Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif
Jau tiek visos foto išgirtos smile.gif

Paskutiniu metu prie ND priekabis dėl nieko atrodo doh.gif
Vieniems dėl objekto apkirsto liepia perdaryti, kitiems jau užskaitom, gal laikytis vienos nuomonės ax.gif
Visgi Katinėlis apkirstas, tad jei kitos buvo pasiųsto perdaryt ND,tai ir dabar siunčiu perdaryti smile.gif

Say, skaitniai thumbup.gif Dar kartą pasijungiau patyrinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 20, 14:18)
Visgi Katinėlis apkirstas, tad jei kitos buvo pasiųsto perdaryt ND,tai ir dabar siunčiu perdaryti smile.gif

Jau galvojau, kad nesutiksi su manimi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 14:27)
Jau galvojau, kad nesutiksi su manimi.  biggrin.gif

Kaip gali nesutikti biggrin.gif
Nu visoms vienodai, jei taip daroma ar ne wink.gif
Atlikta OK, bet letenėlės nukirstos smile.gif

Alabama, reik man išmokt Tavo JB vertimą, kaip jis mane veža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 14:17)
O aš noriu rekomenduoti perdaryti nenukertant letenėliu.  smile.gif

O kam? smile.gif Vieni praeina, o kiti ne. Man pagal šiandieninę nuotaiką tai tinka, aš praleidžiu smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 03 20, 14:18)
Sveikos 4u.gif
Jau tiek visos foto išgirtos smile.gif

Tai va, kad tarpusavį nesutariam, kaip su tais ND turi būti, tai kam čia plėšytis naujokėms ir perdaryti juos n-tąjį kartą. Bus tų letenų ax.gif

Atsakyti
Kristaline, ne dėl mūsų perdarys,o dėl savęs, kad išmoktų nenukirst galūnių mirksiukas.gif Kitą kartą FS darant pastebės labiau per objektyvą, kad jau kerta galūnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 20, 14:39)
Bus tų letenų  ax.gif

Šį kartą nukirto letenas, kitą kartą nesužiūrės portrete tarkim rankų. Pastabumą reikia lavinti nuo pat pradžių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 20, 14:41)
Kristaline, ne dėl mūsų perdarys,o dėl savęs, kad išmoktų nenukirst galūnių mirksiukas.gif Kitą kartą FS darant pastebės labiau per objektyvą, kad jau kerta galūnes biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 14:41)
Šį kartą nukirto letenas, kitą kartą nesužiūrės portrete tarkim rankų. Pastabumą reikia lavinti nuo pat pradžių.  smile.gif

Žinau žinau, panelės, viską žinau. Bet aš tai vistiek užskaitau tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 14:17)
O aš noriu rekomenduoti perdaryti nenukertant letenėliu.  smile.gif

mergaites, yra tos leteneles, tik as kai koliaza dariau cia taip paslinko nuotrauka doh.gif Laikiausi visu reikalavimu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 20 kovo 2013 - 17:12
Ar kas naudojat Canon objektyvą EF-S 15-85mm f/3.5-5.6? Draugė nori pirkti, priguglinau, kad lyg neblogas jis (reikia jai universalesnio zumo) , bet man atrodo nepakankamai šviesus bus.. idomu, kaip su juo patalpoje ar prietemoj einasi. ar nuotraukų kokybė jau ten tokia gera, kad vertas nemažų pinigų.. nes brangokas jis, o pagal parametrus tai nuo kitinio 18-55 nedaug ir tesiskiria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 20 kovo 2013 - 17:07
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 20, 18:05)
Ar kas naudojat  Canon objektyvą EF-S 15-85mm f/3.5-5.6? Draugė nori pirkti, priguglinau, kad lyg neblogas jis (reikia jai universalesnio zumo) , bet man atrodo nepakankamai šviesus bus.. idomu, kaip su juo patalpoje ar prietemoj einasi. ar nuotraukų kokybė jau ten tokia gera, kad vertas nemažų pinigų.. nes brangokas jis, o pagal parametrus tai nuo kitinio 18-55 nedaug ir tesiskiria  g.gif

O išsinuomot nėra galimybės? Pasibandytų ir matytų. Gi nepigus.
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 20, 16:41)
mergaites, yra tos leteneles, tik as kai koliaza dariau cia taip paslinko nuotrauka  doh.gif Laikiausi visu reikalavimu  smile.gif

O kam išvis tą koliažą darei? Sudėk nuotraukas vieną po kitos, nekarpytas, standartinio formato, ir bus paprasčiau ir aiškiau. Šitam variante (jei čia kitoks) letenelėlė, beje, irgi netilpusi.
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 03 20, 14:39)
O kam? smile.gif Vieni praeina, o kiti ne. Man pagal šiandieninę nuotaiką tai tinka, aš praleidžiu smile.gif
Tai va, kad tarpusavį nesutariam, kaip su tais ND turi būti, tai kam čia plėšytis naujokėms ir  perdaryti juos n-tąjį kartą. Bus tų letenų  ax.gif

Va po tokių komentarų pagalvoju kartais, kad nereikia gal išvis tų namų darbų rolleyes.gif Kita vertus, smagu, kad visgi yra netinginčių objektyviai juos įvertinti (o ne tik pagal nuotaiką) ir kad yra naujokių, kurios nori išmokti ir netingi plėšytis ir iš naujo daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 kovo 2013 - 18:14
Jurzole, iš mano pusės ten buvo sarkazmas su ironijos elementais, arba atvirkščiai smile.gif
Atsakyti