QUOTE(gotte @ 2013 03 14, 13:13)
Man pirmiausia kas kliuvo, tai būtent pirštų nukirpimas... turėklas visai susigroja toks sunkus...mergina šalia jo tokia trapi atrodo, mažytė. Ir man kažkodėl visi griuvimai laiptų, horizontų ir panašių dalykų nemaišo...jaučiu, kad tokia mano "griuvimų" stadija dabar
bet vot laiptų viršuje lyg prasimuša šviesa kažkokia, taip norėtųsi jos daugiau...laiptų vos daugiau...erdvės apie merginą daugiau..
Manau, kad turi nekirptą nuotraukos variantą, gal parodyk?
Patiko man šis tavo kadras, Stikline
bet vot laiptų viršuje lyg prasimuša šviesa kažkokia, taip norėtųsi jos daugiau...laiptų vos daugiau...erdvės apie merginą daugiau..
Manau, kad turi nekirptą nuotraukos variantą, gal parodyk?
Patiko man šis tavo kadras, Stikline
Deja, deja, čia visiškas originalas, visiškai neliestas smagu, kad yra tokių griuvimo stadijų ir pas kitus, nes ir man, pastebiu, kad visokie griuvimai ne visada užkliūna, o kartais net patinka... Padariau išvadą, kad su mamiya reikia nueiti toliau, dėl viso pikto, kad nenukapot galūnių netyčia...ačiū už komentarą ir man ta švieselė už nugaros iš tiesų, buvo įdomu kas gausis, nes buvo šviesos šaltinis iš nugaros ir dar kitas iš dešinės... kiek pamenu, ten kur iš nugaros švieselė jau laiptai baigiasi, todėl viskas taip susikomponavo...nebent merginą reikėjo sodinti žemiau ir "imt" daugiau laiptų viršuje...pamąstymai....teks grįžt į ten pat antro dublio?