Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ui, kaip fainai. Smagu. bigsmile.gif Ačiū už sveikinimus. 4u.gif
Bandysiu galvoti kokį kitą konkursą skelbti ir ką laimėti bus galima. ax.gif
Atsakyti
Ateinu dar su dviem foto savaitglio temai ax.gif

user posted image

user posted image

Noriu padekot Yvettei uz sias savaitgalio temas 4u.gif labai faina ideja smile.gif gal nieko ipatingo ir nenufotografuoju, bet stengiuosi, galvoju, bandau rolleyes.gif O taip tai tikriausiai fotikas visai uzdulketu, nes paprastom dienom vis laiko truksta unsure.gif
Atsakyti
Miraval faina kad atsizvelgei i patarimus. Matau Kad klaideles pataisei. Ar WB geras per tel. Nematau tai kiti lai uzskaito Arba ne
Atsakyti
Labas vakaras, savaitgalio temai:
Origami
user posted image
Atsakyti
Yvette 4u.gif
na, vis tik einu daryt 5ND dirbtiniame apšvietime, o dėl natūralaus lauksiu Jūsų verdikto ax.gif bet kokio 4u.gif 33 psl. mano ND...
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 17, 20:49)
dėl natūralaus lauksiu Jūsų verdikto ax.gif bet kokio 4u.gif 33 psl. mano ND...

Uzskaityciau, nes tvarkinas nd ir per mano kompa ziurint lyg balta, bet patikrint su ps nemoku, tai susilaikau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

supykau šiandien ant namų ir fotiko doh.gif niekaip nėjo savaitgalio užsiėmimų nufotkint, vis per tamsu doh.gif tad ištryniau lauk krūvelę foto.
Bet atnešu keletą iš šiandienos "užsiėmimo" - pasivaikščiojimo Rumšiškėse. Tiksliau - važiavom pažiūrėt, kaip atrodo bažnyčia ax.gif

user posted image

user posted image

Na ir dar čia keletas... 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 03 16, 20:49)

Makaronų gamyba

man labai faina thumbup.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 01:48)
Prisiruosiau ir as padalyvauti savaitgaliniame zaidime... beprotikai smagu atnesti nuotrauka!

Štai taip aš kuičiuosi savo rutinoje su drauge...

man kažkaip akis skauda žiūrėt - ar išdegę, ar tos šviesos unsure.gif jausmas kaip staiga atitrauktum užuolaidas ir pamatytus vien sniegą saulėtą dieną blush2.gif

QUOTE(gizzy @ 2013 03 17, 17:37)
Ateinu dar su dviem foto savaitglio temai  ax.gif 

man jaukios... tokia svajinga nuotaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 17, 16:17)
vienintele, juosta nėra baubas smile.gif
jeigu yra poreikis, naudok ją. jei nepavyko, pailsėk. pabandysi iš naujo kitą kartą. tik neprisigąsdink, kad jei pirmą kartą nepavyko, tai jau ir nepavyks smile.gif mano galva, kai žmogus gerai fotografuoja skaitmena, kas ten gali nepavykti su juosta?

Man ir kažkaip nesiseka jos prisijaukint verysad.gif

Šiaip pastaruoju metu man ir su skaitmena nesiseka...nelimpa niekas, tuščia ir niūru...
Atsakyti
Labas vakaras Merginos, griztu pas jus su 5ND naturaliame apsvietime smile.gif

AUTO
user posted image

DEBESELIS
user posted image

RANKINIS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2013 03 17, 20:14)
Labas vakaras,  savaitgalio temai:
Origami

Man tai nelabai blush2.gif JB man per pilkas ir suspausta kazkaip atrodo..

QUOTE(Amade @ 2013 03 17, 21:28)
man jaukios... tokia svajinga nuotaika  wub.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
gizzy-pasidalink kaip tau gerai gaunasi su saule ir seseliais smile.gif Man arba isdega sauletos vietos, arba per tamsu seseliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 17, 21:06)
gizzy-pasidalink kaip tau gerai gaunasi su saule ir seseliais smile.gif Man arba isdega sauletos vietos, arba per tamsu seseliuose g.gif

man irgi įdomu tas pats thumbup.gif
Atsakyti