Ui, kaip fainai. Smagu. Ačiū už sveikinimus.
Bandysiu galvoti kokį kitą konkursą skelbti ir ką laimėti bus galima.
Ateinu dar su dviem foto savaitglio temai
Noriu padekot Yvettei uz sias savaitgalio temas labai faina ideja gal nieko ipatingo ir nenufotografuoju, bet stengiuosi, galvoju, bandau O taip tai tikriausiai fotikas visai uzdulketu, nes paprastom dienom vis laiko truksta
Noriu padekot Yvettei uz sias savaitgalio temas labai faina ideja gal nieko ipatingo ir nenufotografuoju, bet stengiuosi, galvoju, bandau O taip tai tikriausiai fotikas visai uzdulketu, nes paprastom dienom vis laiko truksta
Labas vakaras, savaitgalio temai:
Origami
Origami
Yvette
na, vis tik einu daryt 5ND dirbtiniame apšvietime, o dėl natūralaus lauksiu Jūsų verdikto bet kokio 33 psl. mano ND...
na, vis tik einu daryt 5ND dirbtiniame apšvietime, o dėl natūralaus lauksiu Jūsų verdikto bet kokio 33 psl. mano ND...
QUOTE(Miraval @ 2013 03 17, 20:49)
dėl natūralaus lauksiu Jūsų verdikto bet kokio 33 psl. mano ND...
Uzskaityciau, nes tvarkinas nd ir per mano kompa ziurint lyg balta, bet patikrint su ps nemoku, tai susilaikau
Sveikos,
supykau šiandien ant namų ir fotiko niekaip nėjo savaitgalio užsiėmimų nufotkint, vis per tamsu tad ištryniau lauk krūvelę foto.
Bet atnešu keletą iš šiandienos "užsiėmimo" - pasivaikščiojimo Rumšiškėse. Tiksliau - važiavom pažiūrėt, kaip atrodo bažnyčia
Na ir dar čia keletas...
Makaronų gamyba
man labai faina
man kažkaip akis skauda žiūrėt - ar išdegę, ar tos šviesos jausmas kaip staiga atitrauktum užuolaidas ir pamatytus vien sniegą saulėtą dieną
man jaukios... tokia svajinga nuotaika
supykau šiandien ant namų ir fotiko niekaip nėjo savaitgalio užsiėmimų nufotkint, vis per tamsu tad ištryniau lauk krūvelę foto.
Bet atnešu keletą iš šiandienos "užsiėmimo" - pasivaikščiojimo Rumšiškėse. Tiksliau - važiavom pažiūrėt, kaip atrodo bažnyčia
Na ir dar čia keletas...
QUOTE(Afrė @ 2013 03 16, 20:49)
Makaronų gamyba
man labai faina
QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 01:48)
Prisiruosiau ir as padalyvauti savaitgaliniame zaidime... beprotikai smagu atnesti nuotrauka!
Štai taip aš kuičiuosi savo rutinoje su drauge...
Štai taip aš kuičiuosi savo rutinoje su drauge...
man kažkaip akis skauda žiūrėt - ar išdegę, ar tos šviesos jausmas kaip staiga atitrauktum užuolaidas ir pamatytus vien sniegą saulėtą dieną
QUOTE(gizzy @ 2013 03 17, 17:37)
Ateinu dar su dviem foto savaitglio temai
QUOTE(sayonara @ 2013 03 17, 16:17)
vienintele, juosta nėra baubas
jeigu yra poreikis, naudok ją. jei nepavyko, pailsėk. pabandysi iš naujo kitą kartą. tik neprisigąsdink, kad jei pirmą kartą nepavyko, tai jau ir nepavyks mano galva, kai žmogus gerai fotografuoja skaitmena, kas ten gali nepavykti su juosta?
jeigu yra poreikis, naudok ją. jei nepavyko, pailsėk. pabandysi iš naujo kitą kartą. tik neprisigąsdink, kad jei pirmą kartą nepavyko, tai jau ir nepavyks mano galva, kai žmogus gerai fotografuoja skaitmena, kas ten gali nepavykti su juosta?
Man ir kažkaip nesiseka jos prisijaukint
Šiaip pastaruoju metu man ir su skaitmena nesiseka...nelimpa niekas, tuščia ir niūru...
Labas vakaras Merginos, griztu pas jus su 5ND naturaliame apsvietime
AUTO
DEBESELIS
RANKINIS
AUTO
DEBESELIS
RANKINIS
QUOTE(dosa @ 2013 03 17, 20:14)
Man tai nelabai JB man per pilkas ir suspausta kazkaip atrodo..
QUOTE(Amade @ 2013 03 17, 21:28)
Dekui
QUOTE(Suprem @ 2013 03 17, 21:06)
gizzy-pasidalink kaip tau gerai gaunasi su saule ir seseliais Man arba isdega sauletos vietos, arba per tamsu seseliuose
man irgi įdomu tas pats