QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 07, 11:44)
O! Ačiū. Su malonumu eisiu skaityti.
Į meet'ą eisiu kada tik suplanuosit, Šiaulietės. Tik gal po savaitgalio? Ryt išvažiuoju.
QUOTE(Ka @ 2013 03 07, 12:08)
Į meet'ą eisiu kada tik suplanuosit, Šiaulietės. Tik gal po savaitgalio? Ryt išvažiuoju.
Aš ir aš ir, bet savaitgaliui į pajūrį su šeima išvažiuoju, tai gal kitai savaitei atidedam, ką, merginos? Man kokią paprastą dieną net geriau būtų
R.i.R. ačiū, eisiu skaityti
Man tai tinka ir kita savaitė noriu latės su smagiais pokalbiais
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 06, 22:17)
Kodėl taip sakai?
Labas visoms
Nes kiek dariau, tiek nieko gero nesigavo man...
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 07, 12:44)
dar apie spavas kai jau dalyvausit spalvu konkurse, galesit komentuodamos manipuliuoti terminais
Aciu
QUOTE(Stikline @ 2013 03 07, 13:42)
Man tai tinka ir kita savaitė noriu latės su smagiais pokalbiais
Prašom nepamiršti ir paorganizuoti kitą savaitę
sbo - antras bandymas geresnis, bandyk dar
Sveikos
Kazkada buvau prisiregistravusi fotokudroj ir efoto, bet nebepamenu jokiu slaptazodziu bandziau naujai prisiregistruoti, deja neleidzia gal zinot kodel? badziau atsisiusti slaptazodi, ale priminimas, bet jokiu emailu negaunu.. kazkaip keistai man ten viskas..
Kazkada buvau prisiregistravusi fotokudroj ir efoto, bet nebepamenu jokiu slaptazodziu bandziau naujai prisiregistruoti, deja neleidzia gal zinot kodel? badziau atsisiusti slaptazodi, ale priminimas, bet jokiu emailu negaunu.. kazkaip keistai man ten viskas..
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND:
Kokie faini! Su pipirais tai iš vis..
Suprem, o tu nenori paorganizuoti susitikimą? Vietą galiu pasiūlyti. Knygynas "Sielai". Ten ir kavinė kartu yra.
Suprem, o tu nenori paorganizuoti susitikimą? Vietą galiu pasiūlyti. Knygynas "Sielai". Ten ir kavinė kartu yra.
Kokius fainus ND Yvette jums sugalvoja
Spindulėle, su pipirais labai gerai atrodo
Spindulėle, su pipirais labai gerai atrodo