Imetu cia pavasariniu mainu "taisykles"
Dazniausiai taisykles budavo sios:
1. Patartina siusti registruota laiska - mazesne tikimybe, kad pasimes
2. Nuotrauka galima rinktis is archyvo arba padaryti nauja.
3. Patartina nuotrauka ipakuoti tarp tvirtesniu kartonu - didesne tikimybe, kad jos nesuglamzys.
4. Nuostraukos formata (kvadratas, horizontali, vertikali) ir dydi autorius pasirenka pats: t.y. gali buti A4 formato ar siek tiek mazesne. Bet ne miniatiurine 9x13.
5. Termina reiktu nuspresti pacioms. Siulomas atvelykis - BALANDZIO 7d.
kai kas nors parašo, kad siūlomas terminas mainams yra atvelykis, daliai aišku, kada jis yra, o daliai neaišku. klausimas: kodėl ta dalis, kuriai neaišku, nepagooglina?
nes kai jos tingi pagooglint, tai viskas gerai, o kai senbuvės tingi tokius dalykus aiškint, tai senbuvių ignoras? čia šiaip, pralinksmino
nes kai jos tingi pagooglint, tai viskas gerai, o kai senbuvės tingi tokius dalykus aiškint, tai senbuvių ignoras? čia šiaip, pralinksmino
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:31)
čia šiaip, pralinksmino
panelė gerai nusiteikusi
QUOTE(kristalines @ 2013 03 15, 14:33)
panelė gerai nusiteikusi
per ramu gyvent paliko
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:31)
kai kas nors parašo, kad siūlomas terminas mainams yra atvelykis, daliai aišku, kada jis yra, o daliai neaišku. klausimas: kodėl ta dalis, kuriai neaišku, nepagooglina?
Nu. Man tai jau čia gal kiek ir išprusimo dalykas.
Antrą kartą tvarkau reikalus susijusius su mainais ir pastebėjau tokį dalyką. Dar nė viena nebuvo ištraukusi savęs. Na, stebina kažkaip.
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 15:40)
Antrą kartą tvarkau reikalus susijusius su mainais ir pastebėjau tokį dalyką. Dar nė viena nebuvo ištraukusi savęs. Na, stebina kažkaip.
kaip suprast ne viena? lieki paskutine?
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 15, 14:44)
kaip suprast ne viena? lieki paskutine?
Na, kai traukia numeriuką, tai nežino kas po juo slepiasi. Juk gali ir save ištraukti. Bet taip dar nebuvo.
Viskas, traukimai baigti, pagaliau ir aš žinau kam siųsiu nuotrauką.
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 15:46)
Na, kai traukia numeriuką, tai nežino kas po juo slepiasi. Juk gali ir save ištraukti. Bet taip dar nebuvo.
ai -man susiskaite, kad TAVEs nebuvo istrauke niekas zvairos akys
QUOTE(Ka @ 2013 03 15, 14:40)
na bet ok, na gal nežino žmogus, gal nepraktikuojantis.. bet kodėl nepagooglina?? pamenu, ne kartą buvo kilę temoje diskusijos, kad senbuvės neatsakinėja ir siunčia googlinti aš va dabar pagalvojau, Atvelykio data gi nėra fotografijos mokymo programoje, ar ne?..
QUOTE(sayonara @ 2013 03 15, 14:49)
na bet ok, na gal nežino žmogus, gal nepraktikuojantis.. bet kodėl nepagooglina?? pamenu, ne kartą buvo kilę temoje diskusijos, kad senbuvės neatsakinėja ir siunčia googlinti aš va dabar pagalvojau, Atvelykio data gi nėra fotografijos mokymo programoje, ar ne?..
kas tas googlas?
QUOTE(brumbrumai @ 2013 03 15, 14:52)
kas tas googlas?
ai, tokia buhalterinės apskaitos programėlė mėgėjams.
Tai tada googlinimas irgi įeina į tą savoką.