkuotos likim. Gražus žodis. Baltos gal ne visada.
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 20, 18:13)
O kam išvis tą koliažą darei? Sudėk nuotraukas vieną po kitos, nekarpytas, standartinio formato, ir bus paprasčiau ir aiškiau. Šitam variante (jei čia kitoks) letenelėlė, beje, irgi netilpusi.
kad graziau atrodytu
Laukiu 3 TAIP
uzmirstuole bet pirmos foto leteneles apatines tai nukirstos visada graziau kai visas daiktas matosi