Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 03 15, 16:35)
Nu tai kad ne as uzvedziau ta diskusija. Galejai tiesiog neatsakyt ir tai nebutu isauge i kazkokia keista nesamone biggrin.gif
Paklausdama kada atvelykis nenorejau pasakyti, jog nezinau kada jis, o norejau paprasyti, kad butu nurodyta data pavasariniu mainu pabaigai. Nes pvz. man atvelykis nieko nereiskia, o kokia tai balandzio septinta butu uzzymeta kalendoriuje wink.gif Ir tiek. Tas googlas cia visaaaai nepriciom.  tongue.gif
Imk baliona  4u.gif ir nebesinervuok.

oiiii, tai kad aš nesinervuoju smile.gif

aš užvedžiau diskusiją smile.gif prisipažįstu. tyčia.

aš tyčia norėjau apie tai pasikalbėti, tas atvelykis išvis ne prie ko smile.gif čia apie principą kalba eina, kad daug kas vietoj to, kad susirastų lengvai prieinamą, elementarią informaciją geriau sėda prie SM ir klausia, t.y., mano galva, gaišina kitų žmonių laiką. o jei jegauna atsakymo, tai skundžiasi.

ok, tarkim, paklaustų kas nors kokius aštuonis kartus, kad yra hadronų greitintuvas, kaip jis veikia ir kam jis reikalingas, negautų atsakymo, googlintų, nesuprastų informacijos, kurią rado, tada ateitų į temą ir sakytų, nu *****, senės, ignoruojat??? sakyčiau, geras klausimas. bandyčiau atsakyt. (čia tik pvz.)

Edeva, tiesą pasakius, Tu esi tas žmogus, kuris vis pasiskundžia, kad ignoruoja senės smile.gif Taisyklės naujoms gali būti nežinomos, bet kada atvelykis tai visos galėjo susižinoti nevirpindamos oro be reikalo. Sutinki?

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:45)
Edeva, tiesą pasakius, Tu esi tas žmogus, kuris vis pasiskundžia, kad ignoruoja senės smile.gif Taisyklės naujoms gali būti nežinomos, bet kada atvelykis tai visos galėjo susižinoti nevirpindamos oro be reikalo. Sutinki?

as visada su viskuo sutinku man atsake atvelykis daugiau klausimu nekilo bet as sneku is savo matymo is savo pozicijos jus is savo man tai simtas metu gali but ignoras tiesiog idomu kaip jaucias tos kitos naujokeles kuriom tikrai sunku, as neuzdavineju klausimu kas yra f ir iso bigsmile.gif google naudoju visada, na bet buna ir cia reik uzduot klausima as suprantu tas mano auto nebuvo idomus bet idejau nu tikrai norejau komentaru kad ir tokio neidomu , siuksliu deze ir pan o ju nebuvo nei vieno bigsmile.gif kai jau parasiau apie ignora aciu pakomentavot bet cia ne tame esme ,esme kad yra nematomu zmoniu arba tokiu kuriu jus (abstraciai) nenorit komentuot nenorit sneket todel kad atejusios sukele surmuli puikiai as ta suprantu mirksiukas.gif atejau i tema ne tam kad ismokt iso f ar eksp norejau tiesiog komentaru bet ir tu nelabai g.gif na tiek to bet sutinku kad google geris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 15 kovo 2013 - 16:52
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 16:45)
aš užvedžiau diskusiją smile.gif prisipažįstu. tyčia.

aš tyčia norėjau apie tai pasikalbėti, tas atvelykis išvis ne prie ko smile.gif čia apie principą kalba eina, kad daug kas vietoj to, kad susirastų lengvai prieinamą, elementarią informaciją geriau sėda prie SM ir klausia, t.y., mano galva, gaišina kitų žmonių laiką. o jei jegauna atsakymo, tai skundžiasi.

Nu va cia galvoju tu neteisi, nes neteisingai supratai. Jei as noresiu suzinoti, kada atvelykis, as suzinosiu, bet man atrodo normalu paskelbti konkrecia mainu pabaigos data.
Nes ivedus i googla "Pavasariniu mainu pabaiga" turbut nerasciau atsakymo, ane? laugh.gif

