Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

ND4
user posted image
Atsakyti
5ND natūraliam apšvietime, vis tik perdariau smile.gif

auto
user posted image

debesėlis
user posted image

rankinis
user posted image

labai lauksiu komentarų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 19 kovo 2013 - 17:12
Mirival dubenėlio dešinė pusė tai išdeginta, beto merginos jau anksčiau minėjo, kad geriau wb užduočiai daiktai nebūtų blizgūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 19 kovo 2013 - 17:21
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 19, 18:11)

bent jau tos masinos nebutu, dabar labai jau perkrauta foto. padek koki paprasta daikta (viena) ir fone ta plunksna lai buna smile.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 03 19, 18:11)

As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 19, 17:24)
bent jau tos masinos nebutu, dabar labai jau perkrauta foto. padek koki paprasta daikta (viena) ir fone ta plunksna lai buna smile.gif

smile.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 19, 17:20)
Mirival dubenėlio dešinė pusė tai išdeginta, beto merginos jau anksčiau minėjo, kad geriau wb užduočiai daiktai nebūtų blizgūs  ax.gif

4u.gif

tai vat, aš ir galvoju kaip čia daryt, kad išdegimų nebūtų, bet WB būtų geras... g.gif
gal paklausiu ne į tema, bet... juk priklausomai nuo šviesos kritimo kampo vis tiek, kad ir nebus daiktas blizgus, bet jis vis tiek turės gi skirtingą baltą atspalvį skirtingose vietose... Nejau reikia pasirinkti miniatiūrinį daiktą, kad nebūtų šešėlio, kad jis būtų tiesus ir tada be vargo atlikt tą ND? o gal, jei jau imu kažkokį "figūringą" ar net blizgų daiktą tai tada gal turiu atitaikyti tinkamą WB būtent toje vietoje kur yra fokusas, o ne žiūrėt į visą daiktą?
na čia tiesiog klausiu, nes noris tinkamai išmokt ir tinkamai suprast...ar aš gal kažko nesuprantu ar ne taip darau... O jums, mokančioms, WB tinkamas ir be išdegimų gaunasi visame daikte?
tikrai labai įdomu būtų sužinot, o aš ta proga lekiu perbėgt per namus ir bandyt surast kažką, kas neblizga smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 19, 18:29)

Tau jau ich kaip ir užskaitė. Palauk gal užskaitys kitos taip pat. Dėl blizgaus daikto tai tik tarp kitko pasakiau, nes anksčiau tokios diskusijos buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 19, 17:35)
Tau jau ich kaip ir užskaitė. Palauk gal užskaitys kitos taip pat. Dėl blizgaus daikto tai tik tarp kitko pasakiau, nes anksčiau tokios diskusijos buvo. 4u.gif

ne, tai viskas gerai 4u.gif aš ir perdaryt tikrai galiu, man nesunku, ir net norisi, kad tik būtų gerai, tik va čia užklausiau dėl to, kad man ir pačiai neaišku kaip padaryt, kad būtų ir tinkamas WB, ir neišdeginta, ir visame daikte būtų gerai, jei net jis ir blizgus ir su natūraliai krintančiais šešėliais smile.gif

oi, AČIŪ ich!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 19 kovo 2013 - 17:45
Vietomis yra isdegimai, visur kitur geras WB, palauk, gal dar kas uzskaitys 4u.gif
Atsakyti
Miracle dabar būtu gerai, bet išdegimai smile.gif expozicijos kompensacija į minusa pastumk
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 19, 19:02)
Miracle dabar būtu gerai, bet išdegimai smile.gif expozicijos kompensacija į minusa pastumk

4u.gif ryt is pat ryto pabandysiu!
o šiandien bandysiu dirbtiniam apšvietime, nes vakarykščiai bandymai ne kokie buvo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 19, 18:11)

nesu tikra del fokuso treciojoje foto. Kiek suprantu jis i katina turetu buti. doh.gif
bet kiek supratau - perdarysi smile.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 03 19, 18:11)

auto

nuuuu taip gerai butu buve jei ne tas isdegimas:)
Atsakyti