Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

AČIŪ Voveraitei už dovanėlę 4u.gif Gavau rankų darbo sagę, tinkančią man prie akių wub.gif
Atsakyti
Jezus Marija kokios piktos mOteros cia susirinke blink.gif blink.gif
Atsakyti
doh.gif

kaip sako psichologai, jeigu aplink Jus vien blogi ar pikti žmonės, tai kažkas yra negerai..biggrin.gif
Atsakyti
Mėnulio pilnatis gal šiandien? g.gif

Aš irgi nežinojau, kada atvelykis... atpratau nuo lietuviškų aktualijų ax.gif Bet man Google paklausti paprasčiau - atsakymas greičiau ateina biggrin.gif

O šiaip tai jau panikuoju ir galvoju, kad be reikalo užsirašiau mainuose dalyvauti... nieko o nieko nerandu iš naujesnių foto, kas, mano supratimu, patiktų tai narei, kurią ištraukiau... teks pasikliauti patarle apie dovanotą arklį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 15, 19:35)

Aš irgi nežinojau, kada atvelykis... atpratau nuo lietuviškų aktualijų  ax.gif Bet man Google paklausti paprasčiau - atsakymas greičiau ateina  biggrin.gif

O šiaip tai jau panikuoju ir galvoju, kad be reikalo užsirašiau mainuose dalyvauti... nieko o nieko nerandu iš naujesnių foto, kas, mano supratimu, patiktų tai narei, kurią ištraukiau... teks pasikliauti patarle apie dovanotą arklį...  ax.gif

aik tik, taigi turi gražiųjų gėlių savo, peizažų ir pan.

ikzektli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 17:28)
kaip sako psichologai, jeigu aplink Jus vien blogi ar pikti žmonės, tai kažkas yra negerai..biggrin.gif

drinks_cheers.gif matomai biggrin.gif

sunku bendraut virtualiai nematai zmogaus emocijos ir pan mirksiukas.gif siaip as is vis esu geriete net per daug bet va virtualioj erdvei kazkaip kitaip atrodo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reik det gal daugiau situ gathering.gif hah.gif poster_offtopic.gif vacation4.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 15, 19:56)
drinks_cheers.gif  matomai  biggrin.gif

sunku bendraut virtualiai nematai zmogaus emocijos ir pan  mirksiukas.gif  siaip as is vis esu geriete net per daug bet va virtualioj erdvei kazkaip kitaip atrodo  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reik det gal daugiau situ  gathering.gif  hah.gif  poster_offtopic.gif  vacation4.gif  friends.gif

nu tei faktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 15, 20:35)

lotuliukas.gif nea, tik pradėjo iš jauno eit link delčios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 16:17)
na tai kam velies, jei čia ne ta diskusija, kur reikia argumentų? smile.gif

o jei visai rimtai.. dažnai girdime, kad senbuvės ignoruoja, neatsako į klausimus naujokei padarius trept kojele. bet cheeeeebra, klausimai kartais tai..... kada atvelykis? rolleyes.gif nu aš tai skatinau, skatinu ir skatinsiu naudotis googlu kuo plačiau dėl dviejų priežasčių: 1. rasite atsakymą 2. ieškodami atsakymo pakeliui rasti ir gausite begalę kitos dažnai naudingos informacijos arba ieškomą informaciją galėsite gilinti.

ir nuoširdžiai nesuprantu, kodėl dažna šia galimybe nesinaudoja. tingi? na, suprantu, aš irgi tingiu atsakinėti į klausimus, kada atvelykis. bet kodėl ant manęs rautis, kad ignoruoju, galima, o ant kitų, kurios negooglina, kada atvelykis, negalima? smile.gif

rimtai. naudkitės googlu. juk ten toks lobynas.. ne dėl mūsų šventos ramybės, mes tai nepasiusim (nes skiepytos), o vardan savęs smile.gif negi nesinori kuo daugiau sužinoti, o ne tik ateiti, atverti snapą, gauti sutraiškytą kriminėlį, jį praryti ir vėl atverti snapą? cool.gif

Google galima viska rasti, vadinas nereikia jokio forumo, o kam jis reikalingas, jei visi atsakymai ten. Cia paklausti negalima, nes ir google viska zino. tai jei klausim visada google, vadinas cia tyla. (samprotavimas)
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 15, 19:35)

Aš irgi nežinojau, kada atvelykis... atpratau nuo lietuviškų aktualijų  ax.gif Bet man Google paklausti paprasčiau - atsakymas greičiau ateina  biggrin.gif

O šiaip tai jau panikuoju ir galvoju, kad be reikalo užsirašiau mainuose dalyvauti... nieko o nieko nerandu iš naujesnių foto, kas, mano supratimu, patiktų tai narei, kurią ištraukiau... teks pasikliauti patarle apie dovanotą arklį...  ax.gif

as irgi suku galva kokia foto dovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 15, 20:35)

na jau. Tikrai turi gerų foto. Ir įvairiems skoniams. Aš kelių atvirukų formatu visai norėčiau smile.gif Jei kada sumanysi atsispausdinti, pranešk smile.gif
Atsakyti
Na va, įsiterpiu į diskusiją. Smagūs žaidimai vyksta, smagu dalyvauti vis...
Afrės sugalvotas labai įdomus - jausmai smile.gif Laikausi taisyklių, keliu nuotrauką ir į forumą.
Seniai norėjau nufotografuoti nuotrauką dainai, todėl smagūs jausmai užplūsta smile.gif
Džiaugiuosi ir dalinuosi su Jumis smile.gif
user posted image
Rekomenduoju nuotrauką žiūrėti klausantis šios dainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 15 kovo 2013 - 22:24
Pešatės???... ane? lotuliukas.gif O jau plepesių.... doh.gif Bet negaliu šivakar nepasisveikinti... Sveikos ponios 4u.gif
Airv pirmoji koliazo nuotrauka labai labai, viena nuotrauka gali papasakoti tiek daug..... wub.gif o stai antroji nelimpa, tamsus gylis atgraso. Ranka blaško, neaiski vingiuota faktura...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 15 kovo 2013 - 23:44