QUOTE(Mangute @ 2013 03 15, 21:13)
Google galima viska rasti, vadinas nereikia jokio forumo, o kam jis reikalingas, jei visi atsakymai ten. Cia paklausti negalima, nes ir google viska zino. tai jei klausim visada google, vadinas cia tyla. (samprotavimas)
Mano asmenine nuomone (kuriai galima oponuoti, su ja nesutikti), forumas nėra FAQ (DUK) skyrelis, jis labiausiai turėtų būti skirtas konkrečių foto komentarams, progreso stebėjimui, diskusijoms apie fotografiją, akiračio šioje srityje plėtimui, o ne elementarios, lengvai ir laisvai prieinamos informacijos apie bile kokias smulkmenas gavimui ir kartojimui per metų metus. Tarkim, jeigu Tavęs po penkerių metų sėdėjimo šiame forume kokį penkišimtąjį kartą paklaustų, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, atsakinėtum?
Manau, kad siųstum googlint, skaityt fotiko instrukciją, primintum apie savarankiško mokymosi svarbą ir t.t., ir pan.
Ne kartą buvau atvirai sakius, kad daugelis tiesiog negerbia kitų žmonių laiko, net nepagalvoja apie tai, kad jo klausimas iš kito žmogaus laisvalaikio atims minutę, dvi ar kelias, todėl absoliučiai elementarius klausimus pateikinėja temoje vietoje pagooglinimo. Ir tai net ne šio forumo, o visuomenės problema - nepagarba kitam. Trept, man reikia, noriu, duok. Neduosi, pačiai reik pasidaryt?? Kaka tu lelia. Aš šios nuomonės tebesilaikau. Beje, Tu esi viena tų, kurios nuo pat pradžių aršiai kirtosi dėl googlinimo
Ir toje kitoje erdvėje mudvi taip pat turime minimum vieną pvz., kai ne pagooglinai, o paklausei nežinomo žodžio reikšmės. Nes taip lengviau. Tiesiog yra toks žmonių tipažas, kurie nemėgsta (aš tai manau, kad tingi, ir tai yra įprotis) patys susirasti informacijos, laukia, kol ją jiems kas nors kitas gaus, ir taip važiuoja per gyvenimą. Aš tam kitam tipažui priklausau - išsemiu savo turimas galimybes, kad tik kuo mažiau priklausyčiau nuo kitų malonės, laiko, pastangų, ir tik tada klausiu.
man asmeniškai kur kas įdomiau ir prasmingiau ieškoti Jums naujų fotografų nuotraukų ar įdomių str., negu atsakinėti į klausimus, į kuriuos keliais mygtukais gali atsakyti googlas.
Ryto žiūriniai: prieš porą dienų gimtadienį šventusi ir gerai pažįstama
Diane Arbus
Apie
Įdomu tai, kad žymioji kritikė S. Sontag aršiai kritikavo D. Arbus.
Čia truputį apie tai pabaigoje
Vilnie, tai va va, mokykloje neblogą fiziką turėjom, bet nepakankamai gerą, kad įskiepytų meilę tokiems mokslams, kaip fizika..
dabar namie turiu fiziką mėgėją, tai daug naujo sužinau ir mokausi fizikos
nenuosekliai
jo, fotografija yra ir fizika, ir metafizika
Yvette, su matematika tai man iki šiol problemos
su
žemąja irgi