Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 18, 13:58)
ohoho koks kalnelis biggrin.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 18, 11:41)
Sveikos, gal zinot kur mokamai kas patikrintu fotikui kadrus?
Idejau savo canon 600D pardavinet ir visiems idomu kiek kadru...
Aciu jei kas pades 4u.gif

cia paziurek http://www.youtube.c...h?v=vrVtCaYISbI
http://www.sno.phy.q...~phil/exiftool/

QUOTE(gotte @ 2013 03 18, 12:48)
Aš vakar galvojau susisiekti su jaunimo linija ar kažką g.gif bet kažko man nejungė iš angliško numerio g.gif

Pranešk jei bus kokių žinių.. jeigu jau visiems pranešė apie ketinimus, reik tikėtis, kad nenusižudė.

nežinau aš gal blondinė bet nebūčiau pagalvojusi nieko tokio, gal žmogus tik fotkina taip, n žmoniu kur fotkina mirti ir panašiai aš kažkaip nesureikšminčiau, bet o tačiau čia tik aš
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 18, 15:26)

Aciu, bandem sita jau, kazko nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 18, 14:26)
nežinau aš gal blondinė bet nebūčiau pagalvojusi nieko tokio, gal žmogus tik fotkina taip, n žmoniu kur fotkina mirti ir panašiai aš kažkaip nesureikšminčiau, bet o tačiau čia tik aš

Aš ir būčiau taip pagalvojus, jei ne jo pačio komentaras po nuotraukomis... Dvejonės ir kankino, ar čia menas, ar žmogaus būsenos išraiška. Na bet geriau "klaidingas pavojaus signalas", nei abejingumas ir tyla.
Bent jau aš tai norėčiau būti informuota, jei mano vaikas tokias mintis pradėtų reikšt.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 18, 13:57)
Kazin ar jau savaitgalio temai nebegalima kelti?
Jei ne, tada kas galite koki nors zodeli i flickr apie nuotrauka ir uzsiemima hihihi.gif

Cia smile.gif

Nerodo
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 18, 13:57)
Kazin ar jau savaitgalio temai nebegalima kelti?
Jei ne, tada kas galite koki nors zodeli i flickr apie nuotrauka ir uzsiemima hihihi.gif

Dėk čia, nematau 4u.gif
Atsakyti
Jeigu raumenys ir gelezys, tai matau biggrin.gif

Kaip siaulietems su sveikatomis? Gal ketvirtadieni meeta planuojam? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Atnesu ir as savaitgalio veilka wink.gif
user posted image

Zinau kad baisiai grudeta, bet apsvietimas buvo toks kad jo beveik nebuvo.. o su mano kitiniu tokiom salygom prazutis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 18, 15:08)
Jeigu raumenys ir gelezys, tai matau biggrin.gif

Ja ja, kas nemato, turbut ne draugai...
Reik pasharint kaip nors.

Papildyta:
Padariau, kad butu matoma visiems.
CIA.

Cia kelti nelabai noreciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 18, 16:13)
Ja ja, kas nemato, turbut ne draugai...
Reik pasharint kaip nors.

Papildyta:
Padariau, kad butu matoma visiems.
CIA.

Cia kelti nelabai noreciau.  g.gif

kam tas foto taip uzsiblokuot.. ypac jei nori komentaru. pvz as pamaciau, kad idejai linka, bandziau atidaryt, neatsidaro foto. o buciau gal pakomentavus:) bet va tikrai neprasysiu, kad imk ir del manes atblokuok. neturiu laiko as tiek. nors va sitam komentarui turejau laiko biggrin.gif
Atsakyti
Juokas juokais, bet baigiu nudurnet su tais objektyvais biggrin.gif .
Ant FF:
nikon 50mm 1.4 ar 1.8 g.gif ? 1.8 greitesnis, 1.4 sviesesnis ir fonas grazesnis.
50mm netinka portretui (negi ten taip baisiai gaunas g.gif ), bet su juo, kaip suprantu, galim issisukt vestuvese g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 18, 17:27)
50mm netinka portretui

Kodel? unsure.gif
Atsakyti