Ačiū
Spindulėle, nebekomentuosiu nes brūkštelėjau jau apie tas foto. Šaunuole
Merginoms patiko tokia užduotis, kai kurios po kelis variantus padarė. Tai pamaniau, kad savaitgalio tema galėtų tokia būti, gal ir kitos užsikabins.
čia galit pažiūrėti nemažai darbų. O paskui tiesiog pasigalvokit kokią temą, trumpą istoriją kurią norėsit papasakoti. Paieškokit daikčiukų, smulkmenėlių namuose. Tinka viskas. Sudėliokit, nufotografuokit, parodykit.\
Pasistenkit taip nufotografuoti, kad nereiktų karpyti. Nebent kvadrato norėsit.
Merginoms patiko tokia užduotis, kai kurios po kelis variantus padarė. Tai pamaniau, kad savaitgalio tema galėtų tokia būti, gal ir kitos užsikabins.
čia galit pažiūrėti nemažai darbų. O paskui tiesiog pasigalvokit kokią temą, trumpą istoriją kurią norėsit papasakoti. Paieškokit daikčiukų, smulkmenėlių namuose. Tinka viskas. Sudėliokit, nufotografuokit, parodykit.\
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 07, 21:07)
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND:
Man su sagutemis per tamsus, toks nezinau, truksta kazko
Antroji foto geriau ziurisi, gal maziau pipiru reiktu, man atrodo ir 1 uztektu Fainai
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 07, 21:33)
galit pažiūrėti nemažai darbų.
Laaabai grazus darbai nuorodoje
QUOTE(Suprem @ 2013 03 07, 16:29)
Prašom nepamiršti ir paorganizuoti kitą savaitę
sbo - antras bandymas geresnis, bandyk dar
sbo - antras bandymas geresnis, bandyk dar
Aciu, nors truputis pozityvumo
Siaip tai tikrai reikes dar bandyt, istaikysiu tik proga
QUOTE(dosa @ 2013 03 07, 21:24)
Labai idomi Yvettes uzduotis
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 07, 20:07)
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND:
Su pipirais tik apačioj tie nėriniai - man jų arba daugiau norisi, arba išvis nereik. Atrodo, kaip netyčia išlindę bet tos paprikos su pipiriukais liuksines
QUOTE(Yvette @ 2013 03 07, 20:33)
Spindulėle, nebekomentuosiu nes brūkštelėjau jau apie tas foto. Šaunuole
Labai smagi tema
Va, dar pavakary mintis šovė, padariau, tik nepatinka šešėlis, ryt gal reiks iš naujo pabandyt... kaip jums tokia mintis?... Pavasariniai žiedai
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 00:56)
įdomiai ) mano rez 8
mano 3
Rodau savo auto, čia buvo mokytojos užduotis- portretas vienišumo tema, su šonine šviesa.. fotkinta gaudant paskutinius saulės spindulius, tiesa, šviesa krito ne visai šonu, o maždaug 45 laipsnių kampu.
Ir tuo pačiu skiriu konkursui tema "jausmai"- vienišumas
Besifotografuodama iš tikro tokia vieniša pasijaučiau, kad vos neapsiblioviau
Rodau savo auto, čia buvo mokytojos užduotis- portretas vienišumo tema, su šonine šviesa.. fotkinta gaudant paskutinius saulės spindulius, tiesa, šviesa krito ne visai šonu, o maždaug 45 laipsnių kampu.
Ir tuo pačiu skiriu konkursui tema "jausmai"- vienišumas
Besifotografuodama iš tikro tokia vieniša pasijaučiau, kad vos neapsiblioviau
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 08, 00:56)
mano 26. Linksmas testas.
Pastabumu nepasižymiu Numezgiau naujagimiui kepurytę-pelėdžiuką, vaikas nufotografavo, įkėlė į kompą, o gi žiūriu - žvairas o jis draugės leliukui fotosesijai...
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 08, 01:09)
įdomiai ) mano rez 8
Sveikos,
Kaip supratau - kuo mažesnis balas, tuo geriau.
"A lower score is better, with ZERO being the perfect score. The bars above show the regions of the color spectrum where hue discrimination is low. "
Sveikutes....
Žiūriu kiek praleidau.. Auto kiek nuostabių prikelta, tobulėjart mergytės valandom ir naujas yvettes žaidimukas koks įdomus...
Pamėginau ir aš testuką spalvų, pas mane 4....
Papildyta:
Jaučiasi emocija man tikrai.. Bet kažkaip atrodo dalį dėmesio tas slenkstis nuvogia ir galėtu iš nugaros to kampo balto nebūt, bet čia kabinėjimaisi jaučiu jau gaunas dėl niekų, nes pati savose foto išvis nepastebių nieko..
Žiūriu kiek praleidau.. Auto kiek nuostabių prikelta, tobulėjart mergytės valandom ir naujas yvettes žaidimukas koks įdomus...
Pamėginau ir aš testuką spalvų, pas mane 4....
Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 08, 02:21)
Rodau savo auto,
Jaučiasi emocija man tikrai.. Bet kažkaip atrodo dalį dėmesio tas slenkstis nuvogia ir galėtu iš nugaros to kampo balto nebūt, bet čia kabinėjimaisi jaučiu jau gaunas dėl niekų, nes pati savose foto išvis nepastebių nieko..