Alabamos vaikinas super! Toks pilnas gyvybės...
Labas rytas
ačiū sayonara už ryto žiūrinius! labai patiko - ypač moterys...jos tokios netubulai tobulos, bent dabartinėm mano akim žiūrint... kažkaip labai sujaudino... ačiū, nes dabar, kai tik techninius dalykus nagrinėju, nėra laiko penui akims ir sielai, o tavo įdedamos nuorodos labai džiugina!
o aš vėl su savo 5ND natūraliam apšvietime! Kažkaip tikiu šiuo ND lauksiu Jūsų nuomonės!
auto
debesėlis
rankinis
ačiū sayonara už ryto žiūrinius! labai patiko - ypač moterys...jos tokios netubulai tobulos, bent dabartinėm mano akim žiūrint... kažkaip labai sujaudino... ačiū, nes dabar, kai tik techninius dalykus nagrinėju, nėra laiko penui akims ir sielai, o tavo įdedamos nuorodos labai džiugina!
o aš vėl su savo 5ND natūraliam apšvietime! Kažkaip tikiu šiuo ND lauksiu Jūsų nuomonės!
auto
debesėlis
rankinis
O kodėl neišeksponuoji auto ir debesėlio? Labai keistai atrodo kai tie du tokie tamsūs, o custom toks šviesus.
Aš rekomenduočiau dar tą taurę patraukti arčiau savęs, atverti diafragmą plačiausiai, kad susilietų ta linija.
Aš rekomenduočiau dar tą taurę patraukti arčiau savęs, atverti diafragmą plačiausiai, kad susilietų ta linija.
ND4
QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 12:03)
O kodėl neišeksponuoji auto ir debesėlio? Labai keistai atrodo kai tie du tokie tamsūs, o custom toks šviesus.
Ačiū lekiu įgyendint, o dėl auto ir debesėlio, tai galvojau specialiai reikia nieko nedaryt
Sveikos,
aš tik paskaitinėju, pažiūrinėju... įkvėpimo nėra, ale mokytojos užduotis "ritmas" visai patiko... nežinau, ar pavyko, bet mano namudinis variantas
dar kelios kitokios čia
auto su debeseliu per tamsūs, o taurę atitrauk nuo fono
aš tik paskaitinėju, pažiūrinėju... įkvėpimo nėra, ale mokytojos užduotis "ritmas" visai patiko... nežinau, ar pavyko, bet mano namudinis variantas
dar kelios kitokios čia
QUOTE(Miraval @ 2013 03 20, 11:45)
Labas rytas
auto su debeseliu per tamsūs, o taurę atitrauk nuo fono
Ale ALABAMOS sunelio sypsena superine
viskas kas liko iš mano darbo - tai nugriuvusios fono sienos, kurios sutraiškė mano taurę su pienu...truputį pilkavo mano WB...perfotkint norėjau...aaaaaaa...
žodž, reikia pailsėt, nes trūko siūlas kantrybės... vaikai rėkia, aš nuo pat ryto tik kišu - traukiu korteles kompan ir... kai jau trūksta tik estetikos ir gražesnio vaizdo - dūžta...
einu tvarkytis ir pabūt su vaikais - čia ženklas
ryt bus sėkmingesnė diena
ačiū už patarimus
QUOTE(Miraval @ 2013 03 20, 12:07)
o dėl auto ir debesėlio, tai galvojau specialiai reikia nieko nedaryt
tai dėl WB nereikia daryti nieko, bet išeksponuoti tinkamai tai reikia vistiek gi. Nes pas tave labai tamsios pirmos dvi, o trečioji jau šviesi.
Škacą ir aš užskaitau.
QUOTE(kristalines @ 2013 03 20, 14:13)
Škacą ir aš užskaitau.
O aš noriu rekomenduoti perdaryti nenukertant letenėliu.