Tycia uzvedei diskusija apie nieka, nes norejai pasikabinet. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 15, 16:51)
as visada su viskuo sutinku man atsake atvelykis daugiau klausimu nekilo bet as sneku is savo matymo is savo pozicijos jus is savo man tai simtas metu gali but ignoras tiesiog idomu kaip jaucias tos kitos naujokeles kuriom tikrai sunku, as neuzdavineju klausimu kas yra f ir iso  bigsmile.gif  google naudoju visada, na bet buna ir cia reik uzduot klausima as suprantu tas mano auto nebuvo idomus bet idejau nu tikrai norejau komentaru kad ir tokio neidomu , siuksliu deze ir pan o ju nebuvo nei vieno  bigsmile.gif  kai jau parasiau apie ignora aciu pakomentavot bet cia ne tame esme ,esme kad yra nematomu zmoniu arba tokiu kuriu jus (abstraciai) nenorit komentuot nenorit sneket todel kad atejusios sukele surmuli puikiai as ta suprantu  mirksiukas.gif atejau i tema ne tam kad ismokt iso f ar eksp norejau tiesiog komentaru bet ir tu nelabai  g.gif na tiek to bet sutinku kad google geris  biggrin.gif

mes vėl pradedam senas diskusijas iš naujo.. doh.gif ar Tu esi skaičiusi senas temas ir atsakymus į priekaištus, kad naujokės ignoruojamos?
ar Tu manai, kad naujokai yra tyčia ignoruojami ir dar tam tikri žmonės? jei taip, įrodyk savo pastebėjimus konkrečiais pvz., jei ne, apie ką mes kalbam? smile.gif
ar Tu komentuoji visas nuotraukas? turi tam laiko ir noro?
aš - ne. neturiu arba laiko, arba noro. arba abiejų.
tačiau asmeniškai tai su niekuo nesusiję. nepažįstu aš Jūsų.
aš tiesiog moku savęs neprievartauti. nu nėra noro, tai "nedirbu" SM, kaip pastarosios savaitės - nenoriu, tingiu ir pan.. arba nėra laiko. aš dirbantis žmogus. ir šeimą turiu. manai, kad mes tupim prie kompų ir stebim, kada kokia nors "išsišokėlė" ateis, kad galėtumėm ją praignoruoti ir sau į gėlėtą lininę skarelę pakrizenti?
apie ką mes kalbam, Edeva? gal Tu mažiau įtarinėk likusį pasaulį kokiu tai sąmokslu, bus lengviau gyventi smile.gif
džiugu, kad bent dėl googlo susikalbam smile.gif

zirziliux, dėl datos fiksavimo tai taip. reikia ją fiksuoti. man rodėsi, kad ir užfiksavom.
o dėl kitko, tai jo, norėjau pasikabinėti, nes nėr gyvenimo visai, nėr gyvenimo, tai reik eit paskriaust ką nors unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 kovo 2013 - 17:03
Nu nors atvelykis į temą biggrin.gif Dabar jau visos žinos kada siųsti biggrin.gif
Nors iš tikro tai neskaičiau visko-tingiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 15 kovo 2013 - 17:35
QUOTE(Suprem @ 2013 03 15, 17:35)
Nu nors atvelykis į temą biggrin.gif Dabar jau visos žinos kada siųsti biggrin.gif
Nors iš tikro tai neskaičiau visko-tingiu rolleyes.gif

ai, tai kad neverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 17:38)
ai, tai kad neverta biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi jus:)))) gogle apskaita na kaip fainai pralinksminot tongue.gif
skanuoju juostas, pirma kart kaip vaikas laukiu rez smile.gif)))
Atsakyti
Smagi diskusija biggrin.gif
Bet realiai trumpas laikas,kam teks už Atlanto siųsti. Tas asmuo jau dabar turėtų išsiųsti arba,kuris taip toli gyvena galėtų ir nepykti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 15, 17:50)
oi jus:)))) gogle apskaita na kaip fainai pralinksminot tongue.gif
skanuoju juostas, pirma kart kaip vaikas laukiu rez smile.gif)))

google accounting autocad biggrin.gif

smaguma, nepamiršk pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 15, 17:51)
Smagi diskusija biggrin.gif
Bet realiai trumpas laikas,kam teks už Atlanto siųsti. Tas asmuo jau dabar turėtų išsiųsti arba,kuris taip toli gyvena galėtų ir nepykti ax.gif

Ši data, manau, nereiškia, kad iki tos dienos visas turi pasiekti mainų nuotraukos. smile.gif Tai tik pasiūlymas, kad nenusitemptų dar ilgiau siuntimas. smile.gif
Man pačiai liko užsienietė, tad jau ryt pasiėmusi nuotrauką bandysiu išsiųsti. smile.gif

Vienintele, tikrai nepamiršk pasirodyti.
Atsakyti
Kas per diskusijos. Pries registracija i mainus reikejo paklausti iki kada siusti. Registravotes nezinodamos ar galesit iki TOS datos issiusti. Taip IR gaunasi Kader kazkas negauna. AS Tode IR nedalyvauju. Pabodo pastovios diskusijos. Kad taip Foto issamiai komentuotumet Kiek diskutuojat. AS truputi piktai Rasau.einu toliau dirbti
Atsakyti