Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 03 15, 17:51)

Bet realiai trumpas laikas,kam teks už Atlanto siųsti. Tas asmuo jau dabar turėtų išsiųsti arba,kuris taip toli gyvena galėtų ir nepykti ax.gif

O kodel turetu kas pykti... unsure.gif As pati uz Atlanto...ir dar net biski toliau(prie Pasifico), tai dabar jau tikrai tureciau siusti, bet dar nezinau ka... doh.gif Tiktai nesuprantu kodel taip toli gyvendma tureciau pykti jei nuotrauka ilgiau neateina...as dziaugsiuos bile gavus ka tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

"idėjų badas" svečiuojasi pas mane, neimu iš vis fotoaparato į rankas.... schmoll.gif Ir nėr pavasario
vis schmoll.gif
Ačiū, visoms pastebėjusioms mano atviruką 4u.gif Sea_girl - kavos medis nemano buvo, Giniatte'ei pagyros keliauja wink.gif 4u.gif

say, galim visai padiskutuot apie tą hadronų greitintuvą bigsmile.gif (juokauju čia aišku) O jei rimtai galvojau, kad visai nemėgstu fizikos, bet spėju mokyklos ir universiteto pateikimas nepatiko, o ne pats mokslas. Netyčia užėjau prieš porą metų į Bonn'os universitetą, kai buvo pristatinėjamas šis objektas - tai išsižiojus klausiausi. Tikrai įdomu, įdomu! Fotografija šiaip irgi fizika doh.gif

QUOTE(airv @ 2013 03 15, 22:19)

Man labai patinka, atspindys gitaroje thumbup.gif Dėl J/B vertimo, asmeniškai norėčiau daugiau kontrasto ir ne tokio pilko varianto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 16 kovo 2013 - 01:30
QUOTE(Vilnis @ 2013 03 16, 02:28)
O jei rimtai galvojau, kad visai nemėgstu fizikos, bet spėju mokyklos ir universiteto pateikimas nepatiko, o ne pats mokslas. Netyčia užėjau prieš porą metų į Bonn'os universitetą, kai buvo pristatinėjamas šis objektas - tai išsižiojus klausiausi. Tikrai įdomu, įdomu!

va va, aš net aukštąją matematiką pamėgau, kai Vokietijoje normaliai paaiškino biggrin.gif vokiškai bigsmile.gif Lietuviškai visai nieko nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 03 15, 23:19)
Na va, įsiterpiu į diskusiją. Smagūs žaidimai vyksta, smagu dalyvauti vis...
v=TlyEmxmUKb4]dainos[/url]

Man pirmoji labiau ziurisi smile.gif antrojoj gal kokias 10 sekundziu nesupratau kas ir kaip. Veidrodzio linija (juk ten veidrodis? biggrin.gif ) labai stipri, vagia demesi ir i veido atspindi nebesinori jau ziureti smile.gif nors del sios linijos kyla asociacija su gitaros forma, nes panasiai vingiuoja smile.gif ir sis JB man ir nelabai, per pilkai, bet cia skonio reikalas wink.gif

Oj, ten gi gitaroj atspindys doh.gif supratau tik paskaicius komentarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 16 kovo 2013 - 08:15
QUOTE(Mangute @ 2013 03 15, 21:13)
Google galima viska rasti, vadinas nereikia jokio forumo, o kam jis reikalingas, jei visi atsakymai ten. Cia paklausti negalima, nes ir google viska zino. tai jei klausim visada google, vadinas cia tyla. (samprotavimas)

Mano asmenine nuomone (kuriai galima oponuoti, su ja nesutikti), forumas nėra FAQ (DUK) skyrelis, jis labiausiai turėtų būti skirtas konkrečių foto komentarams, progreso stebėjimui, diskusijoms apie fotografiją, akiračio šioje srityje plėtimui, o ne elementarios, lengvai ir laisvai prieinamos informacijos apie bile kokias smulkmenas gavimui ir kartojimui per metų metus. Tarkim, jeigu Tavęs po penkerių metų sėdėjimo šiame forume kokį penkišimtąjį kartą paklaustų, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, kas yra diafragma, atsakinėtum? smile.gif Manau, kad siųstum googlint, skaityt fotiko instrukciją, primintum apie savarankiško mokymosi svarbą ir t.t., ir pan.

