Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 03 14, 13:13)
Man pirmiausia kas kliuvo, tai būtent pirštų nukirpimas... turėklas visai susigroja toks sunkus...mergina šalia jo tokia trapi atrodo, mažytė. Ir man kažkodėl visi griuvimai laiptų, horizontų ir panašių dalykų nemaišo...jaučiu, kad tokia mano "griuvimų" stadija dabar biggrin.gif
bet vot laiptų viršuje lyg prasimuša šviesa kažkokia, taip norėtųsi jos daugiau...laiptų vos daugiau...erdvės apie merginą daugiau..
Manau, kad turi nekirptą nuotraukos variantą, gal parodyk? bigsmile.gif

Patiko man šis tavo kadras, Stikline 4u.gif

Deja, deja, čia visiškas originalas, visiškai neliestas biggrin.gif smagu, kad yra tokių griuvimo stadijų ir pas kitus, nes ir man, pastebiu, kad visokie griuvimai ne visada užkliūna, o kartais net patinka... biggrin.gif Padariau išvadą, kad su mamiya reikia nueiti toliau, dėl viso pikto, kad nenukapot galūnių netyčia...ačiū už komentarą biggrin.gif ir man ta švieselė už nugaros wub.gif iš tiesų, buvo įdomu kas gausis, nes buvo šviesos šaltinis iš nugaros ir dar kitas iš dešinės... kiek pamenu, ten kur iš nugaros švieselė jau laiptai baigiasi, todėl viskas taip susikomponavo...nebent merginą reikėjo sodinti žemiau ir "imt" daugiau laiptų viršuje...pamąstymai....teks grįžt į ten pat antro dublio? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.

user posted image
Atsakyti
Žiūriu, kad čia jau reikia parašyti temoje. biggrin.gif Aš šiandien į meet'ą negaliu ateiti, apsirgau. Kristalines turbūt irgi ne. Ir neiste negali. smile.gif Tai va.
Atsakyti
Na va... Giniatte ir negali, tai atidedam tada kitai savaitei, nors taip svajojau išlįsti iš namų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 14 kovo 2013 - 14:21
QUOTE(Ka @ 2013 03 14, 11:56)
Norėčiau paraginti traukti numerius šias merginas:
Mangute (turiu žinių, kad žmogus serga, tai gal kas už ją ištrauktų? )
Viktorija09
Ola la la
Dincelis

smile.gif

jau pasirinkau blush2.gif
labai atsiprašau, kad taip užtempiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 14, 14:13)
Žiūriu, kad čia jau reikia parašyti temoje.  biggrin.gif  Aš šiandien į meet'ą negaliu ateiti, apsirgau. Kristalines turbūt irgi ne. Ir neiste negali.  smile.gif  Tai va.

QUOTE(Suprem @ 2013 03 14, 14:18)
Na va... Giniatte ir negali, tai atidedam tada kitai savaitei, nors taip svajojau išlįsti iš namų  biggrin.gif

as ir už atidėjimą kitai savaitei, nes ne labai spėju šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 19:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas

img]http://farm9.staticflickr.com/8232/8554232939_8312c8077c_z.jpg[/img

gotte, wow bigsmile.gif Visu pirma kokia tu grazi ragana is ryto...as tai susivelus, su kavos puodu ir dazniausiai pikta...O ji va sau plasnoja su pauksciais, paklodes graksciai meto...ech biggrin.gif Zodziu labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 14, 14:59)
Labas rytas.

labas labas rolleyes.gif kokios spalvos sodrios smile.gif grazi nuotrauka smile.gif ir sypsena lupose sukele smile.gif

Gotte - grazus Tavo raganavimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 14, 10:55)
23psl. Miraval ND. Užskaitykit arba ne

uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

sugrizom is ligoniniu smile.gif Saule sviecia, kimbam i darbus wink.gif
Atsakyti
prakalba į malonųjį skaitytoją.. plyz, kas mane ištraukėt, pasistenkit išsiųsti šiek tiek anksčiau, nei kad siųstumėt adresatui esančiam LT ax.gif Anąkart jau man taip prailgo laukti, visos gavo, o man kalėdinių mainų foto atkeliavo tik sausio pabaigoj unsure.gif
Atsakyti
Iki kada reikia išsiųsti?
Atsakyti
ačiū dar kartą merginos už komentarus, pastabas mano autoportretui, tiek čia, tiek flickr 4u.gif

Sea Girl, žinok man rytais sunku būti susivėlusiai, žiauriai tiesūs plaukai...velk nevėlęs doh.gif aš rytais irgi raganėju, kol neišgeriu kavos... tai vat...kaip ir nelabai skiriamės žinok, vienok tik plaukų susivėlimo lygiu biggrin.gif
Atsakyti