Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 03 17, 22:06)
gizzy-pasidalink kaip tau gerai gaunasi su saule ir seseliais smile.gif Man arba isdega sauletos vietos, arba per tamsu seseliuose g.gif

hmm biggrin.gif fotografuoju visada manual rezimu, tai pasirinkau,kad butu teisinga ekspozicija, pagal eksponometra ir taip gavosi smile.gif Aisku dar i jb versdama stumdziau curves smile.gif
Atsakyti
Tokiais atvejais as ir su M, jei viskas sauleje, tada padarau i minusa siek tiek ir gerai, bet va jei seseliai ir nesigauna g.gif Jei matuoju pagal apsviesta-tamsu seselyje, jei pagal seseli-isdega sauleje schmoll.gif Metering buna single spot ar kaip ten, gal matrix koki rinktis g.gif
Atsakyti
ar aš kažko nesuprantu, ar nemoku ieškot - jei noriu pastumdyt eksponometrą, tai man neina tik į vieną pusę, pasistumia į abi puses (ir +, ir -) ir gaunasi, akd reikia tris foto daryt (viena su +, su 0 ir su -) g.gif instrukcijoj nieko nerašo, kaip padaryt, kad tik į vieną pusę būtų galima reguliuot... g.gif Fotikas Canon. Gal kas galit padėt g.gif Na, jei nesunku ir turit greitą atsakymą galvoj. Jei ne tai ne, kažkaip bandysiu dar ieškot pati g.gif
Atsakyti
Kas sekat nuolat eFoto, matėt kokius auto išspausdino symbiosis??? g.gif g.gif ką manot? Ar vaikis čia tokiu būdu žaidžia su žiūrovu g.gif bet turint omenyje jo amžių ir kūrybingą sielą...jis neduok die rimtai apie mirtį/savižudybę? Nes ir auto jo visai visai kitokie nei seniau...tai kažkaip keista..

Seku šio vaikino kūrybą, reta tokių kūrybingų ir tokių jaunų žmonių fotografijoje.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 17, 19:02)
Man tai nelabai blush2.gif JB man per pilkas ir suspausta kazkaip atrodo..

O, dėkinga už nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 17 kovo 2013 - 22:43
QUOTE(Afrė @ 2013 03 16, 21:49)
Makaronų gamyba

Man patiko, skanios spalvos labai smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 02:48)
Prisiruosiau ir as padalyvauti savaitgaliniame zaidime... beprotikai smagu atnesti nuotrauka!

Super, kaip idomu bigsmile.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 17, 05:19)
Mūsų tokie savaitgalio užsiėmimai.. Darom tvarką, vnasi  biggrin.gif

Idomu butu spalvota pamatyt, oi kiek ten spalvu ir dar didesnis bardakas turetu matytis biggrin.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 03 17, 15:04)
Nu ir aš sudalyvausiu šį kartą. Nors dukra serga, kažko neprigalvosiu daug. Bet tai vienas mėgstamiausių užsiėmimų jos.
"Du užsiėmimai vienu metu"   smile.gif

Gaila, kad pacio piesimo nesimato, bet tavo labai grazi dukryte smile.gif

QUOTE(gizzy @ 2013 03 17, 18:37)
Ateinu dar su dviem foto savaitglio temai  ax.gif 

Paziurejau visas tavo foto ir cia, ir flickr, patiko man jos, idomios bigsmile.gif

QUOTE(dosa @ 2013 03 17, 20:14)
Labas vakaras,  savaitgalio temai:
Origami

Per daug kadro uzima galva, noretusi kito kampo arba pacio proceso foto, ar bent jau fokuso i origami g.gif

WB nemoku patikrint, tai neuzskaitinesiu blush2.gif

O cia musu savaitgalio uzsiemimai biggrin.gif Spejau dar ikelt smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 17, 23:03)
Kas sekat nuolat eFoto, matėt kokius auto išspausdino symbiosis??? g.gif  g.gif ką manot? Ar vaikis čia tokiu būdu žaidžia su žiūrovu g.gif bet turint omenyje jo amžių ir kūrybingą sielą...jis neduok die rimtai apie mirtį/savižudybę? Nes ir auto jo visai visai kitokie nei seniau...tai kažkaip keista..

Seku šio vaikino kūrybą, reta tokių kūrybingų ir tokių jaunų žmonių fotografijoje.

Mačiau ir nebegalėjau dirbti. Jei žaidžia tai gerai....nes baisu, kad nebūtu čia viskas labai rimta. Tik va, neaišku ar jis pats velaiu užblokavo savo anketą ar administratoriai, nes tos foto buvo išimtos, o jo anketa užblokuota, bent jau neberode info nei foto man. Randu ji dabar tik pagal įverintus komentarus.
Atsakyti
nerandu to symbyosis, kas nors turit parodyt jo foto?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 18, 09:34)

va cia jo foto yr: symbyosis. tiksliau, manipuliacijos. jis toks idomus berniukas, keistokai komentuoja. o kokias foto jis pradejo det paskutiniu metu, tai nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 kovo 2013 - 09:50
QUOTE(Suprem @ 2013 03 17, 22:40)
Tokiais atvejais as ir su M, jei viskas sauleje, tada padarau i minusa siek tiek ir gerai, bet va jei seseliai ir nesigauna g.gif Jei matuoju pagal apsviesta-tamsu seselyje, jei pagal seseli-isdega sauleje schmoll.gif Metering buna single spot ar kaip ten, gal matrix koki rinktis g.gif

g.gif Gal kitos merginos dar ka pasakys g.gif as tai nelabai cia padesiu blush2.gif

QUOTE(ich @ 2013 03 18, 00:51)
Paziurejau visas tavo foto ir cia, ir flickr, patiko man jos, idomios bigsmile.gif

O cia musu savaitgalio uzsiemimai biggrin.gif Spejau dar ikelt smile.gif

Dekui 4u.gif

Faini ir jusu savaitgalio uzsiemimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 18, 09:34)

http://www.efoto.lt/node/927278
Paskutinės man labai geros (ypač su puodeliu kur pila), kai kurios manipuliacijos, mano manymu, silpnokos. Bet visi nuo kažko pradeda, o mąstymas / matymas savotiškas.

Neramu ir man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 18 kovo 2013 - 10:06
QUOTE(Abo. @ 2013 03 18, 10:05)
http://www.efoto.lt/node/927278
Paskutinės man labai geros (ypač su puodeliu kur pila), kai kurios manipuliacijos, mano manymu, silpnokos. Bet visi nuo kažko pradeda, o mąstymas / matymas savotiškas.

Neramu ir  man

tikiuosi, kad jam viskas gerai. turi gerų fotkių, nors stilius ne mano smile.gif
Atsakyti