Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Imetu cia pavasariniu mainu "taisykles"

Dazniausiai taisykles budavo sios:

1. Patartina siusti registruota laiska - mazesne tikimybe, kad pasimes
2. Nuotrauka galima rinktis is archyvo arba padaryti nauja.
3. Patartina nuotrauka ipakuoti tarp tvirtesniu kartonu - didesne tikimybe, kad jos nesuglamzys.
4. Nuostraukos formata (kvadratas, horizontali, vertikali) ir dydi autorius pasirenka pats: t.y. gali buti A4 formato ar siek tiek mazesne. Bet ne miniatiurine 9x13.
5. Termina reiktu nuspresti pacioms. Siulomas atvelykis - BALANDZIO 7d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 15 kovo 2013 - 14:27
kai kas nors parašo, kad siūlomas terminas mainams yra atvelykis, daliai aišku, kada jis yra, o daliai neaišku. klausimas: kodėl ta dalis, kuriai neaišku, nepagooglina?

nes kai jos tingi pagooglint, tai viskas gerai, o kai senbuvės tingi tokius dalykus aiškint, tai senbuvių ignoras? biggrin.gif čia šiaip, pralinksmino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:31)
čia šiaip, pralinksmino smile.gif

panelė gerai nusiteikusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 15 kovo 2013 - 14:33
QUOTE(kristalines @ 2013 03 15, 14:33)
panelė gerai nusiteikusi smile.gif

per ramu gyvent paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:31)
kai kas nors parašo, kad siūlomas terminas mainams yra atvelykis, daliai aišku, kada jis yra, o daliai neaišku. klausimas: kodėl ta dalis, kuriai neaišku, nepagooglina?

nes kai jos tingi pagooglint, tai viskas gerai, o kai senbuvės tingi tokius dalykus aiškint, tai senbuvių ignoras? biggrin.gif čia šiaip, pralinksmino smile.gif

Nu. smile.gif Man tai jau čia gal kiek ir išprusimo dalykas. rolleyes.gif

Antrą kartą tvarkau reikalus susijusius su mainais ir pastebėjau tokį dalyką. Dar nė viena nebuvo ištraukusi savęs. Na, stebina kažkaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 15:40)
Nu.  smile.gif Man tai jau čia gal kiek ir išprusimo dalykas.  rolleyes.gif

Antrą kartą tvarkau reikalus susijusius su mainais ir pastebėjau tokį dalyką. Dar nė viena nebuvo ištraukusi savęs. Na, stebina kažkaip.  biggrin.gif

kaip suprast ne viena? biggrin.gif lieki paskutine?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 15, 14:44)
kaip suprast ne viena? biggrin.gif lieki paskutine?

Na, kai traukia numeriuką, tai nežino kas po juo slepiasi. smile.gif Juk gali ir save ištraukti. Bet taip dar nebuvo. biggrin.gif

Viskas, traukimai baigti, pagaliau ir aš žinau kam siųsiu nuotrauką. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 kovo 2013 - 14:47
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 15:46)
Na, kai traukia numeriuką, tai nežino kas po juo slepiasi. smile.gif Juk gali ir save ištraukti. Bet taip dar nebuvo.  biggrin.gif

Viskas, traukimai baigti, pagaliau ir aš žinau kam siųsiu nuotrauką.  bigsmile.gif

ai -man susiskaite, kad TAVEs nebuvo istrauke niekas doh.gif biggrin.gif zvairos akys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 14:40)
Nu.  smile.gif Man tai jau čia gal kiek ir išprusimo dalykas.  rolleyes.gif

na bet ok, na gal nežino žmogus, gal nepraktikuojantis.. bet kodėl nepagooglina?? smile.gif pamenu, ne kartą buvo kilę temoje diskusijos, kad senbuvės neatsakinėja ir siunčia googlinti cool.gif aš va dabar pagalvojau, Atvelykio data gi nėra fotografijos mokymo programoje, ar ne?.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:49)
na bet ok, na gal nežino žmogus, gal nepraktikuojantis.. bet kodėl nepagooglina?? smile.gif pamenu, ne kartą buvo kilę temoje diskusijos, kad senbuvės neatsakinėja ir siunčia googlinti cool.gif  aš va dabar pagalvojau, Atvelykio data gi nėra fotografijos  mokymo programoje, ar ne?.. bigsmile.gif

kas tas googlas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 03 15, 14:52)
kas tas googlas?  blush2.gif

ai, tokia buhalterinės apskaitos programėlė mėgėjams.
Atsakyti
Tai tada googlinimas irgi įeina į tą savoką. smile.gif
Atsakyti