Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Spindulėle, nebekomentuosiu nes brūkštelėjau jau apie tas foto. Šaunuole 4u.gif

Merginoms patiko tokia užduotis, kai kurios po kelis variantus padarė. Tai pamaniau, kad savaitgalio tema galėtų tokia būti, gal ir kitos užsikabins.

čia galit pažiūrėti nemažai darbų. O paskui tiesiog pasigalvokit kokią temą, trumpą istoriją kurią norėsit papasakoti. Paieškokit daikčiukų, smulkmenėlių namuose. Tinka viskas. Sudėliokit, nufotografuokit, parodykit.\
Pasistenkit taip nufotografuoti, kad nereiktų karpyti. Nebent kvadrato norėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 kovo 2013 - 20:37
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 07, 21:07)
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND: blush2.gif

Man su sagutemis per tamsus, toks nezinau, truksta kazko smile.gif
Antroji foto geriau ziurisi, gal maziau pipiru reiktu, man atrodo ir 1 uztektu smile.gif Fainai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 07, 21:33)
galit pažiūrėti nemažai darbų.

Laaabai grazus darbai nuorodoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 07, 16:29)
Prašom nepamiršti ir paorganizuoti kitą savaitę smile.gif

sbo - antras bandymas geresnis, bandyk dar 4u.gif

Aciu, nors truputis pozityvumo biggrin.gif
Siaip tai tikrai reikes dar bandyt, istaikysiu tik proga rolleyes.gif

QUOTE(dosa @ 2013 03 07, 21:24)
Kokius fainus ND Yvette jums sugalvoja  bigsmile.gif
Spindulėle, su pipirais labai gerai atrodo  smile.gif

Labai idomi Yvettes uzduotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 07, 20:07)
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND: blush2.gif

Su pipirais thumbup.gif tik apačioj tie nėriniai - man jų arba daugiau norisi, arba išvis nereik. Atrodo, kaip netyčia išlindę g.gif bet tos paprikos su pipiriukais liuksines thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 07, 20:33)
Spindulėle, nebekomentuosiu nes brūkštelėjau jau apie tas foto. Šaunuole  4u.gif

Merginoms patiko tokia užduotis, kai kurios po kelis variantus padarė. Tai pamaniau, kad savaitgalio tema galėtų tokia būti, gal ir kitos užsikabins.

čia galit pažiūrėti nemažai darbų. O paskui tiesiog pasigalvokit kokią temą, trumpą istoriją kurią norėsit papasakoti. Paieškokit daikčiukų, smulkmenėlių namuose. Tinka viskas. Sudėliokit, nufotografuokit, parodykit.\
Pasistenkit taip nufotografuoti, kad nereiktų karpyti. Nebent kvadrato norėsit.

Labai smagi tema thumbup.gif
Va, dar pavakary mintis šovė, padariau, tik nepatinka šešėlis, ryt gal reiks iš naujo pabandyt... g.gif kaip jums tokia mintis?... unsure.gif Pavasariniai žiedai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Užtikau, tai pasidalinsiu. Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 00:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

įdomiai smile.gif) mano rez 8 smile.gif
Atsakyti
mano 3 bigsmile.gif

Rodau savo auto, čia buvo mokytojos užduotis- portretas vienišumo tema, su šonine šviesa.. fotkinta gaudant paskutinius saulės spindulius, tiesa, šviesa krito ne visai šonu, o maždaug 45 laipsnių kampu.

Ir tuo pačiu skiriu konkursui tema "jausmai"- vienišumas ax.gif

user posted image

Besifotografuodama iš tikro tokia vieniša pasijaučiau, kad vos neapsiblioviau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 08 kovo 2013 - 02:37
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 00:56)
Užtikau, tai pasidalinsiu.  Testas, kaip gerai matome spalvas smile.gif Mano 20 iš 100 biggrin.gif

rolleyes.gif mano 26. Linksmas testas.
Pastabumu nepasižymiu schmoll.gif Numezgiau naujagimiui kepurytę-pelėdžiuką, vaikas nufotografavo, įkėlė į kompą, o gi žiūriu - žvairas blink.gif doh.gif o jis draugės leliukui fotosesijai...
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 08, 01:09)
įdomiai smile.gif) mano rez 8 smile.gif

Sveikos,
Kaip supratau - kuo mažesnis balas, tuo geriau.

"A lower score is better, with ZERO being the perfect score. The bars above show the regions of the color spectrum where hue discrimination is low. "
Atsakyti
Sveikutes.... mirksiukas.gif

Žiūriu kiek praleidau.. Auto kiek nuostabių prikelta, tobulėjart mergytės valandom ir naujas yvettes žaidimukas koks įdomus... bigsmile.gif

Pamėginau ir aš testuką spalvų, pas mane 4.... didis.gif tongue.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 08, 02:21)
Rodau savo auto,

Jaučiasi emocija man tikrai.. mirksiukas.gif Bet kažkaip atrodo dalį dėmesio tas slenkstis nuvogia ir galėtu iš nugaros to kampo balto nebūt, bet čia kabinėjimaisi jaučiu jau gaunas dėl niekų, nes pati savose foto išvis nepastebių nieko.. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Tynka, pakomentavau flickre smile.gif
Atsakyti