Ne kartą buvau atvirai sakius, kad daugelis tiesiog negerbia kitų žmonių laiko, net nepagalvoja apie tai, kad jo klausimas iš kito žmogaus laisvalaikio atims minutę, dvi ar kelias, todėl absoliučiai elementarius klausimus pateikinėja temoje vietoje pagooglinimo. Ir tai net ne šio forumo, o visuomenės problema - nepagarba kitam. Trept, man reikia, noriu, duok. Neduosi, pačiai reik pasidaryt?? Kaka tu lelia. Aš šios nuomonės tebesilaikau. Beje, Tu esi viena tų, kurios nuo pat pradžių aršiai kirtosi dėl googlinimo smile.gif Ir toje kitoje erdvėje mudvi taip pat turime minimum vieną pvz., kai ne pagooglinai, o paklausei nežinomo žodžio reikšmės. Nes taip lengviau. Tiesiog yra toks žmonių tipažas, kurie nemėgsta (aš tai manau, kad tingi, ir tai yra įprotis) patys susirasti informacijos, laukia, kol ją jiems kas nors kitas gaus, ir taip važiuoja per gyvenimą. Aš tam kitam tipažui priklausau - išsemiu savo turimas galimybes, kad tik kuo mažiau priklausyčiau nuo kitų malonės, laiko, pastangų, ir tik tada klausiu.

man asmeniškai kur kas įdomiau ir prasmingiau ieškoti Jums naujų fotografų nuotraukų ar įdomių str., negu atsakinėti į klausimus, į kuriuos keliais mygtukais gali atsakyti googlas.

Ryto žiūriniai: prieš porą dienų gimtadienį šventusi ir gerai pažįstama Diane Arbus

user posted image

Apie

Įdomu tai, kad žymioji kritikė S. Sontag aršiai kritikavo D. Arbus. Čia truputį apie tai pabaigoje

Vilnie, tai va va, mokykloje neblogą fiziką turėjom, bet nepakankamai gerą, kad įskiepytų meilę tokiems mokslams, kaip fizika..smile.gif dabar namie turiu fiziką mėgėją, tai daug naujo sužinau ir mokausi fizikos biggrin.gif nenuosekliai biggrin.gif jo, fotografija yra ir fizika, ir metafizika wink.gif

Yvette, su matematika tai man iki šiol problemos biggrin.gif su žemąja irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 kovo 2013 - 08:30
QUOTE(Dincelis @ 2013 03 15, 23:42)
Airv pirmoji koliazo nuotrauka labai labai, viena nuotrauka gali papasakoti tiek daug.....  wub.gif  o stai antroji nelimpa, tamsus gylis atgraso. Ranka blaško, neaiski vingiuota faktura...

Labai smagu sulaukti komentarų wink.gif
Pati esu gana patenkinta šituo kūrinuku (tik reikia žiūrėti nuotrauką klausantis dainos). Mano nuotaikos iškrova smile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 03 16, 01:28)
Man labai patinka, atspindys gitaroje  thumbup.gif Dėl J/B vertimo, asmeniškai norėčiau daugiau kontrasto ir ne tokio pilko varianto.

Papasakosiu kodėl rinkausi tokį pilką JB (pasirinkimas jutiminis, neparemtas vadoveliais). Asmeniškai man kuo kontrastingesnis JB tuo jis ekspresyvesnis atrodo, griežtesnis, konkretesnis...Nuotraukoje nuotaikos norėjosi vangios, minkštos, nuvargusios, todėl pasirinkau tokį sprendimą.

QUOTE(Inza @ 2013 03 16, 08:12)
Man pirmoji labiau ziurisi smile.gif antrojoj gal kokias 10 sekundziu nesupratau kas ir kaip. Veidrodzio linija (juk ten veidrodis? biggrin.gif ) labai stipri, vagia demesi ir i veido atspindi nebesinori jau ziureti smile.gif nors del sios linijos kyla asociacija su gitaros forma, nes panasiai vingiuoja smile.gif ir sis JB man ir nelabai, per pilkai, bet cia skonio reikalas wink.gif
Oj, ten gi gitaroj atspindys  doh.gif  supratau tik paskaicius komentarus smile.gif

Inza, tikrai gitara. Žiūrėdama klausei dainos?

