QUOTE(zirziliux @ 2013 03 15, 16:35)
Nu tai kad ne as uzvedziau ta diskusija. Galejai tiesiog neatsakyt ir tai nebutu isauge i kazkokia keista nesamone
Paklausdama kada atvelykis nenorejau pasakyti, jog nezinau kada jis, o norejau paprasyti, kad butu nurodyta data pavasariniu mainu pabaigai. Nes pvz. man atvelykis nieko nereiskia, o kokia tai balandzio septinta butu uzzymeta kalendoriuje Ir tiek. Tas googlas cia visaaaai nepriciom.
Imk baliona ir nebesinervuok.
Paklausdama kada atvelykis nenorejau pasakyti, jog nezinau kada jis, o norejau paprasyti, kad butu nurodyta data pavasariniu mainu pabaigai. Nes pvz. man atvelykis nieko nereiskia, o kokia tai balandzio septinta butu uzzymeta kalendoriuje Ir tiek. Tas googlas cia visaaaai nepriciom.
Imk baliona ir nebesinervuok.
oiiii, tai kad aš nesinervuoju
aš užvedžiau diskusiją prisipažįstu. tyčia.
aš tyčia norėjau apie tai pasikalbėti, tas atvelykis išvis ne prie ko čia apie principą kalba eina, kad daug kas vietoj to, kad susirastų lengvai prieinamą, elementarią informaciją geriau sėda prie SM ir klausia, t.y., mano galva, gaišina kitų žmonių laiką. o jei jegauna atsakymo, tai skundžiasi.
ok, tarkim, paklaustų kas nors kokius aštuonis kartus, kad yra hadronų greitintuvas, kaip jis veikia ir kam jis reikalingas, negautų atsakymo, googlintų, nesuprastų informacijos, kurią rado, tada ateitų į temą ir sakytų, nu *****, senės, ignoruojat??? sakyčiau, geras klausimas. bandyčiau atsakyt. (čia tik pvz.)
Edeva, tiesą pasakius, Tu esi tas žmogus, kuris vis pasiskundžia, kad ignoruoja senės Taisyklės naujoms gali būti nežinomos, bet kada atvelykis tai visos galėjo susižinoti nevirpindamos oro be reikalo. Sutinki?