Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sveikos smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 03 17, 11:38)
Sveikos, as su dukryte vel ligoninej sad.gif nesirkit..

sveikatytes 4u.gif

Konkurso nugaletojai sveikinimai 4u.gif

Tynka, flickr pakomentavau

Dinceli, man antroji patiko labiau.daugiau planu, daugiau detaliu, visai idomu panagrineti,bet ar nepadege ties langu?
Atsakyti
Sveikinu Ka:)

Laukiam naujos konkurso temos:)
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 16, 21:49)
Makaronų gamyba

Man sioje kazko truksta smile.gif ar kampas ne tas, net nezinau, bet ta kita kur yra flickr man kazkaip geriau ziurisi, gal kad matosi siek tiek pabertu miltu, graziai ziurisi vyriska ranka, kuri prilaiko makaronus (taip svelniai, atsargiai). Idomu tyrineti procesa smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 02:48)
Štai taip aš kuičiuosi savo rutinoje su drauge...
Flickr daugiau

Nuo lango labai padege, nelabai aisku, kas per uzsiemimas, antrojoje dar pagalvojau, kad vaikeli supuoji biggrin.gif nors antoji idomesne, gal kad taip neisdege, matosi daugiau detaliu, idomesnis fotografavimo budas.

QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 17, 05:19)
Mūsų tokie savaitgalio užsiėmimai.. Darom tvarką, vnasi  biggrin.gif

Liuks tvarka, akys visur begioja biggrin.gif jb cia bent jau man patinka smile.gif

Ir sveikinimai laimetojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 17 kovo 2013 - 13:56
Ka, sveikinu 4u.gif

Dincelis, fainai visai bigsmile.gif o kuom jūs čia užsiimat, ką siūnate? smile.gif

Afrė, woooowww, šaunuolis TB su vaikais thumbup.gif

-Tynka-, geras bardakėlis biggrin.gif Fainai tas vaikas prie lango smile.gif

Sergantys nesirkite 4u.gif

Nu ir aš sudalyvausiu šį kartą. Nors dukra serga, kažko neprigalvosiu daug. Bet tai vienas mėgstamiausių užsiėmimų jos.
"Du užsiėmimai vienu metu" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 17 kovo 2013 - 14:04
sveikinimai Ka, kitų pakomentavau flicr kažkaip ten man patogiau
O aš pasakysiu kad man su juosta labai sunkiai sekasi draugauti sad.gif nežinau ar susidraugausim iš vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 17, 15:04)

Dincelis, fainai visai bigsmile.gif o kuom jūs čia užsiimat, ką siūnate? smile.gif

Ėmiausi sijonų - suknelių siuvimo... kai suregsiu fotosesiją butinai pasirodysiu kas ten gavosi ax.gif Džiugu, kad daug kam patiko...tuomet yra dėl ko stengtis. Kogero tiek nedaug fotografuoju, nes šiame kambaryje apsoliučiai viskas sudega dėl per aštrios saulės spindulių unsure.gif galvoju kuo čia pridengus tą langą...

Afrės makaronai jėga, bent jau pats procesas tai veža...
Tynkos bardakas wub.gif tikra netvarka lotuliukas.gif
Kristalines mergaite pasakiška, bet ir lyg ir nieko nesakančio viršaus per daug, norėtūsi pačio proceso (apačios)
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 14:31)

Kristalines mergaite pasakiška, bet ir lyg ir nieko nesakančio viršaus per daug, norėtūsi pačio proceso (apačios)

iš pradžių kažkaip ir bandžiau patį piešimo procesą užfiksuoti, bet poto persigalvojau, net nžn, šitą vienintelę pasilikau. Nes ji kartais užsimiršdavo kad piešia, ir padėjusi teptukus tiesiog užsižiūrėdavo į TV smile.gif
Nors gal aiškiau ir t.t. būtų buvę teptukus ir popierių fotkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 17, 14:24)
O aš pasakysiu kad man su juosta labai sunkiai sekasi draugauti sad.gif nežinau ar susidraugausim iš vis doh.gif

susidraugausit susidraugausit mirksiukas.gif jau ilgai su juosta fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 03 17, 02:48)
Prisiruosiau ir as padalyvauti savaitgaliniame zaidime... beprotikai smagu atnesti nuotrauka!

Antra patiko, idomi smile.gif
Atsakyti
vienintele, juosta nėra baubas smile.gif
jeigu yra poreikis, naudok ją. jei nepavyko, pailsėk. pabandysi iš naujo kitą kartą. tik neprisigąsdink, kad jei pirmą kartą nepavyko, tai jau ir nepavyks smile.gif mano galva, kai žmogus gerai fotografuoja skaitmena, kas ten gali nepavykti su juosta?
Atsakyti
Rodau ir as savo, siuo metu, pagrindini uzsiemima smile.gif

user posted image

Dar pora flickre
Atsakyti
Labu 4u.gif

Sveikinimai Ka 4u.gif tikrai nuostabi nuotrauka!

Ir kokie gražūs Jūsų užsiėmimai! Aš tai dabar turėčiau fotografuot tik savo fotiką, baltus indelius ir savo vaikus...ir dar kartą baltus indelius ir baltus indelius... biggrin.gif ta proga rodau savo 5ND natūraliam apšvietime!

rankinis
user posted image
auto
user posted image
debesėlis
user posted image

ax.gif
Atsakyti