Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 03 18, 20:59)
O geltonuoja visose trijose? ax.gif

tikrinu tik manual, kiti nesvarbu esmė kad tavo pačios nustaytas būtu baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 18, 18:25)
neieškokit subinėj sliekų biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Aš tai siūlyčiau į pirmą temos žinutę įdėti paaiškinimą, kaip patikrinti, ar geras WB. Panašu, kad pravers ne tik naujokėms, bet ir senbuvėms. Kaip sau norit, bet šiek tiek durnai gaunasi dabar - paskiriam naujokėms namų darbą su WB padaryt, o paskui dauguma nedrįsta užskaityt ar neužskaityt, nes nežino, ar WB ten geras, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 18, 22:18)
tikrinu tik manual, kiti nesvarbu esmė kad tavo pačios nustaytas būtu baltas mirksiukas.gif

Aisku, supratau, aciu 4u.gif Kai galesiu diena vel fotkinsiu rolleyes.gif Rodos darau viska pagal taisykles, kaip cia man taip nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 18, 21:08)
Jei kam reikia canon D600 naudoto nepilnus metus, 1300lt., kreipkites smile.gif

D600 sakai? biggrin.gif Imu. Pravers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 18, 21:29)
Aisku, supratau, aciu  4u.gif Kai galesiu diena vel fotkinsiu  rolleyes.gif  Rodos darau viska pagal taisykles, kaip cia man taip nesigauna  g.gif

nesigauna nes balta spalva prigaudo atspaliu iš visos aplinkos, lepi spalva tongue.gif
Atsakyti
g.gif aš tik foto pažiūrėjau, komentarų neskaičiau. Tai tuomet atsiimu savo pamąstymus, kai nežinau kas ten parašyta.

Aš tik prisimenu vieną komentarą kūdroje, bet ne mano nuotraukai, tiesiog paminėta buvau. Tokia grupelė žmonių buvo išvardyta, kuri tipo nuotraukomis tarsi save kankina, viešai, kad kuriam tokias foto, skausmingas su viokiom mintim ir tuo mėgaujamės ir panašiai. Tai man įstrigo komentaras, nes išties nežinai žmogus kaip kiti į tavo darbus reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 kovo 2013 - 21:44
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 18, 22:41)
nesigauna nes balta spalva prigaudo atspaliu iš visos aplinkos, lepi spalva tongue.gif

Apsizvalgiau,nu jo,netoliese du paveikslai spalvoti, galejo nuo ju prisigaudyt, taisysim padeti wink.gif Aciu dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 22:37)
D600 sakai? biggrin.gif Imu. Pravers biggrin.gif

Svarbu, kad supratai, kad ejo kalba apie canon 600D smile.gif .
Perku nikon D600, tai maisos smile.gif .
Atsakyti
Merginoms, kurios rūpinosi symbiosis iš efoto http://www.efoto.lt/node/927749
Atsakyti
QUOTE(miglius @ 2013 03 18, 22:13)
Merginoms, kurios rūpinosi symbiosis iš efoto http://www.efoto.lt/node/927749

Na ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 22:46)
Na ir gerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti