Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:53)
ai, tokia buhalterinės apskaitos programėlė mėgėjams.

skamba sudėtingai.. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 03 15, 15:02)
skamba sudėtingai.. ohmy.gif

nu, ji labai sudėtinga.
Atsakyti
a baigsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 16:05)
nu, ji labai sudėtinga.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Zirze, nu kudieeeeeu??? leisk, mama mama mama, leisk darrrr pažaisti, kąąą???? prašau prašau prašau.. mama mama mama mama..
Atsakyti
tuoj dirza paimsiu i rankas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 15 kovo 2013 - 15:16
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:31)
kai kas nors parašo, kad siūlomas terminas mainams yra atvelykis, daliai aišku, kada jis yra, o daliai neaišku. klausimas: kodėl ta dalis, kuriai neaišku, nepagooglina?

nes kai jos tingi pagooglint, tai viskas gerai, o kai senbuvės tingi tokius dalykus aiškint, tai senbuvių ignoras? biggrin.gif čia šiaip, pralinksmino smile.gif

Ojoooojooooj, kodel nepagooglinam laugh.gif Nebejuokinkit biggrin.gif Linksminates, bet ir bajerio nesuprantat, ane? Ot laugh.gif

O ir siaip, tiksli data visuomet geriau, nei kazkoks miglotas nurodymas tongue.gif

As tingiu tingiu tingiu biggrin.gif Issiliejai? Pasijuokei? laugh.gif Man ir juokinga, kad isaugo toookia diskusija is nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 15, 16:04)
Ojoooojooooj, kodel nepagooglinam laugh.gif Nebejuokinkit biggrin.gif Linksminates, bet ir bajerio nesuprantat, ane? Ot laugh.gif

O ir siaip, tiksli data visuomet geriau, nei kazkoks miglotas nurodymas tongue.gif

As tingiu tingiu tingiu biggrin.gif Issiliejai? Pasijuokei? laugh.gif Man ir juokinga, kad isaugo toookia diskusija is nieko tongue.gif

zir zir zir zir zir zir biggrin.gif

man tai labai patinka tendencija, kai neturi argumentų, nurašyti viską ant oponento bajerio nesupratimo smile.gif ar veikia? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 16:10)
zir zir zir zir zir zir biggrin.gif

man tai labai patinka tendencija, kai neturi argumentų, nurašyti viską ant oponento bajerio nesupratimo smile.gif ar veikia? smile.gif 4u.gif

Jo jo, zir zir tongue.gif

Man atrodo, kad ne ta diskusija, kad man reiketu ieskoti cia argumentu tongue.gif
Ka turejau argumentuoti?
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 15, 16:12)
Jo jo, zir zir tongue.gif

Man atrodo, kad ne ta diskusija, kad man reiketu ieskoti cia argumentu tongue.gif
Ka turejau argumentuoti?

na tai kam velies, jei čia ne ta diskusija, kur reikia argumentų? smile.gif

o jei visai rimtai.. dažnai girdime, kad senbuvės ignoruoja, neatsako į klausimus naujokei padarius trept kojele. bet cheeeeebra, klausimai kartais tai..... kada atvelykis? rolleyes.gif nu aš tai skatinau, skatinu ir skatinsiu naudotis googlu kuo plačiau dėl dviejų priežasčių: 1. rasite atsakymą 2. ieškodami atsakymo pakeliui rasti ir gausite begalę kitos dažnai naudingos informacijos arba ieškomą informaciją galėsite gilinti.

ir nuoširdžiai nesuprantu, kodėl dažna šia galimybe nesinaudoja. tingi? na, suprantu, aš irgi tingiu atsakinėti į klausimus, kada atvelykis. bet kodėl ant manęs rautis, kad ignoruoju, galima, o ant kitų, kurios negooglina, kada atvelykis, negalima? smile.gif

rimtai. naudkitės googlu. juk ten toks lobynas.. ne dėl mūsų šventos ramybės, mes tai nepasiusim (nes skiepytos), o vardan savęs smile.gif negi nesinori kuo daugiau sužinoti, o ne tik ateiti, atverti snapą, gauti sutraiškytą kriminėlį, jį praryti ir vėl atverti snapą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 16:17)
na tai kam velies, jei čia ne ta diskusija, kur reikia argumentų? smile.gif

o jei visai rimtai.. dažnai girdime, kad senbuvės ignoruoja, neatsako į klausimus naujokei padarius trept kojele. bet cheeeeebra, klausimai kartais tai..... kada atvelykis? rolleyes.gif

Nu tai kad ne as uzvedziau ta diskusija. Galejai tiesiog neatsakyt ir tai nebutu isauge i kazkokia keista nesamone biggrin.gif
Paklausdama kada atvelykis nenorejau pasakyti, jog nezinau kada jis, o norejau paprasyti, kad butu nurodyta data pavasariniu mainu pabaigai. Nes pvz. man atvelykis nieko nereiskia, o kokia tai balandzio septinta butu uzzymeta kalendoriuje wink.gif Ir tiek. Tas googlas cia visaaaai nepriciom. tongue.gif
Imk baliona 4u.gif ir nebesinervuok.

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:17)
rimtai. naudkitės googlu. juk ten toks lobynas.. ne dėl mūsų šventos ramybės, mes tai nepasiusim (nes skiepytos), o vardan savęs smile.gif negi nesinori kuo daugiau sužinoti, o ne tik ateiti, atverti snapą, gauti sutraiškytą kriminėlį, jį praryti ir vėl atverti snapą? cool.gif

na nzn sayo.. bet jus jau ne viena kart daret mainus ir ne du tikrai viskas jum yra zinoma nuo a iki z bet tikrai yra daugiau naujokiu situose mainuose tame tarpe ir as ir tikrai domina taisykles bent jau terminas,formatas ir pan kas jum jau aisku nes viska zinot nu bet as tai nezinau doh.gif o paklausi cia sm tyla, nueini i flickr tyla nu sako rasyt reik i az nu man nei sis nei tas rasyt i az daugeliui aktualu klausima tai as parasysiu kita trecia tai tas asmuo vien tik az ir atsakines g.gif cia ne diskusija bet tiesiog parasiau ka manau mirksiukas.gif
Atsakyti