Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

dar apie spavas kai jau dalyvausit spalvu konkurse, galesit komentuodamos manipuliuoti terminais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 07, 11:44)

O! Ačiū. Su malonumu eisiu skaityti. bigsmile.gif

Į meet'ą eisiu kada tik suplanuosit, Šiaulietės. Tik gal po savaitgalio? Ryt išvažiuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 07, 12:08)
Į meet'ą eisiu kada tik suplanuosit, Šiaulietės. Tik gal po savaitgalio? Ryt išvažiuoju.  ax.gif

Aš ir aš ir, bet savaitgaliui į pajūrį su šeima išvažiuoju, tai gal kitai savaitei atidedam, ką, merginos? Man kokią paprastą dieną net geriau būtų ax.gif

R.i.R. ačiū, eisiu skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 07 kovo 2013 - 13:47
Man tai tinka ir kita savaitė biggrin.gif noriu latės su smagiais pokalbiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 06, 22:17)
Kodėl taip sakai?  4u.gif

Labas visoms 4u.gif

Nes kiek dariau, tiek nieko gero nesigavo man...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 07, 12:44)
dar apie spavas kai jau dalyvausit spalvu konkurse, galesit komentuodamos manipuliuoti terminais  cool.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 03 07, 13:42)
Man tai tinka ir kita savaitė  biggrin.gif  noriu latės su smagiais pokalbiais  wub.gif

Prašom nepamiršti ir paorganizuoti kitą savaitę smile.gif

sbo - antras bandymas geresnis, bandyk dar 4u.gif
Atsakyti
R.I.R., ačiū 4u.gif

Jeanloup Sieff žiūrinėjau ir kelias foto (atvirutes) įsigyjau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkada buvau prisiregistravusi fotokudroj ir efoto, bet nebepamenu jokiu slaptazodziu doh.gif bandziau naujai prisiregistruoti, deja neleidzia biggrin.gif gal zinot kodel? g.gif badziau atsisiusti slaptazodi, ale priminimas, bet jokiu emailu negaunu.. kazkaip keistai man ten viskas.. g.gif
Atsakyti
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND: blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokie faini! Su pipirais tai iš vis.. wub.gif

Suprem, o tu nenori paorganizuoti susitikimą? bigsmile.gif Vietą galiu pasiūlyti. Knygynas "Sielai". Ten ir kavinė kartu yra. smile.gif
Atsakyti
Kokius fainus ND Yvette jums sugalvoja bigsmile.gif
Spindulėle, su pipirais labai gerai atrodo smile.gif
Atsakyti