Labas rytas
Labai laukiu komentaru del 5ND WB naturalioje sviesoje, 34 puslapiukas
5ND ir 33 psl.
sbo - manau, kad teks mums eit draugiškai perdarinėt savo namų darbus
sbo - manau, kad teks mums eit draugiškai perdarinėt savo namų darbus
QUOTE(ich @ 2013 03 17, 21:51)
Per daug kadro uzima galva, noretusi kito kampo arba pacio proceso foto, ar bent jau fokuso i origami
O cia musu savaitgalio uzsiemimai
O cia musu savaitgalio uzsiemimai
Jo, turbūt tu teisi....ačiū
Oho, labai fani jūsų užsiėmimai
Pažiūrėjau į paskutinius to Symbiosis darbus-ir aš tikiuosi, kad čia tik pokštas...
Dėl wb namų darbų, merginos, kuri mokat stebuklinga pipete naudotis ar kitokiu būdu nustatytu teisingą -patikrinkite
Jetus, tas vaikis iš mano kaimo... Ieškau tėvų kontaktų internete, kad perspėti apie tokius pajuokavimus(tikiuosi pajuokavimus)....
QUOTE(Vilnis @ 2013 03 18, 12:37)
Jetus, tas vaikis iš mano kaimo... Ieškau tėvų kontaktų internete, kad perspėti apie tokius pajuokavimus(tikiuosi pajuokavimus)....
Aš vakar galvojau susisiekti su jaunimo linija ar kažką bet kažko man nejungė iš angliško numerio
Pranešk jei bus kokių žinių.. jeigu jau visiems pranešė apie ketinimus, reik tikėtis, kad nenusižudė.
QUOTE(gotte @ 2013 03 18, 13:48)
Aš vakar galvojau susisiekti su jaunimo linija ar kažką bet kažko man nejungė iš angliško numerio
Pranešk jei bus kokių žinių.. jeigu jau visiems pranešė apie ketinimus, reik tikėtis, kad nenusižudė.
QUOTE(gotte @ 2013 03 18, 12:48)
Na susisiekiau su savo buvusia mokykla, mane nukreipė į Biržų mokyklą(nes nuo 10 klasės jis perėjo į gimnaziją). Susisiekiau su gimnazija ir palikau informaciją ten apie jo planus ar pažaidimus(tikiuosi, kad tik pažaidimai... ). Tėvų kontaktų tai neradau, bet mokykloj ir psichologai šalia(tikiuosi išsiaiškins viską).
Paprastai jei žmonės planuoja savižudybę ir visiems apsiskelbia, tai nori kad juos sustabdytų kas (bent jau kiek teko psichologinių knygų skaityt)....
Na nors rami galva bus, kad viską padariau kas įmanoma iš mano pusės.... ir tikiuosi ne per vėlu...
eina š... kokios nuotaikos čia sklando... Nu tikėkimės, kad čia nieko rimto, kūryba
Vilnis
Vilnis
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 18, 13:57)
Kazin ar jau savaitgalio temai nebegalima kelti?
Jei ne, tada kas galite koki nors zodeli i flickr apie nuotrauka ir uzsiemima
Cia
Jei ne, tada kas galite koki nors zodeli i flickr apie nuotrauka ir uzsiemima
Cia
ohoho koks kalnelis