Miraval, SBO abiem uzskaitau. Niekas neatkreipe demesio nuo vakar i ND, tad nelaukiam dar dvieju balsu, nebegaiskit laiko ir padarykit siandien dirbtiniam.
Kiek dar liko vargstanciu su ND?
QUOTE(Yvette @ 2013 03 18, 16:46)
Miraval, SBO abiem uzskaitau. Niekas neatkreipe demesio nuo vakar i ND, tad nelaukiam dar dvieju balsu, nebegaiskit laiko ir padarykit siandien dirbtiniam.
o jei niekas neužskaito ir nereaguoja, ar nebuvo ale "taisyklės", kad reikėtų perdaryti, nes kažkas ne taip?
QUOTE(Vilnis @ 2013 03 18, 13:25)
Na susisiekiau su savo buvusia mokykla, mane nukreipė į Biržų mokyklą(nes nuo 10 klasės jis perėjo į gimnaziją). Susisiekiau su gimnazija ir palikau informaciją ten apie jo planus ar pažaidimus(tikiuosi, kad tik pažaidimai... ). Tėvų kontaktų tai neradau, bet mokykloj ir psichologai šalia(tikiuosi išsiaiškins viską).
Paprastai jei žmonės planuoja savižudybę ir visiems apsiskelbia, tai nori kad juos sustabdytų kas (bent jau kiek teko psichologinių knygų skaityt)....
Na nors rami galva bus, kad viską padariau kas įmanoma iš mano pusės.... ir tikiuosi ne per vėlu...
Paprastai jei žmonės planuoja savižudybę ir visiems apsiskelbia, tai nori kad juos sustabdytų kas (bent jau kiek teko psichologinių knygų skaityt)....
Na nors rami galva bus, kad viską padariau kas įmanoma iš mano pusės.... ir tikiuosi ne per vėlu...
Tu nuostabus žmogus
QUOTE(kristalines @ 2013 03 18, 16:51)
o jei niekas neužskaito ir nereaguoja, ar nebuvo ale "taisyklės", kad reikėtų perdaryti, nes kažkas ne taip?
dvi mergaitės pasisakė teigiamai apie mano ND, tiesiog neturėdamos stebuklingos pipetės nesiėmė vertinti baltumo
Ačiū Yvettei ir, jei kategoriško Ne nesulauksiu, tai įkelsiu WB ir dirbtiniame apšvietime
QUOTE(kristalines @ 2013 03 18, 17:51)
Man nelabai svarbu kaip buvo, nes as patikrinau ar ND geri. Ir jei visiems pabodo tikrinti, yra idomesniu pokalbiu ar foto komentavimu, nereiskia, kad merginas turim siusti ND perdaryti. Nes mums taip patogiau - neuzskaityti.
Siuo atveju naujokes teisios, pabambedamos kartais, kad niekas nekreipia demesio. As vakar neuzskaitinejau nes per telefona ziurejau o paskui pavargusi i lova kritau. Iki siandienos nesiteike niekais nei taip nei ne brukstelti, nors pokalbiai vyksta.
Miraval, kelk dabar As siandien ragana, tai uzstoti galiu jei gausi kategoriska ne
QUOTE(brumbrumai @ 2013 03 18, 16:15)
kam tas foto taip uzsiblokuot.. ypac jei nori komentaru. pvz as pamaciau, kad idejai linka, bandziau atidaryt, neatsidaro foto. o buciau gal pakomentavus bet va tikrai neprasysiu, kad imk ir del manes atblokuok. neturiu laiko as tiek. nors va sitam komentarui turejau laiko
Tai butum ar nebutum?
Ir nieko as neblokavau. Kazkaip ten taip gaunas. Dar reikia su flickr susidraugauti man.
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 18, 18:05)
Tai butum ar nebutum?
Ir nieko as neblokavau. Kazkaip ten taip gaunas. Dar reikia su flickr susidraugauti man.
jei kas nors nera tarp tavo kontaktu ir padarai tik kontaktams matomas foto, tai ir nemato kiti.
Jei nori komentaru daryk viesas foto, arba pasiprasyk i draugus pas visas ir prasyk, kad tave priimtu.
Paprasta su flickr.
QUOTE(Suprem @ 2013 03 18, 17:11)
Kaip suprantu merginos naudoja 50kus ant ff ir sekmingai Tik jei jie 50+20, tai kaip namie isitekti tai mistika man
Ką reiškia sėkmingai Potretams netinkamas 50-ukas ir taškas, o naudot galima, kad ir 18 mm
QUOTE(Yvette @ 2013 03 18, 17:07)
jei kas nors nera tarp tavo kontaktu ir padarai tik kontaktams matomas foto, tai ir nemato kiti.
Jei nori komentaru daryk viesas foto, arba pasiprasyk i draugus pas visas ir prasyk, kad tave priimtu.
Paprasta su flickr.
Paprasta su flickr.
Tai bet kiekviena karta ikeliant nuotraukas reikia pazymeti public arba friends, ar galima nusistatyti, kad visa laika ikeliant butu tarkim public?
QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 17:21)
Ką reiškia sėkmingai Potretams netinkamas 50-ukas ir taškas, o naudot galima, kad ir 18 mm
Na tegul pasisako tos, kurios naudoja ant ff, gal mano akys ne taip rodo man ant cropo tai 50 tinka
QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 18:21)
cia tik ant FF "netinkamas"? o kodel tuomet 50tukas vadinamas portretiniu jeigu jau toks netinkamas?