Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Alabamos vaikinas super! Toks pilnas gyvybės...
Atsakyti
Ryto žiūriniai: rytoj gimtadienį švenčianti Flor Garduño

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas

ačiū sayonara už ryto žiūrinius! labai patiko - ypač moterys...jos tokios netubulai tobulos, bent dabartinėm mano akim žiūrint... kažkaip labai sujaudino... ačiū, nes dabar, kai tik techninius dalykus nagrinėju, nėra laiko penui akims ir sielai, o tavo įdedamos nuorodos labai džiugina!

o aš vėl su savo 5ND natūraliam apšvietime! Kažkaip tikiu šiuo ND ax.gif lauksiu Jūsų nuomonės!

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
rankinis
user posted image
Atsakyti
O kodėl neišeksponuoji auto ir debesėlio? Labai keistai atrodo kai tie du tokie tamsūs, o custom toks šviesus. unsure.gif
Aš rekomenduočiau dar tą taurę patraukti arčiau savęs, atverti diafragmą plačiausiai, kad susilietų ta linija. 4u.gif
Atsakyti
ND4
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 20, 12:03)
O kodėl neišeksponuoji auto ir debesėlio? Labai keistai atrodo kai tie du tokie tamsūs, o custom toks šviesus.  unsure.gif
Aš rekomenduočiau dar tą taurę patraukti arčiau savęs, atverti diafragmą plačiausiai, kad susilietų ta linija.  4u.gif

Ačiū 4u.gif lekiu įgyendint, o dėl auto ir debesėlio, tai galvojau specialiai reikia nieko nedaryt g.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš tik paskaitinėju, pažiūrinėju... įkvėpimo nėra, ale mokytojos užduotis "ritmas" visai patiko... ax.gif nežinau, ar pavyko, bet mano namudinis variantas

user posted image

dar kelios kitokios čia

QUOTE(Miraval @ 2013 03 20, 11:45)
Labas rytas

ačiū sayonara už ryto žiūrinius! labai patiko - ypač moterys...jos tokios netubulai tobulos, bent dabartinėm mano akim žiūrint... kažkaip labai sujaudino... ačiū, nes dabar, kai tik techninius dalykus nagrinėju, nėra laiko penui akims ir sielai, o tavo įdedamos nuorodos labai džiugina!

o aš vėl su savo 5ND natūraliam apšvietime! Kažkaip tikiu šiuo ND ax.gif  lauksiu Jūsų nuomonės!

auto su debeseliu per tamsūs, o taurę atitrauk nuo fono mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale ALABAMOS sunelio sypsena superine thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif
viskas kas liko iš mano darbo - tai nugriuvusios fono sienos, kurios sutraiškė mano taurę su pienu...truputį pilkavo mano WB...perfotkint norėjau...aaaaaaa...
žodž, reikia pailsėt, nes trūko siūlas kantrybės... vaikai rėkia, aš nuo pat ryto tik kišu - traukiu korteles kompan ir... kai jau trūksta tik estetikos ir gražesnio vaizdo - dūžta... doh.gif
einu tvarkytis ir pabūt su vaikais - čia ženklas biggrin.gif

ryt bus sėkmingesnė diena 4u.gif
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 20, 13:05)

uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 20, 12:07)
o dėl auto ir debesėlio, tai galvojau specialiai reikia nieko nedaryt g.gif

tai dėl WB nereikia daryti nieko, bet išeksponuoti tinkamai tai reikia vistiek gi. Nes pas tave labai tamsios pirmos dvi, o trečioji jau šviesi. smile.gif

Škacą ir aš užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 20, 14:13)
Škacą ir aš užskaitau.

O aš noriu rekomenduoti perdaryti nenukertant letenėliu. smile.gif
Atsakyti