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 03 15, 23:19)
Afrės sugalvotas labai įdomus - jausmai smile.gif Laikausi taisyklių, keliu nuotrauką ir į forumą.
Seniai norėjau nufotografuoti nuotrauką dainai, todėl smagūs jausmai užplūsta smile.gif
Džiaugiuosi ir dalinuosi su Jumis smile.gif

Man labai patiko 4u.gif

I diskusijas nesivelsiu, tik nuotraukos, tinkamos konkreciai isrinktam zmogui, neturiu unsure.gif pas ja visai kitokios jos unsure.gif Siusiu kelias turbut, kad bent kazkuri patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 16, 06:30)
Yvette, su matematika tai man iki šiol problemos biggrin.gif su žemąja irgi smile.gif

sitas sakinys 10balu user posted image
p.s dekui uz ryto skaitinius su kava gerai susiziuri thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2013 03 16, 07:05)
Labai smagu sulaukti komentarų wink.gif
grazu man patiko pirmoji labiau nei antroji wub.gif
Atsakyti
say, Yvette, ačiū už paskatinimą 4u.gif Yvette, su didžiausiu malonumu išsiųsčiau tau atviruką ar net kelis, jei tik pasakytum, kuri mano foto tavo akį patraukė smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 03 15, 21:13)
Google galima viska rasti, vadinas nereikia jokio forumo, o kam jis reikalingas, jei visi atsakymai ten. Cia paklausti negalima, nes ir google viska zino. tai jei klausim visada google, vadinas cia tyla. (samprotavimas)

Lyg ir tiesą sakai, bet ne į temą mirksiukas.gif Galima iškart klausti, o galima pirma pačiai pabandyti surasti atsakymą - ypač jei jau šiaip ar taip sėdi naršyklėje, ir garantuotai tiek pat laiko užims, ar brūkštelti klausimą SM forume, ar įvesti paiešką į Google. Tik antruoju atveju dažniausiai iškart rasi atsakymą ir neterši vienos ar kitos forumo temos bereikalingais klausimais, į kuriuos akivaizdžiai galima rasti atsakymą pačiai, be ypatingų pastangų. Va apie tai ir diskusija, o ne apie tai, kad negalima klausinėti forumuose.

QUOTE(airv @ 2013 03 15, 22:19)
Seniai norėjau nufotografuoti nuotrauką dainai, todėl smagūs jausmai užplūsta smile.gif

Man patinka. Ypač atspindys gitaroje. Ir j/b patinka. Tik nežinau, ar buvo toks užmanymas, kad dešinėje foto ranka daugiau dėmesio prašo nei veido atspindys. (Dainos neklausiau.)

QUOTE(Vilnis @ 2013 03 16, 01:28)
"idėjų badas" svečiuojasi pas mane, neimu iš vis fotoaparato į rankas....  schmoll.gif Ir nėr pavasario

drinks_cheers.gif visais punktais. Pavasario jau taip norisi... doh.gif

QUOTE(ich @ 2013 03 16, 10:44)
nuotraukos, tinkamos konkreciai isrinktam zmogui, neturiu unsure.gif pas ja visai kitokios jos unsure.gif Siusiu kelias turbut, kad bent kazkuri patiktu smile.gif

Va, ir pas mane ta pati istorija drinks_cheers.gif Gal ir geras tavo sprendimas, reikės, ko gero, pasiskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 16, 11:20)
say, Yvette, ačiū už paskatinimą  4u.gif Yvette, su didžiausiu malonumu išsiųsčiau tau atviruką ar net kelis, jei tik pasakytum, kuri mano foto tavo akį patraukė  smile.gif

ei ei ei, ir man atvirukų reikia, norisi ir reikia reikia.. ir dar norisi wink.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mirksiukas.gif

man irgi badas fotografijos ..nei laiko nei noro nei jegu nera schmoll.gif biggrin.gif ale tikiuos ateis,truputi paatostogavau ,reiks pasirodyt cia dazniau,nepamirskit manes biggrin.gif o tai reiks namu darbus daryt ax.gif

einu po tema pasivaiksciot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 16, 12:20)
say, Yvette, ačiū už paskatinimą  4u.gif Yvette, su didžiausiu malonumu išsiųsčiau tau atviruką ar net kelis, jei tik pasakytum, kuri mano foto tavo akį patraukė  smile.gif

šitos

šitos

smile.gif bet kada nors, jei sumanysi spausdinti.
Galiu su savo foto atviruką atsiųsti
Atsakyti