Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 03 14, 23:53)
Sea Girl, žinok man rytais sunku būti susivėlusiai, žiauriai tiesūs plaukai...velk nevėlęs doh.gif aš rytais irgi raganėju, kol neišgeriu kavos... tai vat...kaip ir nelabai skiriamės žinok, vienok tik plaukų susivėlimo lygiu biggrin.gif

lotuliukas.gif
Tai jei nesivelia tavieji reikia stori geri plaukai...As jau atsikeliu kaip su pauksciu lizdu ant galvos, nei velti nereikia... lotuliukas.gif trys plaukai ant galvos ir tie patys veliasi kaip velnias... doh.gif
Cia visiskas off topicas...Mano dabar 10-metis kazkur pries pora metu yra pasakes "In the morning mom looks like a witch, when I come home from school she looks like a model" lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgalio tema

"Užsiėmimai"

ar tai jūsų užsiėmimai, kaimynų, jūsų vaikų, bendradarbių.... parodykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 kovo 2013 - 09:48
QUOTE(Stikline @ 2013 03 14, 10:27)
Kadangi pačiai mergaitei iš nuotraukos ši labiausiai patiko, gal nepyks, kad parodysiu ir čia  biggrin.gif  karts nuo karto ir aš pafotkinu  rolleyes.gif

man gražu, šviesa nuostabiai, modeliukas fainas, viršuje pirštukų labai gaila.. bet šiaip bendrai traukia 4u.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 15, 01:56)
"In the morning mom looks like a witch, when I come home from school she looks like a model"  lotuliukas.gif

oh biggrin.gif su tuo model gerai

QUOTE(Yvette @ 2013 03 15, 10:23)
Savaitgalio tema
"Užsiėmimai"

Kaip įdomu. Galvosiu dabar smile.gif
Atsakyti
sveikutes,ALABAMA,man patika tavo foto,mergaites jau tokia minika,tikra aktore. Savaitgalio tema idomi,gaila,kad negalesiu prisijungt nuotraukom,mes vis dar ligoninej
Atsakyti
Sveikos.
Iki kada siunčiam pavasarines mainų foto?
Ištraukiau mergaitę kurios nepažįstu, suku galvą kuo pradžiuginus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 03 15, 10:53)
Sveikos.
Iki kada siunčiam pavasarines mainų foto?
Ištraukiau mergaitę kurios nepažįstu, suku galvą kuo pradžiuginus smile.gif

laba
Flickre buvo siulymas iki atvelykio.
Atsakyti
O, kokia įdomi savaitgalio tema... bigsmile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 15, 00:56)
Mano dabar 10-metis kazkur pries pora metu yra pasakes "In the morning mom looks like a witch, when I come home from school she looks like a model"  lotuliukas.gif

eik tu sau kaip užskėlė lotuliukas.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 03 15, 09:39)
negalesiu prisijungt nuotraukom,mes vis dar ligoninej

4u.gif sveikatos
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 15, 11:39)
sveikutes,ALABAMA,man patika tavo foto,mergaites jau tokia minika,tikra aktore. Savaitgalio tema idomi,gaila,kad negalesiu prisijungt nuotraukom,mes vis dar ligoninej

Sveikatos 4u.gif ir kad paleistu greiciau wink.gif

Superine tema savaitgaliui thumbup.gif kaip tik planuojam vaziuoti ziureti tetuko uzsiemimu, tikiuosi sikart ir as ka nors atnesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 15, 10:09)
laba
Flickre buvo siulymas iki atvelykio.

Dėkui.
Atsakyti
manau, kad atvelykis - pats tas terminas smile.gif fiksuojam šią datą?
Atsakyti
Gal patikslinam, kada tas atvelykis biggrin.gif
Papildyta:
O jus patarkit kaip atspausdinti nuotrauka, jei ji yra netiklaus tarkim 15x21 ar 21x30 (ar pns). formato??? O tarkim labiau horizontali, kirpta..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 15, 14:16)
1. Gal patikslinam, kada tas atvelykis biggrin.gif
Papildyta:
2. O jus patarkit kaip atspausdinti nuotrauka, jei ji yra netiklaus tarkim 15x21 ar 21x30 (ar pns). formato??? O tarkim labiau horizontali, kirpta..? g.gif

1. googlas visagalis smile.gif

( savaitė po Velykų smile.gif )

2. taip ir atspausdins - kokį formatą paduosit, tokio atspausdins. tiesiog gali likti kraštukų baltų, nes paprasti labai spausdina tik ant standartinio formato popieriaus, bet vaizdas ant jo gali būti nestandartinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 kovo 2013 - 14:25