Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 03 18, 17:00)
As siandien ragana, tai uzstoti galiu jei gausi kategoriska ne  biggrin.gif

smile.gif

QUOTE(sbo @ 2013 03 18, 20:59)

Na as vis delto nesutikciau, kad jei kazkas netinka, tai tiesiog nereaguojama...

Taip taip, neteisybė šioje žemėje smile.gif Kur geri ir gražūs ND būna, iškart surenka visus taip be paburbėjimų ir dėmesio prašymo. Pvz domino su klaustuku gavo iškart visus taip, ir daugiau nei reikėjo.

QUOTE(Jurzole @ 2013 03 18, 21:22)
Aš tai siūlyčiau į pirmą temos žinutę įdėti paaiškinimą, kaip patikrinti, ar geras WB. Panašu, kad pravers ne tik naujokėms, bet ir senbuvėms. Kaip sau norit, bet šiek tiek durnai gaunasi dabar - paskiriam naujokėms namų darbą su WB padaryt, o paskui dauguma nedrįsta užskaityt ar neužskaityt, nes nežino, ar WB ten geras, ar ne rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 22:46)
Na ir gerai smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 19, 09:28)

ačiū, kad nepamiršti 4u.gif smile.gif

rytinekava, nu kam tau ta integruota blykstė išvis? smile.gif Atrodo, lyg minusas būtų smile.gif Ir gerai kad nėra, negadinsi foto smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 19, 14:50)

rytinekava, nu kam tau ta integruota blykstė išvis? smile.gif Atrodo, lyg minusas būtų smile.gif Ir gerai kad nėra, negadinsi foto smile.gif)))

Kaip ten sakoma, maza ka, vdrug vaina biggrin.gif .
Kadangi papildomos neperku, reik nors kokios del visa ko. Nuotrauku nesiruosiu gadint, jau prigadinusi i valias biggrin.gif .

Kokia as patenkinta siandien rolleyes.gif , dar ir kompa sutaise stacionaru, nes uzkniso su senu laptopu.
Tik dar daug ka reikia ismokti, suzinoti ir t.t..........
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 19, 13:58)
Kaip ten sakoma, maza ka, vdrug vaina  biggrin.gif .
Kadangi papildomos neperku, reik nors kokios del visa ko. Nuotrauku nesiruosiu gadint, jau prigadinusi i valias  biggrin.gif .

Kokia as patenkinta siandien  rolleyes.gif , dar ir kompa sutaise stacionaru, nes uzkniso su senu laptopu.
Tik dar daug ka reikia ismokti, suzinoti ir t.t..........

biggrin.gif

Svarbiausia, kad noro yra mokytis. žinoti ir ieškoti smile.gif

Tiesa, sveikinu su pirkiniais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 18, 21:08)
Cia gerai pasitikrint kadrus, nereik nieko siustis ir instaliuotis, tik deja, mano fotikui nera  doh.gif

http://www.camerashuttercount.com/
Jei kam reikia canon D600 naudoto nepilnus metus, 1300lt., kreipkites smile.gif

aš pasitikrinau, tai nuo įsigyjimo, per 2 metus, padaryta padaryta 31858 kadrai rolleyes.gif čia daug ar mažai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 19 kovo 2013 - 14:22
Rytine, tu tik body pasiemei ar ir obj?
Atsakyti
-Sandrita- fokusas ok, dėl grožio sampratos kur daug čia aptarta tai aš abejoju ar jie estetiškiausiais objektas tongue.gif

Užmirstuole aš neužskaitau, pirma fokusas ne visisškai ok, antra objketai neestetiškai pateikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 19, 14:26)
Užmirstuole aš neužskaitau, pirma fokusas ne visisškai ok, antra objketai neestetiškai pateikti blush2.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 19, 15:21)
biggrin.gif

Svarbiausia, kad noro yra mokytis. žinoti ir ieškoti smile.gif

Tiesa, sveikinu su pirkiniais  smile.gif
Papildyta:

aš pasitikrinau, tai nuo įsigyjimo, per 2 metus, padaryta padaryta 31858 kadrai  rolleyes.gif čia daug ar mažai?  g.gif

Noro tikrai yra rolleyes.gif .
Aciu del pirkiniu, nuo gruodzio "pirkau pirkau" ir pagaliau biggrin.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 19, 15:24)
Rytine, tu tik body pasiemei ar ir obj?

Objektyva emiau Nikon 50mm 1.4 G
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 19, 14:31)
Objektyva emiau Nikon 50mm 1.4 G

A kam tau G? Juk ff varikliukai yra? g.gif Bent jau man taip aiškino, pradedu manyti, kad kiek perskaitau ir sužinau, tai tik maža dalis tiesos g.gif
Atsakyti
Instrukcijoje rašo - G arba D tipo AF NIKKOR, AF-S, AF-I NIKKOR - auto fokusas yra, tai vadinasi būtų tikęs ir tas D g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 19 kovo 2013 - 15:22
QUOTE(kristalines @ 2013 03 19, 14:50)
smile.gif
Taip taip, neteisybė šioje žemėje smile.gif Kur geri ir gražūs ND būna, iškart surenka visus taip be paburbėjimų ir dėmesio prašymo. Pvz domino su klaustuku gavo iškart visus taip, ir daugiau nei reikėjo.
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
ačiū, kad nepamiršti  4u.gif  smile.gif

Tuomet būtų teisinga pirmame puslapyje parašyti, kad esant blogai atliktam ND, niekas nekomentuos.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 19, 14:26)
-Sandrita- fokusas ok, dėl grožio sampratos kur daug čia aptarta tai aš abejoju ar jie estetiškiausiais objektas tongue.gif

eisiu ieškoti ko nors estetiškesio, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 19, 15:12)
Instrukcijoje rašo - G arba D tipo AF NIKKOR, AF-S, AF-I NIKKOR - auto fokusas yra, tai vadinasi būtų tikęs ir tas D  g.gif

Taip ir aš suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti